Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z Vesmíru do nekonečna - science-fiction - nová knížka

14. 03. 2018
3
0
659
Autor
Oldjerry

Ohlasy majitelů knížky »Měsíční povídky« mne potěšily a já vám všem za ně děkuji a taky upozorňuji na podíl Gory, která se podílela korekturou a šetřila mi tak můj  slábnoucí zrak... Mne to tak povzbudilo, že bych s chutí udělal ještě jednu tématickou, Zatím pracovního názvu Z Vesmíru do nekonečna, pokud by se našel někdo, kdo ví o nějaké dobře napsané science-fiction,  nebo fantazii, která toto téma tečuje - a doporučil ji. Já mám pár vlastních věcí, ale  pokud by bylo dost sf ze zdrojů serveru, nechal bych ty své na jinou příležitost. 

Najde se někdo, kdo o něčem takovém ví? Napište zprávu pro Oldjerry s nějakou adresou, nebo na jaroslav.campulka@tiscali.cz už zkopírovaný text, já už i s tím poradím.

Představuji si to tak, že bych knížku sestavil, připravil, zájemcům poslal tiskovou předlohu a sbíral připomínky. Na ostatní je času habakuk...

Jarda / oldjerry


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru