Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jahodoví milenci

21. 05. 2018
10
8
824
Autor
Movsar

Mise mírového pozorovatele

Zapomeňte na "prázdný prostor nad nosem", tady nejsme na Balkáně nebo v Sýrii. Tady se pěstuje erotika, prázdný prostor v klíně, tomu Češi holdují. Přitakat životu, ne smrti, to je nejvyšší výraz rozumu i nerozumu. A ženské už nastoupily mírovou misi: průsvitné na prádlo, trochu natěsno a nakrátko, opálené, rozkroucené v bocích. Vstupuji do toho jako pozorovatel OSN, do ničeho se nevměšuji, ale připraven zasáhnout.


Jahodoví milenci

Karlovo náměstí v nejmladší hodině máje. Krmí si ho jahodami. Bledule neduživá, holka s baťůžkem a ušatým psiskem. Tak vytahuje z krabičky jahody a strká je klukovi k ústům. Ten ovšem nepřeje apetýtu, a tak jen tak cumlá špičku. Jako by na mysli choval její pičku. Jahodovî milenci.


Sen

K ránu zdál se mi sen, že se probouzím v jakési veřejné ložnici. A v posteli se mnou spaly dvě holky se silikonovými rty. Sotva se taky probudily, už si daly na ty své rty tři krátké hubičky. Pak je vzalo ráno, ach, mé rozverné lesbičky..


Házejí po sobě květy

Hladina Vltavy už se čeří docela rozverně,na letní způsob. Řidiči tramvají si už kynou jinak,plavněji, jako by si posílali polibky nebo po sobě házeli květy třešní. Turisté se více zdržují v zahradních hostincích, už netají svou žízeň. Za ohradou Zlatých lázní zřízenec stírá prach z lehátek a rozmísťuje bójky signalizující ohrožení žralokem. A říjící dívky si kupují jen bezsemenné hrozny v obavě z početí.

 

Trénují tvrdě, trénují rádi

Trénují tvrdě,trénují rádi. Holka má menší, ale bujná prsa vepnutá do elastické blůzy, jsou jako dvě sněhové koule, a zadek nacpaný do legín vesele barevných; její Jenda je z kreatinu celý nateklý. Tak si jedou o úterním popoledni zaposilovat do fitcentra u Smíchovského nádraží, oslavit tělesnost. A míjejí zhroucené postavy tuláků, maminky s vytahanými břichy a vykrmené průvodčí. Míjejí tíhu života.


Každý si něco nesem

Každý něco nese. Ženská kabelku s tichým nápisem ve franštině. Holčička v ruce jen zlomenou pastelku. Chlap si nese kopřivy, co natrhal na Bílé hoře, vyrostly z moči divých žoldnéřů a on se jimi doma ztrestá za tu dějinnou hanbu. Manažer má aktovku a na jejím dně jablko; buď mu k večeru přijde vhod, nebo je založí ad acta. A pan Čikatilo nese kabelu a v ní několik nožů a kladivo. Ach ten pan Čikatilo..


8 názorů

neblaho
23. 05. 2018
Dát tip

No to se asi nestane... Jen si říkám, že zrovna tvé zlomky by se mi dobře někde vyjímaly v analogu - kdybych se chtěl s Tebou projít městem nahodile bych něco nalistoval a bylo by mi fajn. 


agáta5
23. 05. 2018
Dát tip

ale musel by to vést (to nakladatelství) někdo, oproštěný od morálky a jiných nemocí... aby jsme šli s touto dobou, čím větší hovadiny, tím lepší prodej... a třeba bychom byli světoví i :)))


Movsar
23. 05. 2018
Dát tip

díky, přátelé, že jste se zastavili a napsali. 

nebaloh, jedině že by písmák vybudoval své nakladatelství. mohli bychom se všichni stát akcionáři. kdoví co by z toho ještě pěkného bylo. konkurovali bychom gallimardu? 

 


neblaho
22. 05. 2018
Dát tip

míjejí tíhu života* ... kdy to vydáš souhrnně?


Debraket
22. 05. 2018
Dát tip

movsare, ty hovado, to je sexu víc jak na pompejích


Yan73
22. 05. 2018
Dát tip

Mně spíš zaujal pan "Čikatilo". Když to čtu přijde mi, jakoby byl jen malý zlobivý kluk.

Ale tradičně líbí. Ahoj Y.

 

 


agáta5
22. 05. 2018
Dát tip

áá, už to s tebou šije :))   .. a říjící dívky si kupují jen bezsemenné hrozny v obavě z početí... kupuju si je taky bez obav :)))    ach ten pan movsar


Andělka1
21. 05. 2018
Dát tip

BEZVA EROTIKA....FAKT JARNÍ, FAKT TAKOVÁ CELÁ   "NADRŽENÁ"...erotika....:-))...:-))...připravená na horké ohnivé léto...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru