Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po stopách malého pasáčka...

24. 12. 2018
5
15
1292

Tak jsem se po více jak 40 letech vydal do míst, kam jsem jezdíval za svým zbožným dědečkem, co pěstoval,...pardon,...co choval své ovce. Tady se ze mě vždy stával malý pasáček a náležitě jsem si to užíval. Byl jsem silně zvědav, jak moc se toto místo změnilo. A....
 

http://oskaar1.rajce.idnes.cz/Vylet_za_pasackem/

 


15 názorů

Oskar Koblížek
před 8 měsíci
Dát tip

8hanka: Opravdu tam bylo nádherně. Hlavně celé dny venku na čerstvém vzduchu. 


8hanka
před 8 měsíci
Dát tip

krásne...čarovný domček, miesto, spomienky...


srozumeni
31. 12. 2019
Dát tip

Však mně taky trvá dlouho, než zareaguji.... Také přeji vše krásné v novém roce. J


Šmánkote. Úplně mi tahle tvá rekce unikla. No chvíli to trvalo, než jsem na to narazil...nó chvíli...rok, že jo? Hned jsem si dal pohlavek. Jsem moc rád, že ses nakonec rozhodla to zhlédnout. Je dobře, že máme většina z nás nějaké to místečko, kam se rádi vracíme, byť často už jen ve vzpomínkách. Hezký Nový rok 2020. :o)


srozumeni
27. 12. 2018
Dát tip
Ježiš, to bylo krásné. A to se mi to ani původně nechtělo otvírat. Mám se sestrou takové místo z dětství a mládí chatu na Kocábě a také jsme si tam už dvakrát udělaly výlet a vzpomínaly a vzpomínaly. ...*****

To si piš. Zapátrám a třeba nějakého příbuzného sibiřana najdu. :-)))


Kočkodan
26. 12. 2018
Dát tip
Rodinka může být ještě ráda, že děda nebydlel na Sibiři a že jste nešli po stopách ve čtyřiceti stupních pod nulou. A na tvůj novoroční vinšovací pytel dávám děkovací a nápodobňovací záplatu.

Tak mně se akce líbila, ovšem rodina mé nadšení ve čtyřiceti stupňových vedrech příliš nesdílela... Cha cháá. Sice asi není ještě čtečka popisující obrázky, ale právě proto jsem rád, že ses u nich zastavil. Přeji ti krásný Nový rok. Oskar.


Revírníku zlatý, šel jsem na ta místa trochu s obavou, ale jakmile jsem tam zase stál na známých místech, hned to všechno naskočilo. Bylo to bezva. Jsem rád, žes nakoukl na obrázky. Měj se bezva.


Kočkodan
26. 12. 2018
Dát tip
Aspoň jsem si tedy přečetl doprovodná slůvka, když už fotky a Kočkodan nejdou dohromady. Je dobře, že se ti tvoje akce líbila.

revírník
25. 12. 2018
Dát tip 8hanka

Krásný! Jen matně si umím představit tvoje pocity po tolika letech nepřítomnosti, ale u mě jak obrázky, tak slovní doprovod zanechaly hluboký dojem. Byl to dobrý nápad. Díky.


Udělal jsi mi, Karle, radost, žes nakouk.  Hurá. Měj se krásně..


Lerak12
24. 12. 2018
Dát tip 8hanka

Co Ti mám povídat, Oskare. Vzpomínky voní a bolí. Fota jsou nádherná a v příbězích si doplňuji. Rád jsem s Tebou prožil.


Bylo to neskutečně krásné místo. No a k té "pohádce" to opravdu nemělo daleko. Zvláště brzy zrána, když dědeček vstával, byl člověk v neustálém očekávání, co z lesa může vyjít. :-) Hezký Štědrý večer, Irenko.


Gora
24. 12. 2018
Dát tip 8hanka

Díky za hezké fotky, to místo je kouzelné, stejně, jako bylo tvé vyprávění.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru