Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Klub přátel literatury o hnusu v nás a kolem nás.

30. 04. 2001
3
0
11214
Autor
clovrdik

Literatura o hnusu v nás a kolem nás aneb Nezavírejte oči před realitou, byť by nebyla prosluněná a romantická.

Přátelé Písmáci, občas se na Písmáku stává, že je zveřejněno dílko, které se nezabývá tím, že někdo romanticky lásku našel, ztratil, případně neřeší aktuální počasí v návaznosti na právě probíhající roční období. Takové dílko je pak často hodnoceno jako ne moc dobré, málokdy se vyskytne \"ve výběru\", občas je hodnoceno tak, že to třeba není ani báseň atd. Já si ale myslím, že se mezi těmito díly vyskytuje spoustu děl kvalitních a dobrých ( přinejmenším srovnatelných s díly knižně publikovaných autorů tohoto žánru ) a tento klub by jim měl být věnován. Od případných členů klubu ( a nejen od nich ) očekávám pomoc při kompletaci odkazů na zmíněná dílka a diskusi na témata v dílech uvedených. Očekávám, že i samotní autoři děl, o kterých je tato kategorie, budou sami upozorňovat na svá díla. Propagace sebe sama je zde dovolena, bude-li to ku propspěchu věci. Hovoří se zde o založení občanského sdružení kolem Písmáka. Hovoří se zde o tom, že by to případně mělo pomoci k publikaci výběrů děl uveřejněných na Písmáku. Velmi záslužné - pokud ovšem dílka \"o hnusu v nás a kolem nás\" nebudou opomíjena - a i k tomu by měl napomoci tento klub. P.S. : díla nemusí být vysloveně o hnusu, ale mně se ten výraz \"o hnusu v nás a kolen nás\" líbí, tak jsem ho použil :-).
jaza
13. 11. 2005
Dát tip
podepisuji v plném rozsahu!

Sonor
11. 11. 2005
Dát tip
jak se máme?

Eryn
09. 10. 2005
Dát tip
Nechci do klubu, mám panický strach z kolektivních sportů, ale jinak se vším (skoro) souhlasím.......

Chci do klubu!!! Už jsem poslal přihlášku!!!

clovrdik
10. 12. 2004
Dát tip
Rudy, přihlásit se musíš sám (stejně jako si se hlásil sem), já tě pak můžu jenom přijmout

Rudysoft
10. 12. 2004
Dát tip
Díky Stando, díky, díky, díky ;-)

Rudysoft
09. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Stando, přihlaš mě i do klubu Zápachů z hajzlů, prosím... Budu na hajzlech číst, hledat a sbírat lidovou slovestnost. Dík ;-)

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
Rudy, jo jo, já jsem vždycky k nalezení; doufám, že tě v klubu budu moct uvítat :-)

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Ahoj, jasně, jdu se tam hned zkusit přihlásit! ;-)

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
Rudy, tak už jsi člen; a hnedle jsem ti dal možnost do klubu zařazovat díla, aby sis nemyslel, že je to jen tak :-); makat se musí :-)

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Tak to díky moc, nečekal sem až takovou poctu, budu makat až do skonání těla ;)

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
Rudy, přesně to se od tebe očekává :-)

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Mam dotaz: myslíš, že by se dal zařadit muj Vyhoněný den do vaší sekce Blbejch dnů? :-))

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
Rudy, nečetl jsi ji náhodou na čtení ? myslím, že všechny tvoje věci se daj do klubu zařadit, tak šup tam s tím

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: To si to tam jako mám zařadit sám? To je blbý ne?

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
není to blbý,proč ? ale když ti to udělá radost, zařadím to já

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: A jak se to vůbec zařazuje, na co mám mačkat? :-) Ja to nemůžu najít...

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
Rudy, zalistuj so touhle diskusí na datum 7.10.2004 a tam je postup napsanej

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
Aha, už vím. Co znamená, když se při vkládání zatrhne "pouze v klubu"? Jo a taky by mě zajímalo, jak dlouho už ten váš klub existuje.

clovrdik
08. 12. 2004
Dát tip
co znamená to zatrhnutí přesně nevím,ale snad to, že je to dílo vidět jen v klubu a ne v obecném výpisu děl (ale to ber s rezervou, jistej si fakt nejsem); a existujeme někdy od jara 2001, takže docela dlouho

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: asi to tak bude, tak ja to radši nebudu nikdy zatrhavat P.S. Ješte jedna prosbička: zařadil bys ještě do klubu Zamilovanou kurvu? Třeba ji dej do nerýmovaný poezie, nebo tojejedno kam. Mě je to blbý, ono je to tam pak napsaný: autor-Rudysoft,zařadil-Rudysoft :-/

Rudysoft
08. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Díky moc, to je prozatím vše, moje ostatní věci se už do klubu nehodí. Měj se krásně a přeju hezký večer ;)

Rudysoft
07. 12. 2004
Dát tip
clovrdik: Čau Stando, tak jsem si tě tu našel, píšeš moc hezky a ten váš klub je moc fajn;-) Ruda.

clovrdik
02. 11. 2004
Dát tip
noeran, bohužel nevím

noeran
29. 10. 2004
Dát tip
ehm... mohla bych mít blbej dotaz? jednou jsem se tu tak pročítala, a je to všechno zaviněno mojí pochybnou pamětí, ani nevím, jestli to opravdu bylo dílko v tomto klubu, ale mám (ehm) takový pocit... no... a už ho nemůžu znovu najít... paradoxně si pamatuji dílko, ale ne, kde bylo, kdo to napsal ani jak se to jmenovalo... tudíž mám s jeho hledáním docela problém... fajn... prosímvás, neříká to někomu něco: DO ZÁCLON KRVÍ PÍŠU VZKAZ DO JEJICH ŘÍDKÉ LÁTKY: SKONČIL JSEM SKOKEM DO TICHA A NEVRÁTÍM SE ZPÁTKY TEPNAMI PROUDÍŠ JAKO STRACH JSEM TRYZNOU SVĚTSKÉ HŘÍČKY VIDÍŠ MŮJ PODPIS NA STĚNÁCH - SLOŽ SI HO DO BÁSNIČKY... ... a tak dále a tak dále... nevíte někdo??????????????????????

clovrdik
07. 10. 2004
Dát tip
zase se množej dotazy, jak lze zařadit dílo do klubu, tak jsem ctrl+c - ctrl+v kopíruju příspěvek ve zdejší diskuzi ze dne 14.4.2003 :-) občas má někdo z nově přihlášených do klubu zájem o zařazování děl a vždycky musím posílat zprávu, jak se to dělá :-)). tak abych si ušetřil práci se psaním, tak to nakopíruju sem :-)). "ahoj, díky za zájem zařazovat díla do klubu; tuto funkci zájemcům povoluje admin klubu (což už jsem pochopitelně udělal :-) ); a teď ten postup : na tvojí úvodní stránce (a nebo když klikneš v levým obdélníku na svoji přezdívku) najdeš položku "kluby" - tam jsou kluby, jejichž jsi člen a u těch klubů, kde máš právo odkazů, máš napsáno "administrace" - tak na to "administrace" klikni. Vyjede ti seznam děl (v případě našeho klubu dost dlouhej) a na konci je malá tabulka, kde si vybereš kategorii (taky jich máme dost, ale kdyby tě napadla nějaká další, tak ji vytvoř :-) ) a zadá se tam dílo (ne jeho autor a název, ale to číslo, který se u každýho díla objeví v pravým horním rohu; když budeš zařazovat, je nutný si to číslo někam napsat nebo zapamatovat :-)) ); no a to je vše :-)); přeju pěknej den, Standa"

nějak nevim, jak mám dát odkaz...můžete mi někdo poradit...? Diky..:)

Petr_Pan
04. 09. 2004
Dát tip
clovrdik> Mmch - když už Tě tady tak mám(e) - nechtělo by se Ti udělat nějakej ten srazík? nemusíš přemejšlet nad ňákym programem, číst by se taky nemuselo - jen tak sejít se někde a pokecat - pro lidi, co by měli zájem bejt aktivní třeba aspoň tímhle směrem - hm? :-)

clovrdik
02. 09. 2004
Dát tip
je to tady sice (až na pár čestných výjimek) skladiště mrtvejch duší, ale vyhazovat nebudeme nikoho, není důvod :-)

Petr_Pan
01. 09. 2004
Dát tip
sk8ergirl> Myslím, že by mi neprošlo, kdybych tady chtěl vyházet devadesát pět procent členů :-)) Ani ty avízka asi nebudou nutný - i když mám admin, jako majitel se rozhodně necítím a jako spolumajitel si to nedovolím :-)) Každopádně jsem za Tvojí aktivitu rád a koukal jsem jen tak zběžně, že zařadil dílko i jeden mně úplně neznámý nick, tak jestli je aspoň tohle trocha aktivity navíc, jsem za ní rád ( teď samozřejmě vynechávám Tvojí aktivitu, která je potěšující moc nejvíc :-))

sk8ergirl
01. 09. 2004
Dát tip
Petr_Pan: Jo, no to by asi neprošlo, to máš pravdu, ale třeba kdybys lehce uhodil na nějaké členy, tak by se buď vzchopili anebo sami dobrovolně odešli :-)...i když myslím, že teď budeš mít co dělat v Přátelích... A jinak děkuju, ňuf ňuf :o)

Petr_Pan
01. 09. 2004
Dát tip
Jo - to já aky - i když - vyhazovat se bude a vypadá to, že se tomu nevyhnem. Tak nějak nevím co Sárí, Pivicko a Marky - všichni jsou sice omluvení, ale - už je to ňáko dlouho... (ale child a Georg jsou jasní - to jo :-/ ) fňuk :-) a není za co :-)

sk8ergirl
24. 08. 2004
Dát tip
Hele Péťo, když tu teďka taky spravuješ tenhle klubík, budeš to tu praktivkovat stejně jako v Přátelích?Teda jako estli budeš po všech taky požadovat takovou aktivitu :o)?

Petr_Pan
12. 08. 2004
Dát tip
sk8ergirl> O mně mít strach nemusíš ( jen tak dodatečně ) :-)) + četl jsem Tvé Tyrany ( až teď...:-/ ) ) hodně drsné a se závěrem - klubové rozhodně ano... Dr_Cranius> Povolil jsem Ti odkazy, když už tady ta možnost je, tak koukej taky něco sem tam zařadit :-)

clovrdik
04. 08. 2004
Dát tip
sk8ergirl : už povolení k zařazování máš; byl jsem teď na dovolený, proto mi to trvalo tak dlouho :-); na tvoje zařazování se těším a přeju pěkný den

sk8ergirl
04. 08. 2004
Dát tip
Tak bezva, děkuju :-)....se budu snažit zařazovat...

sk8ergirl
11. 07. 2004
Dát tip
Zdravím, jen sem se chtěla zeptat - vhledem k tomu, že nemám povoleno díla zařazovat, tak komu mám posílat případná avíza?Zatím sem s tím "otravovala" Petra_Pana, ale nevím, jak dlouho na to bude mít náladu :-)...díky

JONAS
13. 06. 2004
Dát tip
Jsem v klubu s dobrym názvem.

clovrdik
29. 03. 2004
Dát tip
alternative4 : když klikneš na úvodní okno našeho klubu, najdeš nahoře tlačítko "stát se členem". tak to stiskni a já tě pak hned jako člena příjmu :-); přeju pěknej den.

rostock
24. 02. 2004
Dát tip
stale sem nepochopil jakej vyznam ma bejt clenem klubu...zaujal me nazev...tot vse...................mam takovej pocit ze sem venoval neumerny usili (tech par clicknuti) na to abych se stal clenem klubu....nebudu venovat dalsi neumerny usili na to, abych z neho vystoupil, protoze nema zadnej efekt jestli v nem sem nebo ne.....vyvtratte mi to...

clovrdik
11. 02. 2004
Dát tip
Repulsione - tak tě tady vítám a hned jsem ti dal možnost zařazovat díla do klubu :-);jak se to technicky dělá, to je tady někde v diskusi, tak si to kdyžtak najdi, pokud nevíš; a tím maskotem - když budeš nejvíc zařazovat (což poslední dobou není žádnej problém), budeš oficiálně jmenován "čestným výkonným maskotem" :-)))

clovrdik
09. 02. 2004
Dát tip
Empty, ještě si uvědomuju, pokud se náhodou stalo, že jsem se tě na to neptal (třeba jsem tě přijímal na rychlo, když jsem letěl z práce nebo tak něco, protože jinak každýmu píšu uvítací zprávu a tam se ho na to ptám - takže kdyžtak sorry), tak ses i tak mohl podívat na seznam lidí, kteří spravují klub a že nikdo nic nedělá (těm pár výjim¨kám se omlouvám), tak za to přece nemůžu; klub je takovej, jaký si ho členové udělaj.

Repulsion
09. 02. 2004
Dát tip
Kromě toho, že se hlásím do klubu, si rovnou, při vší skromnosti, dovoluji kandidovat na jeho předsedu (alespoň čestného, když ne výkonného) - no, a kdyby to nevyšlo, tak alespoň maskota.

Empty
08. 02. 2004
Dát tip
Vystupuji z klubu. Připadá mi trapné, že odkazy směřují jen k dílům 2 autorů, což je dost málo. Je pěkné, že si mr. clovrdik dává odkazy především na svá díla, ale je nás tu víc.... Loučím se.. Empty

clovrdik
08. 02. 2004
Dát tip
Empty - kolik děl jsi do klubu zařadil ? každýho vstupujícího se ptám, jestli chce mít možnost do klubu zařazovat díla, který si přečte a myslí si, že do klubu patřej; kolik děl jsi zařadil konkrétně ty?; k odkazům na svá díla se vyjadřovat snad ani nebudu - odkaz na vlastní dílo jsem si nedal minimálně rok; jijak se měj hezky.

Písmáci sobě! - pod tímto názvem jsem u sebe umístil určitý návrh, který by mohl zajímat všechny zde přítomné autory (a mně zase zajímají jejich názory). Takže sorry, pokud neradi dostáváte avíza (a protože chci, aby si můj návrh přečetlo co nejvíce lidí, posílám avíčka s pomocí shiftu, takže někdo to dostane i vícekrát - znova se omlouvám). Jo - poradí mi někdo konečně jak založit nové auditko?

Vážení přátelé klubáci (hnusáci?), právě jsem k sobě umístil pár nových dílek (Harleyova smrt atd...), a hrozně moc by mě zajímaly vaše názory, protože se jedná o věci, na kterých teď zrovna dělam a potřeboval bych nějakou tu zpětnou vazbu. (PS: "Děti mrtvol" si nevšímejte - literatura tohoto typu už je, jak se zdá, dnes pasé....)

clovrdik
11. 12. 2003
Dát tip
Igore, jdu tě přijmout bez ohledu na tvoje dílka; ale neboj, určitě se na ně podívám :-);přeju pěknej den

Tenhle klubík mě zaujal, stoikově básni tleskám. Podávám si žádost o přijetí, ale nejdřív se, prosím, mrkněte na moje věci, jestli se kvalifikuju....

AnitkaKM
19. 11. 2003
Dát tip
Já se tu v tom stále nějak nevyznám, vůbec nevím, kam psát, kam jít, kam ne a proč, pomooooooc.

clovrdik
18. 11. 2003
Dát tip
Anitko,tak už jsi členkou klubu; kde jsme ? no to já nevím ... nějak je málo času na všechno ...;ale můžeš to tady rozproudit; chceš mít možnost zařazovat (svoje i jiný) díla do klubu ?

AnitkaKM
14. 11. 2003
Dát tip
Koukám a koukám, použité výrazy jsou blízké, ale kde jste?

FLO
02. 10. 2003
Dát tip
Stoik: to zaslouží potlesk!!!!!

stoik
23. 09. 2003
Dát tip
Myslím, že tohle by se ti mohlo líbit :-) Je to někde u mne "Pro přátele punkery" :-) Viděl jsem Pravdu nad krtinou sraček utírala si pysk novinama Viděl jsem Pravdu má to jeden háček ač v ruce měla tisk byla sama Ubohá pravda, samotná pravda... Nenašla ségru za petitem v listě Nenašla bráchu v televizi, Nenašla mámu na veřejným místě, Zůstala sama a je v krizi. Že na ní serou... politici, na hůl ji berou... úředníci, zažila výsměch... při čtení zpráv, a pak ji vzal dech... pan doktor práv. Ubohý pravdě, samotný pravdě... Nejde ji líbat, smrdí od sraček, nejde ji zpívat, stojí dost kaček, nikdo ji nechce už ani znát Když jde tak lehce na pravdu srát. Ubohou pravdu... Zkurvenou pravdu... Moderátor: Dnes ještě uvidíte...

ShArKeY
11. 09. 2003
Dát tip
Sice nevím na co ty kluby jsou, ale jsem tady... ani nevím co se tady řeší... nejsem nijak literárně extra vzdělaný, ale budu vydávat knihu o chlastu a ženských... je tam taky trochu filozofie. Mimochodem, snažím se s tím přestat, protože musím napodruhé dokončit střední školu a ty ženské už mě taky nebaví... furt ty trapné kecy o lásce, tepající závislost a tak dále... nechci urazit mastera tohoto klubu, ale proč kurva každý používá ty trapné smaily? No to je jedno... už budu končit. Připadám si jako schizofrenik. Dejte mi do ruky klávesnici a já budu do ní bušit až do vysílení.

Martinice
16. 08. 2003
Dát tip
hotovo

Martinice
15. 08. 2003
Dát tip
Nejdrive musim prijit na to, jak se prihlasit.Ucim se

clovrdik
14. 08. 2003
Dát tip
Martinice - stačí se přihlásit a velmi rád Tě přijmu :-))

Martinice
11. 08. 2003
Dát tip
Uz vim, kam patrim.Muzu?

815_0
09. 08. 2003
Dát tip
Veřejně se omlouvám za manipulaci s dílkem "Přátelům literatury o hnusu v nás a kolem nás", ale myslí, že jedna diskuze nám tady určitě stačí :-)

Krel
09. 07. 2003
Dát tip
:-)

815_0
08. 07. 2003
Dát tip
Omlouvám se, že jsem dlouho nepředložil něco novýho - byl jsem tejden pryč...:) Ale už jsem zpátky, takže určitě zas něco vyberem...:) Jinak - potěšilo by mě, kdyby jste víc zařazovaly, nebo aspoň jen upozorňovaly na dobrý dílka, která by sem - podle vás - měla patřit...:) Díky moc, pište a... Nebojte se upozorňovat ani na svý dílka, u kterejch vám přijde - ehm - nemorální - zařadit si je sami - rád tak učiním za vás :)

815_0
08. 07. 2003
Dát tip
Omlouvám se, že jsem dlouho nepředložil něco novýho - byl jsem tejden pryč...:) Ale už jsem zpátky, takže určitě zas něco vyberem...:) Jinak - potěšilo by mě, kdyby jste víc zařazovaly, nebo aspoň jen upozorňovaly na dobrý dílka, která by sem - podle vás - měla patřit...:) Díky moc, pište a... Nebojte se upozorňovat ani na svý dílka, u kterejch vám přijde - ehm - nemorální - zařadit si je sami - rád tak učiním za vás :)

815_0
08. 07. 2003
Dát tip
Omlouvám se, že jsem to napsal dvakrát a někomu možná poslal avi dvě - jestli se tak stalo, tak se moc omlouvám...:)

815_0
22. 06. 2003
Dát tip
To jsme moc rádi :)

815_0
22. 06. 2003
Dát tip
(dodal bych možná, že Ty nás taky - Tvý psaní je hodně dobrý a pro nás - myslím si - poživatelný...:))

_Jap
20. 06. 2003
Dát tip
Zaujali ste mně !

815_0
17. 06. 2003
Dát tip
Dovoluji si upozornit všechny na dílko od Smrtka - HUMUS - hodil jsem si to k Magorům, ale určitě by to sedlo i sem :)

815_0
01. 06. 2003
Dát tip
TIP na zařazení do klubu: Autor: Kassiope; dílko: Nevíš; Arena: 74745 - moc fain :)

Bad Angel: Tak se sejdeme v Braníku jenom ve dvou :-)))))

815_0
23. 05. 2003
Dát tip
Návrh na zařazení do klubu: Autor: Diania; dílko: Mami, neodcházej...; Arena 83098 :) Je to fakt vychytaný...:)

815_0
17. 05. 2003
Dát tip
Dík za přijetí do klubu - moc si toho vážim :o)

Sir_LaHany
10. 05. 2003
Dát tip
ahojky

Sir_LaHany
10. 05. 2003
Dát tip
nejlepší je Žďár nad sázavou

BadAngel
06. 05. 2003
Dát tip
Lhotka!!!!!!

BadAngel
06. 05. 2003
Dát tip
Lhotka je v Praze.....:)

Adams
02. 05. 2003
Dát tip
Praha pro mě není zrovna nejvhodnějším místem...Brno bych ještě bral.-)

FLO
02. 05. 2003
Dát tip
Brno!

Junkie_23
02. 05. 2003
Dát tip
brno....

Štalingrad
02. 05. 2003
Dát tip
Česká Lípa :)))) wov

lenty2
02. 05. 2003
Dát tip
Klášteréééééééééééééééééééééééc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nebo maximalne Plzeň

Ziggy
01. 05. 2003
Dát tip
když se chce někdo zapojit do diskuse tak to ještě stále stíhá na Palačák do elektry ... ... ještě rozeznávám monitor !!! :-)

Amanda
01. 05. 2003
Dát tip
No podle toho kdy by to bylo ale myslim ze se nejak urvu abychom mohli pokecat... Muzu vzit svou druhou pismackou polovicku Krela? Mejte se a vzhuru do aktivity :-)) Ami

Ziggy
01. 05. 2003
Dát tip
no můžeš v pohodě a kdy by ste tu si tak byli? a kde si teď?

Amanda
01. 05. 2003
Dát tip
Ziggy:Ted jsem v Jeseniku, proc? :-)) Myslim ze zacatkem cervna by to nemuselo byt zle a kde tot otazkou? Nejcasteji se vyskytujem v Olomouci :-))...ale to at se vyjadri vic clenu...

Já si myslim, že nejlepší by byla Praha. Ne kvůli tomu, že tu bydlim já, i když taky proto, nakonec vy jste většinou študenti, jak to tak pozoruju a já makám, jak vo život, tak co! ale i proto, že je to v podstatě neutrální půda a nejspíš by nebyl problém ani s ubytováním :-)

žádám všecky členy klubu, aby se zapojili do diskuse!!!!!

lenty2
30. 04. 2003
Dát tip
tak ja se tedy zapojuji, jsem z velike dalky, ziji v horach na severu, takze Praha je pro me moc nobl, my burani a vidlaci mame proste smulu. Proc srazek?

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
cekanko, tak to se mi v ní pak budeš muset někde ukázat :-))

No, máme tady v klubu srazy?

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
ještě ne, ale co není, může bejt :-)) tak nějakej sráz uděláme

Tak jo :-) já mám srazy ráda :-) jsem z Prahy :-)

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
no vidíš, já z Teplic :-)

No jo, kde se teda srázneme, odkud je zbytek? A je nějakej zbytek?

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
zbytku je spousta - máme 124 členů :-); a odkud jsou ? no to asi jak kdo :-))

124 lidí.....to bude na takovej velkej pension :-)))))

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
:-))) někde se srazíme a vypijeme hospodu :-)))

nemám ráda že někde a někdy, mělo by se to začít organizovat okamžitě

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
to je pravda :-)) tak jdu na to :-)

:-) chceš pomoct? :-)))

clovrdik
15. 04. 2003
Dát tip
heh, musím makat, takže zejtra na tom začnu pracovat :-); jasně, vítám každou pomoc :-))

Taky mám práci :-) Ale jestli to bude v Praze :-), tak zajišťuju :-)

clovrdik
14. 04. 2003
Dát tip
cekanko, no to nemám ... prostě nikdo není dokonalej :-)

clovrdik
14. 04. 2003
Dát tip
občas má někdo z nově přihlášených do klubu zájem o zařazování děl a vždycky musím posílat zprávu, jak se to dělá :-)). tak abych si ušetřil práci se psaním, tak to nakopíruju sem :-)). "ahoj, díky za zájem zařazovat díla do klubu; tuto funkci zájemcům povoluje admin klubu (což už jsem pochopitelně udělal :-) ); a teď ten postup : na tvojí úvodní stránce (a nebo když klikneš v levým obdélníku na svoji přezdívku) najdeš položku "kluby" - tam jsou kluby, jejichž jsi člen a u těch klubů, kde máš právo odkazů, máš napsáno "administrace" - tak na to "administrace" klikni. Vyjede ti seznam děl (v případě našeho klubu dost dlouhej) a na konci je malá tabulka, kde si vybereš kategorii (taky jich máme dost, ale kdyby tě napadla nějaká další, tak ji vytvoř :-) ) a zadá se tam dílo (ne jeho autor a název, ale to číslo, který se u každýho díla objeví v pravým horním rohu; když budeš zařazovat, je nutný si to číslo někam napsat nebo zapamatovat :-)) ); no a to je vše :-)); přeju pěknej den, Standa"

Já taky nemám :-( Ale hodlám to napravit :-)

No, já vyrostla na rocku a taky u toho zustanu. Když je mi nejhlř, tak mě spolehlivě postaví na nohy něco jako Die, die, die my darling, nebo Last Caress, nebo So What, Blackened a vůbec Metallicu miluju :-) A nechrápejte!!!!!

clovrdik
13. 04. 2003
Dát tip
čekanko, to seš můůj člověk :-))))

Máš dlouhý vlasy a vocvočkovanou bundu? :-)))

Vložim se, techno mě oslovuje, když jsem úplně a naprosto vygumovaná a chci umřít. Potom mě ta jednotvárná smyčka uvede do transu a když mám k tomu ještě nějakej příslušnej optickej vjem, tak bych byla schopná skočit z okna. Nikdy týhle hudbě nebudu fandit.

gennaro
12. 04. 2003
Dát tip
techno podla mna, ma nieco do seba v dobe ked to zacinalo som este robieval diskoteky, takze mam na to pekne spomienky a ludom sa to vtedy velmi pacilo. (bol som hlavne mladsi xexe)

Tenhle klub se mi líbí! Chcete mě? Mám v sobě fakt hodně hnusu! :-)))

čau, tak pojďte diskutovat, nebo vám zdrhnu!

jen k předešlé "diskuzi" o technu. hudba je jen vlnění, otázkou je, jestli je posluchač naladěn na stejnou frekvenci a dokáže se do hudby vnořit. i techno, jungle či drum and basse můžou oslovit...

gennaro
24. 01. 2003
Dát tip
nejak to tu zmrzlo... co sa deje ??

gennaro
24. 12. 2002
Dát tip
clovrdik pri surfovaní tu po okolí som narazil na toto: autor je Larkysa a dielko sa volá "senzace" prečítaj si to, pekné...

clovrdik
12. 12. 2002
Dát tip
tak jsem dneska přidal jednu kategorii; doufám, že bude dobře zaplňovaná :-)

gennaro
30. 11. 2002
Dát tip
robil som kedysi diskoteky a techno sa hralo, doma to nemozem pocuvat v aute sa da

Nefer
27. 11. 2002
Dát tip
Hele, lidičky, četli jste někdo Nabarvené ptáče? Na autora si teď nemůžu vzpomenout, ale myslím, že to byl Polák. Je to velice dobrá knížka, tedy podle mne, a svým obsahem by se do klubíku abnormálně hodila, lidská zvrácenost, .. . Hlavním hrdinou je malý židovský chlapec, který se za časů II.sv. války protlouká od vesnice k vesnici za účelem přežít. Chlapcův naivní pohled na svět verzus válečná krutá realita mě naprosto uchvátily. Doporučuju, fakt dobrý.

Nefer
22. 11. 2002
Dát tip
Jo, Psí vojáky poslouchám taky a souhlasím s tebou, že jejich texty jsou geniální, a tak samo mezi geniální texty řadím i texty Mansonovi. Jelikož ještě stále bydlím u rodičů, jsem často odkázána na jejich milosti - nemilosti, což mě s hudbou, a nejen s ní, krapek omezuje. Nikdy mě nijak neuchvátila beztextá hudba, techno, tekno, .., nedokážu z ní vytěžit žádný požitek. Sestře se to líbí, ..nejspíš obě stojíme na opačných pólech. Vonné tyčinky si musím koupit, už mi došly. Někdy mě to taky chytne, zapálím si v pokoji svíčky, vonnou tyčinku, pustím pohodovou hudbičku a jen tak si nechám v hlavě proudit myšlenky a reálně sním.

clovrdik
22. 11. 2002
Dát tip
Nefer, jasná věc, techno taky krutě nesnááášíííím :-))

Nevyn
21. 11. 2002
Dát tip
Lidičky tak přihodím taky něco do chřtánu diskuse. No já mám rád trochu tvrdší hudbu jako Rammstein, Marilin Manson a tak různě, ale taky si libuju v trochu techno hudbě a tak ňák všelijak ulítávajíc v moderní době, ale když mám náladičku tak si zapálim vonou tičinku, udělám čajček a pustím ňákou nádhernou arabskou, indickou hudbu no prostě meditace. :-)

Nevyn
21. 11. 2002
Dát tip
Jo ještě bych chtěl poděkovat, že jste mě přijali mezi sebe.Ahojky

Nefer
19. 11. 2002
Dát tip
Hele, lidičky, co kdyby jsme rozpředli debatu, třeba na téma hudba?! Každý něco poslouchá a má má jistě na hudební scénu svůj názor. K hudbě, která "hladí" nejčastěji ouška mé patří Marilyn Manson, KoRn, System of a down,........a spousta dalších. Doma jim chvíli trvalo, než si na, celkem velkou změnu, zvykli, teď už to berou, musí :-)) A jak vy?

clovrdik
19. 11. 2002
Dát tip
Nefer, o.k., s tou debatou :-); jako písmák ( ale už dlouho před tím, než jsem vůbec o nějakým Písmáku věděl ), jsem měl rád muziku postavenou na textech ... Proto třeba snesu dobře i folk, pokud není vyloženě debilní; Nicméně zrovna před tejdnem jsem byl v Ústí v Nároďáku na Psích vojácích a to je vysloveně záležitost ,která mě uvede do myšlenek, proč vlastně píšu, když takhle geniální věci nikdy ( asi :-)) ) nevyplodím ... . A pak taky můžu bluesovou muziku - to si zase říkám, že mít správně psavou náladu, blues a trochu upito, texty se píšou samy ( jen si říkám, proč že se tahle trojkombinace nevyskytuje častějc ...); třeba právě teď mi tady hraje starej dobrej Gerry Moore a to je móóc dobrá muzika :-)))) ; no a pokračování příště, až sem zase někdo něco napíše

gennaro
19. 11. 2002
Dát tip
no, dovolim si prihodiť aj môj názor...hmmm..takže od malého malička z duše neznášam slovné spojenie: "ty nemáš vkus" ktoré s obľubou používajú mnohí ľudia. ako ste so mohli všimnúť som zo slovenska /bratislava/, ale nemam rad slovensku "muziku". čo sa mi od mladosti páčilo bola elektronická muzika a tak som došiel ku oceánu, shalomu a tým k p.mukovi ktorý je super.(clovrdik a má nádherné romantické texty...) mám rád "lucie" a "wanastovky" . milujem latino rytmy, od malička som počúval depeche mode, duran duran, vangelisa a j.m.jarreho....takže "všehochuť" v poslednej dobe- enrique iglesias :o)

gennaro
06. 11. 2002
Dát tip
clov, ďakujem za dôveru, ale ja som absolútny kritik-amatér, takže to prenechám skúsenejším a situácii znalejším

clovrdik
02. 11. 2002
Dát tip
gennaro, klidně se můžeš taky podílet na zařazování příspěvků :-)

Nefer
01. 11. 2002
Dát tip
Jo, tak to byl dobrý nápad s tou kategorií a jestli máš opravdu nouzi o lidičky, kteří by ti pomáhali vybírat dílka, hlásím se taky.

clovrdik
01. 11. 2002
Dát tip
Nefer - nouzi mám, takže hnedle ti jdu povolit odkazy :-); kdybys nevěděla, jak se to dělá, napiš a vysvětlím :-). Díky.

Nefer
01. 11. 2002
Dát tip
O.K, tak vysvětluj, nechám si radši poradit.

clovrdik
01. 11. 2002
Dát tip
Dobrá - tak teda : na svojí hlavní stránce ( to je ta, která se ti zobrazí při vstupu na Písmáka, případně když si v levým panelu klepneš na svůj nick ) máš seznam klubů, jejichž jsi členem. U těch klubů, kde můžeš spravovat odkazy, máš vedle jeho názvu nápis "úprava odkazů", tak na to klikni. Zobrazí se Ti stránka s díly v klubu a dole možnost vyplnění - zvolíš si klubovou kategorii ( případně můžeš nějakou novou vytvořit ) a pak zadáš vkládaný dílo - tj. to číslo, který je u každýho díla v pravým horním rohu. Bohužel není možné vkládat dílo do klubu přímo z díla, takže to číslo si musíš pro zadání pamatovat :-). A to je všechno :-) Jasný ? :-))

gennaro
01. 11. 2002
Dát tip
clov, myslim ze ta kategoria ma vystizny nazov a rad sa pozriem na prispevky, ktore tam budu

clovrdik
31. 10. 2002
Dát tip
tak jsem dneska zavedl další kategorii s názvem "Pořádnej vztek ..."; přišlo mi, že by se mohla hodit :-)

clovrdik
31. 10. 2002
Dát tip
taky si říkám - potřeboval bych další lidi, kteří by do klubu zařazovali dílka; opravdu nestíhám poslední dobou moc číst a tak je jistě klub ochuzen o dost děl, který by se tady vyjímali ... halóóóó, lidi, hlašte se, kdo chcete mít možnost zařazovat dílka do klubu ...

Kittie
31. 10. 2002
Dát tip
clovrdik : Ta kategorie se fakt občas hodí, a už teď mám takovej nejasnej pocit, že jí víc než využiju :o) Ináč, já bych se klíďo hlásila :o)) když teda jakos navedl řeč.

Nefer
29. 10. 2002
Dát tip
Při mých pivařských vídajích by se mi ty jeho prachy taky celkem šikly, ale to asi všem, co? Achjo, človíčkové, proč..proč..proč..proč..proč..je lidstvo ještě živo..? Vždyť jsme tak postradatelní.

clovrdik
28. 10. 2002
Dát tip
gennaro, to mě těší :-)

gennaro
26. 10. 2002
Dát tip
čím dlhšie sem chodím tým viac sa mi tu páči :o) 200 000 je slušný dôchodok, bral by som ho už aj teraz a to ešte nemám dôchodcovský vek...

Papatya
25. 10. 2002
Dát tip
ocela bych brala kdby mi někdo za nicnedělání dával 200 000 měsíčně-----možná bych i překousla JENOM 100 000,-

Nefer
23. 10. 2002
Dát tip
Ano, výstižný je, ale některým se může zdát "morbidní". Zrovna jsem se dozvěděla, že Havel od příštího roku, jako důchodce bude dostávat 200 000,- měsíčně. Trošku mě to nadzvedlo ze židle. A pak si lidé nemají závidět!!

Papatya
20. 10. 2002
Dát tip
Musím uznat název klubu literatura o "hnusu v nás a kolem nás" je dost výstižný.

Nefer
18. 10. 2002
Dát tip
Tak tady má být diskuze, jo? No, nic moc se tu neděje. Literatura o hnusu v nás a kolem nás, to se mi líbí. Spousta lidí si přečte název a pomyslí si, že jsme přinejmenším magoři, jenže oni nechápou podstatu věci. Nejde přece o krvárny připomínající americké akční filmy, velice povrchně laděné, ale o možnost a chuť vyjádřit nesouhlas s neprávím, s lhostejností, s ponižováním atd. atd. Clovrdiku: Díky za tuto možnost!!

clovrdik
18. 10. 2002
Dát tip
Nefer - no jo, máš pravdu, že tady diskuse poslední dobou dost vázne, ale nikdo nám nebrání ji rozjet :-). Jinak díky za pochvalu a správný pochopení smyslu klubu :-). Přeju pěknej den.

Marco
18. 10. 2002
Dát tip
Amanda: na nic nenárážím :))))))), to bych si nedovolil :c-)

kecyblil
14. 09. 2002
Dát tip
Je mi skoro trapné, že jsem se tu vyskytl :-) Lyryk: Až mě překvapuje, jak moc se angažuješ v potírání mého dílka :-) A vypadá to, že čím dál víc pokoutně, když ti přímo pod ním docházejí slova :-) Nic osobního proti tobě nemám, a vůbec -proti guštu žádný dišputát. Piš si ,co chceš! Málem bych si zapomněl neodpustit rýpavou poznámečku :-) Zajímalo by mě, jestli tě hluboce nezklamal také Wopi, když se uvolil zařadit do výběru tvé upoutávkové variace na výkladový slovník :-) Třeba je ale natolik v kontextu, že v nich zkušeně rozpoznal literaturu :-) Kdo ví. clovrdik: Docela by mě zajímalo, co jsi tomu Lyrykovi pověděl. Ale co, nemůžeme vědět všechno. Ty také třeba nevíš, že jsi mě učil fyziku a málem spadl ze židle, když jsem "a" pojmenoval Avogadrova konstanta. Tvé dívce bych se zas měl omluvit za protivné řeči v tanečních. Mám ale nedostatečnou emoční inteligenci, a tak se moc omlouvat neumím. Prosím tě o dobrou vůli a případnou vhodnou interpretaci těchto slov: Děvče, moc se ti omlouvám :-)) Nemusíš ale vyřizovat nic, vypadá to, že přežila, a tak je zbytečné se k tomu vracet. Nemyslel jsem, že se tady budu někomu představovat, ale teď mi to připadalo jediné slušné řešení. Doufám, že mě neudáš Lyrykovi, ten nad sebou zdá se ztrácí kontrolu :-) Ale v tom ho asi překonávám :-)

Lyryk
13. 09. 2002
Dát tip
clovrdiku: moc jsi mne zklamal zařazením kecyblilova on-linu do klubu, není to literatura, je to jen ideologie, navíc hořce zmatená škoda

clovrdik
13. 09. 2002
Dát tip
pro všechny - Lyrykovi jsem odpověděl soukromě

Amanda
05. 09. 2002
Dát tip
Marco na co narazis? :-)) Byla jsem mesic v laznich tak jsem se ted klubu nejak nemohla venovat...

Marco
04. 09. 2002
Dát tip
Amando, šák jsem to taky vymázl !, byť si myslím, že to byl jen tvuj úhel pohledu... :-)) ...nechci se vtírat, ale ať koukám, jak koukám ... pouřád nic .... °°,

Amanda
01. 08. 2002
Dát tip
Jo jo to to je fajn clovi ze uzivas plnymi dousky :-) (S)mejte se pohodove s vuni sveta :-)

clovrdik
29. 07. 2002
Dát tip
Ahoj lidi, jenom prolítám, ale jen co to bude možný, budu se klubu věnovat, jak se sluší a patří. To víte, dovolený a tak :-)). Mějte se fajnově :-).

Marco
25. 07. 2002
Dát tip
tak se docela divim, že jste si ani neuvšimli o jakém hnusu to v poslední době píšu... a nakonec - a vůbec ... např. Oni v každém z nás --- a něco spešl pro vás: Krvavá šou. Takže čau hnusáci :-) °°

Amanda
25. 07. 2002
Dát tip
Marco: Tva krvava sou me teda fakt zhnusila ale rekla bych uplne jinak nez klubove (jen muj nazor) ale ty ostatni... no vsak uvidis sam par zarazeni... A copak ostatni jak prazdninujete?, mejte se fajn!

tloudev
22. 07. 2002
Dát tip
jen si poctete tloudeva, hnusmeni ;-) Ale do klubu nejdu, nerad se organizuju, milankove..

Cluis
30. 06. 2002
Dát tip
Nabizim taky trochu do mlyna...(:-)

Grass
18. 06. 2002
Dát tip
Caf,rada by som sa prihlásila do tohto klubu.Kto mi pomôže?Grass

Grass
18. 06. 2002
Dát tip
Už som prihlásená!!!!Moja 2.schiza je šťastná

Lucy
15. 06. 2002
Dát tip
Neviem, či je ešte móda návrhov na diela do klubu v provozu, ale rimbaud2002 - World Cities mi pripadá ako reprezentatívny exemplár...

Amanda
14. 06. 2002
Dát tip
:-))) To nevadi Clime aspon mas podil na ucasti :-)))

Climaster
13. 06. 2002
Dát tip
....jen chci poděkovat všem administrátorům s clovrdikem v čele za veškerou činnost...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....bohužel jsem jen dost kratky cas v tejdnu na netu, tak nestiham nijak pomahat...

Blaznivkaaa
12. 06. 2002
Dát tip
Já to s těma kategoriema stejně nechápu...::) já jsem teda jako dílko zařazovala a že by se mi tam něco objefilo se říct nedá, nebo to snad platí jenom pro ty co zařazujou dílka do tohohlenc klubu? Mno jo...já si počkám, protože kdo si počká, ten se dočká...::) Díky předem...::) Blázňulka

clovrdik
12. 06. 2002
Dát tip
Bláznivko, jasně, tyhle kategorie platěj jenom pro lidi, kteří zařazujou do tohodle klubu; a zařazujou ti lidi, kteří ptrojevěj zájem a já jim to umožním :-). Chceš-li se podílet na zařazování děl do klubu, napiš a ihned zařídím :-).

Blaznivkaaa
12. 06. 2002
Dát tip
Mnoooo nejsem si jistá, jestli bych byla ta pravá na dávání dílek...;) nemám zase tolik čásku a jsem ráda, když sije stíhám v klůbku fšecky číst, jen by mě zajímalo jak tam máte ty kategorie rozdělený...?::) Blázňulka

clovrdik
12. 06. 2002
Dát tip
Bláznivko, jako jak myslíš rozdělený ? Jako který lidi dávaj do jakejch kategorí ? :-)) To není rozdělený; když se zařazuje dílo, tak se ukáže tomu zařazujícímu člověku seznam existujících klubových kategoríí a tak si vybere, kam to chce šoupnout :-)

Blaznivkaaa
12. 06. 2002
Dát tip
No, ale jakejch kategorií?::)))))

clovrdik
12. 06. 2002
Dát tip
Bláznivko - vlez do klubu, tam si klikni na "Odkazy na díla" a tam ti vyjede dlooouhatánská tabulka zatím zařazenejch děl a vždycky je to uvedený názvem kategorie :-). Takže to začíná nerýmovanou poezií atd. A když to projedeš, tak uvidíš všechny ty kategorie.

Blaznivkaaa
12. 06. 2002
Dát tip
Jéééé tak jooooo...::) super, tak já na to budu muset mrknout, ale te´d se jdu za školu přetahovat lanem...::) mějte seee...::)

houmles
10. 06. 2002
Dát tip
trhnete si prdeli. Hura!

clovrdik
10. 06. 2002
Dát tip
jasně, když se někdy někomu bude chtít ( i mně ), tak se nechá něco přeřadit ( = vyhodit u klubu a zařadit znova do příslušné kategorie ); a díky všem :-)))))

JohnieBass
10. 06. 2002
Dát tip
Kde sú tie kategórie? Nenašiel so ich! Zavazujem sa, že začnem spravovať odkazy! :o) JB

clovrdik
10. 06. 2002
Dát tip
JB : ale už tam jsou ty kategorie ... když budeš zařazovat dílo, tak ti to nabídne možnost kliknout si na seznam kategorií a tam je najdeš :-)

JohnieBass
10. 06. 2002
Dát tip
Jo tak! Díky! JB

clovrdik
09. 06. 2002
Dát tip
takže přátelé klubníci - jak jste si určitě všimli, založil jsem ty nový kategorie :-) teď je ale řada na vás, abyste četli a zařazovali :-); stále nabízím možnost pro každýho zařazovat díla do klubu

Amanda
09. 06. 2002
Dát tip
Clovi a co s temi predchozimi dilky ty ted budem horecnate prerazovat do nove vytvorenych kategorii nebo to nechame tak jak je?

clovrdik
09. 06. 2002
Dát tip
Amando, jestli si někdo chce vzít na triko přehazování, tak s chutí do toho :-))). Já bych to nechal jak to je a do nových kategorií zařazoval až od teďka :-)).

dablik008
09. 06. 2002
Dát tip
se omlouvam za ten bordel se zarazovanim, ale nikdo mi neposlal avizo a ja si tech novejch kategorii vsimnul pozde :o)) a co se tyce prerazovani, ja neco klidne preradim, nerikam ze vsechno, ale neco jo :o)

Ífa
09. 06. 2002
Dát tip
A co takhle Temnota? To mi tu pořád chybí...

Amanda
09. 06. 2002
Dát tip
Vymysleli jste to fakt moc pekne priznam se ze celou cestu autobusem domu jsem o tom premyslela ale pak jsem prisla na pismak a uz to bylo hotove :-))) Jo az budu v praci tak to klidne prehazim nevim jestli vsechno ale tak nejak postupne Ifa: Nevim jak ostatni ale ja myslim ze ta temnota je obsazena uz ve vsech tech kategoriich...

clovrdik
08. 06. 2002
Dát tip
takže abych shrnul dosavadní návrhy na kategorie : - závislosti - stav společnosti - neláska - osamění v davu a míjení se - sebevražda - války a utrpení z nich plynoucí - smrt Děkuju za návrhy; shodneme-li se na tom, můžu je hnedka založit.

dablik008
08. 06. 2002
Dát tip
no me uz fakt nic nenapada :o)

clovrdka
08. 06. 2002
Dát tip
clov jo, to je přesný :-)))

clovrdik
07. 06. 2002
Dát tip
Clime, to volení díla měsíce nebude organizační problém; prostě se řekne, že za to a to období se každej člen klubu může vyjádřit do nějakýho data a bude to; kdo nezareaguje, tak prostě nezareaguje, to se nedá svítit; doufám ale, že zareaguje dost lidí a že nebudeme to dílo vybírat ve třech lidech :-)); ale to se uvidí, až se to rozeběhne dabliku - s těma kategoriema asi fakt nechat prózu, protože je jí málo a poezii dělit dle obsahu. Jenomže "dle obsahu" - tím myslíš přesně ( nebo aspoň zhruba :-)) ) co ? Uveď jeden příklad :-). Když jsem v diskusi nadhodil příklad kategorie "hnus v práci", bylo to ujetý, dobrá, tak ale teda co jinýho ? :-) jakmile se totiž na něčem takovým dohodneme, okamžitě ty kategorie zakládám :-)

myrinda
07. 06. 2002
Dát tip
achjo...tady se dejou takovy veci...a me doma kleknul pocitac a z prace sem skoro nemuuzu :-((( tak aspon strucne - sraz - taky bych uprednostnovala srpen, to mam dovolenou vyhlasovani del mesice - super napad cd - taky nabidla bych trapanovi smirakovi sve dve neumele programatorske ruce na vypomoc, kdyby chtel...ale nevim, kdy zase budu opcdlovana :-((( kategorie - ja nevim a co to nedelit na prozu a poezii, ale rozdelit to tematicky vsechno ? treba: zavislosti, mezilidsky vztahy, bida...ehm, zda se , ze dnes nejsem zrovna vesela, tak koncim a necham to na jinych ;-)

Climaster
07. 06. 2002
Dát tip
hnus v práci..:o)))))))))..voostrý u lopaty kurva kleju div se z toho nepobleju ...asi bych ¨to až tak nespecifikoval...joo myrinda má přijatelné..

clovrdik
07. 06. 2002
Dát tip
Clime :-))))) nechceš to dát jako blbůstku ? :-))) že bych to hnedle zařadil :-)) ale jinak je vidět, že je to fakt téma na seriózní diskusi a jsem rád, že si to uvědomujem :-) myríí, to zní smysluplně, budeme o tom dál diskutovat; díííky za příspěvek :-)

dablik008
07. 06. 2002
Dát tip
Clime, bracho, ty ses talent, perla tohohle klubu :o))))))) No, clovrdo, tady jsme prave narazili na problem :o)) jak to rozdelit, tot otazka...ja si dneska iniciativne projel par del z klubu co mam stazeny a snazil se je nejak rozclenit, ale ona to fakt neni moc sranda :o) temata co se nam tu vyskytujou jsou zhruba..."stav spolecnosti", s tim souvisejici onen "hnus v praci" :o)) (treba tvoje basne sem sedi, nebo Jethro) potom tu mame nejakou tu "nelasku" (jako manifest by mohla slozit Hamova basen kde se pise, cituju: "fuj, laska zkurvena!" asi tak bych tenhle termin vymezil, nebo basen Laska Arthura_Rimbauda), no, co dal...nejaky "osameni v davu a mijeni se", taky docela pouzitelny tema, par del (treba Gast a jeho basen o tom sidlisti na Slovensku, nebo dalsi jeho basne), pak tu mame "sebevrazdu", nejednou, taky docela siroky tema (sem muzu prispet jako prikladem nekolika dily vlastnimi :o)) treba Zbabelcem)...co dal, "valky a utrpeni z nich plynouci" (treba vyborny basne Astalavisty, nevim esli jsou vubec v klubu, pokud ne, tak je v nejblizsi dobe zaradim)...nevim co jeste..."smrt" jako takova (treba basne od Aheda)... pokud ma nekdo dalsi napady, tak me doplnte :o)

clovrdik
06. 06. 2002
Dát tip
dabliku, jasně, ty moje "příklady" byly ujetý ( ale lepší ještě nikdo nenavrhnul :-))) ), tak pojďme přemejšlet, jak by to mohlo bejt :-). Ohledně formátu těch čtenejch věcí - no hlavně ne waw, jinak je to jedno - třebas mp3 :-). Potom by se dohodlo, kdo by měl zájem poslat takhle čtený dílko, tak na datumu, kdy to pošle, aby byl čas to stáhnout a neuchlastala se u toho mejlová schránka. Ale tohle už je jenom technicko-organizační záležitost, větší problém bych v tom neviděl :-). Takže zatím panuje shoda na těch 14 dní, co by se vybíralo "nejlepší" dílko. Dobrá - poj'dme se teda bavit konkrétně nad tímhle tématem, ať se aspoň něco rozjede. Nemusej se všechny akce realizovat najednou, ale ať se hlavně něco děje, to ostatní příjde časem, až to vykoumáme :-). Ještě pošlu znova krátkou zprávu členům klubu, a't se zapojej do debaty :-).

Adams
06. 06. 2002
Dát tip
Také se k tomu snad vyjádřím...ještě moment...mám teď nějak moc aktivní období.-))

clovrdka
06. 06. 2002
Dát tip
jo, se srazíkem souhlasím a jsem pro (viděla bych to taktéž na srpen)....nápad s CD se mi líbí (clov, bez tebe by se vážně ta zeměkoule neotáčela :-)))) ) ...pokud se povídek moc nezařazuje, tak co je vyhodnotit jednou za měsíc, když 14 dní nevyhovuje...za tu dobu by se jich mohlo vyskytnout víc...toť můj smělý názor :-)

Já se teda taky zapojim do diškůze, jo? S tim vyhodnocovánim je to dost obšírná věc - mám totiž dojem, že jasně vede kategorie "básně lyrické nerýmované" a to v takový míře, že zbytek děl svým počtem v podstatě válcuje. Někdo tu nadhodil návrh na nějaký dílčí kategorie spíš charakterizující obsah díla (což je někdy ale taky dost těžký - vezmeme-li v potaz řekněme "moderního" charakteru většiny děl)... No rozhodně je potřeba zorganizovat dohormady víc lidí - ostatně si myslim že človrdík s pár svejma "pravejma rukama" má práce až až. Klidně se zapojim, je-li poptávka... Času mám, že nevím, co s ním... Add Vyhlašování díla [doplň svůj oblíbený časový interval ve 4. pádě jednotného čísla]: Dle jakých kritérií by to tak mělo probíhat? Ostatně - k tomu bych měl vlastní návrh: Co takhle udělat nějaký stránky, kde by byl jakejsi seznam děl nominovanejch (nominace by probíhala samozřejmě demokraticky :o))) ), načež by rovněž demokraticky proběhla jakási volba... Jo, to je asi všechno, jsem vyčerpán... :o) A já sem se hrozně rozkecal a dykcy, když se rozkecám, tak ztratim přehled, o čem mluvim, takže kdyby to byla pitomost, tak ji ignorujte... Mějte se, Trapan Š.

Jako bych to neřikal: (což je někdy ale taky dost těžký - vezmeme-li v potaz řekněme "moderního" charakteru většiny děl) si opravte na (což je někdy ale taky dost těžký - vezmeme-li v potaz řekněme "moderní" charakter většiny děl) ahoj, T.Š.

clovrdik
06. 06. 2002
Dát tip
Trapane, díky za názor ... myslím, že tebou nabízenou pomoc rádi příjmeme :-)). Nemyslím si, že by se s nominovanejma dílama musely dělat stránky; Problém je teď asi s těma kategoriema - pak totiž není problém se dívat, co je nominovanýho, protpže díla se nechají setřídit podle data zařazení do klubu, takže se pozná, který díla byly zařazený v tom kterým období. Hlasování by se provedlo tak, že by člonové klubu ( asi ) napsali to dílko někomu z nás ve zprávě a ten někdo by na konci období do diskuse napsal žebříček děl podle počtu hlasů a kategorií. :-)) Třeba takhle jednoduše by to možná šlo :-))

Človrdík: Jasně, ale víš, myslím si, že jestliže nás je v klubu přes 80, tak by s tim bylo moc a moc byrokratickejch úkonů. Klidně bych naprogramoval nějakej skriptík na nějakejch stránkách a hlasování by mohlo probíhat on-line bez nějakýho vyřizování a vůbec... Ale je to na tobě... :o)) Zatím ahoj, T. Š.

clovrdik
06. 06. 2002
Dát tip
Trapane, jestli to umíš ( a asi jo, když to nabízíš ), tak se dohodneme, je to skvělej nápad :-) Ono asi nebude hlasovat všech 80 lidí, toho bych se nebál ( teda spíš - mrzí mě, že to tak asi nebude ), ale online hlasování by bylo dobrý :-)) Dořešíme to. Dííky za nabídku.

Krel
06. 06. 2002
Dát tip
jste to tady rozjeli.-)))

clovrdik
06. 06. 2002
Dát tip
jasně Krele, to chce :-))

Krel
06. 06. 2002
Dát tip
jojo..taky si říkám...

houmles
06. 06. 2002
Dát tip
Budou stupne vitezu? Jako v atletice? A vyhlaseni nejlepsiho basnika? Jupiii!

Climaster
06. 06. 2002
Dát tip
zdravíím klubík, konečně krapet času... nejdříív díky clovrdíkovi!!!!!!!! a pak....volit best dílo měsíce bude dost těžký...organizačně...asi jediná cesta je zvolit nějakou pseudoredakci, ale s tím, že by se jím mohl stát každý s klubu, kdo by chtěl,kdo by chtěl..:o)..a nehrálo by se na "popularitu" či nějaké znalosti...samozřejmě musí každý sám zvážit čas, který na to má...proto se třeba nezúčastním...:o).. ..jinak pro CDso jsem též..:o))..bude ritz...a pro srázek taky...srpen vypadá good..:o) zatíím

Climaster
06. 06. 2002
Dát tip
..crct..Z klubu, di/ysleptik hadr..:o)

dablik008
06. 06. 2002
Dát tip
no vida, on se tu nekdo zapojil :o)) super! napad TrapanaSmiraka se zrizenim stranek na hlasovani on-line je vybornej, pokud je schopnej neco takovyho udelat, bude to rozhodne velky plus tyhle akce, at uz proto ze to bude prehlednejsi nebo proto ze clovrda a "jeho pravy ruky" s tim budou mit min prace :o)) a ted se pojdme konecne venovat tem kategoriim :o) takze...ma smysl zachovat rozliseni proza-poezie nebo proste na tohle nebrat ohled a roztridit vsechny dila do kategorii podle obsahu? v prvnim pripade by pak asi bylo rozumny udelat kategorii Proza a poezii roztridit do kategorii podle toho obsahu...a bude se hlasovat pro dilo v kazdy kategorii zvlast nebo kazdej clen klubu vybere ze vsech del jedno za cely obdobi? tam zalezi na poctu del zarazovanych za periodu do klubu, pokud jich je dost, pak je mozny hlasovat pro vic del, pokud jich ale za 14 dni zaradime treba 20, pak to smysl nema a bylo by rozumnejsi aby kazdej vybral jedno... ted je rada na vas :o)

Sysa
06. 06. 2002
Dát tip
juchúúúú, ať to frčí..................:-)

clovrdik
05. 06. 2002
Dát tip
dabliku, úpravu odkazů povoluju :-))

Amanda
05. 06. 2002
Dát tip
Tak jsem si konecne udelala trochu casu abych pridala taky nejaky ten prispevek do diskuze... 1) Dabliku juuupiii zase jeden co dobrovolne rozsiril nase rady aktivistu!!! :-))) 2) CD je super napad jen si dost dobre nedovedu predstavit jak by se to prakticky provadelo s tim nacitanim a ze sveho vlastniho pohledu docela mi nedela uplne dobre cist svoje basnicky nahlas (pokud bych tam teda nejakou mela :-)) ) ale to vysledny CD by bylo fakt dost dobre 3) Srazik jooo jsem pro!!! Ale prosim prosim spis v puli cervence ja totiz posledni tyden v cervenci odjizdim do lazni a vratim se asi az v zari :-(( Leda ze by jste za mnou prijeli do Klimkovic :-))) 4) K tomu vyhlasovani nej dilka urcite bych byla pro zarazovani dilek za to obdobi zarazenych za ten mesic v klubu. Nevim tyden mi prijde malo, protoze si nemyslim ze zarazujem kazdy den a mesic zase moc... Co tak po 14 dnech? 5) Jeste jeden navrh co tak zmenit kategorie podle charakteru jednotlivych dilek? Deleni podle pismaku mi prijde moc obecne a neprehledne nevim... Mejte se krasne

Katerina
05. 06. 2002
Dát tip
volilo by se v kazde kategorii nebo jedno dilo ze vsech celkove? ja bych se specializovala na povidky a prozu, uz mam skoro vsechno prectene, a ty kategorie bych klidne zmenila (Amanda, § 5)

Katerina
05. 06. 2002
Dát tip
neslo by zaradit dilo 'Laska na cely zivot', autor cream?

clovrdik
05. 06. 2002
Dát tip
jasně, s těma kategoriema je to pravda, taky jsem to v úvodním příspěvku psal; pojďme vymyslet, jak by to mohlo vypadat ... Ten nápad s kategoriemi dle charakteru dílek mi tak nějak zní dobře, ale jak přesně to myslíš ? Třeba jako "hnus v práci", "hnus v rodině" ... ( to byly možná blbý příklady, ale myšlenka je snad zřejmá :-)) ) Dělení na povídky a prózu - proncipielně dobrej nápad, akorát že povídek se moc nezařazuje, takže to chce ještě trochu dopilovat :-)) Těch 14 dní - to je dobrej nápad - roční souhrn by měl cca 25 děl a to je takový pěkně kulatý, to se mi líbí :-). Srazík v půlce července, hmmm, to bude problém, teď jsem se kouknul do kalendáře a nemám tam žádnej volnej víkend. S tím načítáním - to není problém; mikrofon stojí asi stovku, tak si to každej namluví, převede do rozumnýho formátu, aby se to nechalo poslat mejlem a já bych to pak vypálil :-)

clovrdik
05. 06. 2002
Dát tip
Kateřino, tak už je to dílko zařazený :-) díky za upozornění :-))

dablik008
05. 06. 2002
Dát tip
a kde jsou dalsi klubnici, he? Ami, jo jo, aktivista ;o))) to jses spis ty, a clovrda :o)) jinak... 14 dni je docela rozumna doba, to uz bude z ceho vybirat a pritom se nebude ztracet povedomi o dilkach co byly zarazeny na zacatku tohohle obdobi... zozdeleni do novych kategorii je urcite dobrej napad, jak rek clovrda, tematicky, to je asi to nejrozumnejsi a ma to nejvetsi smysl a system...ted jenom ty kategorie vymyslet, clovrdovy nazorny priklady asi nebudou to pravy ;o))) namluvit basen problem neni, otazka je spis jakej format potom zvolit aby se s tim dalo pracovat pres mail? sraz se musi naplanovat tak, aby se tam seslo co nejvic lidi...coz ovsem pocita s jejich zajmem, zatm tu diskutujeme 4, coz na akci ktery by se dalo rikat "sraz klubu" moc neni :o))) zatim vse...

clovrdik
04. 06. 2002
Dát tip
dabliku, díky díky za příspěvek do diskuse; pro začátek bych asi navrhoval, aby k nějakýmu datumu následujícího měsíce měl vždycky každej člen klubu ( možná i nečlen - námět na diskusi ) právo volit nejlepší dílko měsíce ( zase je otázka, jestli by se jednalo o dílka v tom měsíci zveřejněná na Písmáku a nebo v tom měsíci zařazená do klubu - přecijenom člověk občas zařadí i staší dílo, když na něj narazí ). Dál mě napadlo, třebas koncem roku vzít nejlepší dílka ( asi ty zvolený ) a dohodnout se s autorem, že by to přečetl do počítače v nějakým formátu, k tomu by se přiřadil textovej soubor toho kterýho dílka a tohle vypálit na cédo, což dneska není žádnej problém a stojí to jen médium, nějakejch 15 +/-. A takový céda "Best of klub 2002, ..." by byla dobrá propagace. Tak to je zatím vše a čekám na nápady :-)).

clovrdik
04. 06. 2002
Dát tip
abych nezapomněl - ten srázek by byl bomba věc - což takhle někdy v srpenci ? :-)

clovrdik
04. 06. 2002
Dát tip
totiž - s tím CD - třeba by šlo udělat i to, že každej člen klubu by si vybral nějaký svoje dílko a načetl by ho ... i to je řešení; vzpomeneme - li si, jak se tady dělal před časem výběr do Tvaru, z čehož nakonec bylo prd ( což se nechá přečíst a i ten tehdejší klubovej výběr se nechá najít v diskusi pod klubem ) :-)) prostě další hozenej nápad, ať je se o čem konkrétním bavit :-)

Katerina
04. 06. 2002
Dát tip
nebylo by realistictejsi dilo tydne? Mesic mi pripada tady na Pismaku strasne dlouha doba...

dablik008
04. 06. 2002
Dát tip
clovrdo :o) a)ten sraz urcite, srpen daleko, ale v jeho prvni polovine bych to videl ruzove :o)) b)to CD neni vubec spatnej napad, kdyz se domluvi jakym stylem to teda bude (do zacatku by asi bylo rozumny spis to ze kazdej klubnik vybere jedno svy dilo a nacte ho, potom se da pripadne udelat nejakej vyber tech zvolenych del) c)co se vyberu do Tvaru tyce, spouste lidi na Pismaku by to bylo proti srsti (nektery si zive predstavuju :o)))) ) ale jako tematicky zamerena celkem pocetna skupina s kvalitni (dle meho) produkci muzeme klidne do Tvaru udelat vyber vlastni, par jsem jich cet, vypada to tam asi tak, ze se tam prezentujou skupiny autoru (kvalita ne vzdy valna :o))) ) a k tomu co napsala Katerina, mozna ma pravdu, mesic je dlouha doba, ale za tyden zas nepribyde moc del do klubu, tohle je potreba zvazit, nejak se ohlidnout zpatky a zvazit rozumnejsi variantu... a v ramci toho te clovrdo zadam abys mi povolil upravu odkazu klubu, prosim :o)

dablik008
03. 06. 2002
Dát tip
ja jsem tu prvni, tudiz nejaktivnejsi ;o) dilo mesice, to je dobrej napad ne? pro nas ambiciozni autory (a kdo to na Pismaku neni, ze ;o)) ) takze ted jeste vymyslet system JAK na to...jestli bude kazdej clen navrhovat nejaky dilo (resp. dila) nebo esli na to bude najaka "komise" ci co :o)) a je o to vubec zajem?? a jeste jedna vec o ktery clovrdik nepise, ale uz jsme o ni spolu mluvili, blizi se leto, tudiz idelani udelat nekde sraz klubu spojenej s autorskym ctenim z klubovych del, co vy na to? zatim vse :o) dablik

clovrdik
03. 06. 2002
Dát tip
Čau lidi, kopíruju sem dopis, kterej jsem poslal členům klubu, aby si početl a případně pomohl :-)) i náhodný kolemjdoucí :-). "Zdárek klubnice klubníci. Tak se nám náš klub utěšeně rozrůstá - jak co do počtu členů, tak i co do počtu zařazených děl - a to je jenom dobře. Dobře ovšem není to ( aspoň si to myslím ), že se klub stává velkou a nepřehlednou hromadou děl. Prostě - chtělo by to vymyslet nějaké akce ( třeba nějaký vyhlašování díla měsíce nebo něco takovýho ). Určitě by chtělo vymyslet lepší systém klubových kategorií - prostě "nerýmovaná poezie" je tady skoro všechno a nepřidává to na přehlednosti. Atd. atd. Prostě - jde mi o oživení, zpřehlednění a zpestření klubu, abychom se tady všichni cítili dobře, skvěle, nejlépe. A proč tohle píšu ? Protože bych rád na dané téma zozpoutal klubovou diskusi, která by ve svých důsledcích měla posunout kvalitu klubu dál, přijejmenším v nastíněných mezích ( a to je opravdu minimum ) :-). Za aktivní přístup předem děkuji. Náměty pište nejlépe do diskuse pod klubem. Přeju fajn den a spoustu super nápadů:-)."

Gatty
30. 05. 2002
Dát tip
clovrdik je dalsi clovek, ktery mi tu zacina pripadat nekonecne sympaticky (jako osobnost ovsem), krasnej nápad, v tvý hlavičce musej být úžasný věci! I když nesplňuji poidmínky pro přijetí do vašeho klubu, máte moji plnou podporu. Když to neřeknete gastovi, tak tenhle klub se mi líbí stokrát víc než ten jeho klub paniců

clovrdik
16. 05. 0002
Dát tip
uctivý poděkování Oldovi za vrácení diskuse :-)

clovrdik
09. 05. 0002
Dát tip
lidi, dle sdělení Oldy diskuse není v neávratnu, jenom se někde ztratila a musí ji vylivit ze zálohy, takže je jen otázkou času (prej ne moc dlouhýho), kdy se to sem pěkně vrátí :-)

clovrdik
24. 04. 0002
Dát tip
JB, jak že nemůžeš najít ? Už tady je :-)) Podívej se pořádně do seznamu členů :-)

JohnieBass
23. 04. 0002
Dát tip
Nemůžu najít LA Sisku! Kdeže jee? Majte sa! JB

houmles
13. 04. 0002
Dát tip
hmmm. s krvavou hubou se blbe mluvi :(

Radost
08. 04. 0002
Dát tip
tady teda nikdo nic moc nenanmluví, což?

zoo
23. 03. 0002
Dát tip
Jejdanánku, takový škody... :-(

Vole
19. 03. 0002
Dát tip
caute "hnus-aci" :) tak ako? inac fajn klub no ja zas idem...:)

clovrdik
18. 03. 0002
Dát tip
????? kde to co to ? někdo vytuneloval diskusi ???? hnedle píšu Oldovi, wo co go :-(

Vole
30. 01. 0002
Dát tip
cau "hnusaci" :)) Len som vas tu tak prisiel pozriet, sice sa mi zda ze vyberate moc rozne diela, v podstate uz tu je skoro vsetko, ta myslienka sa mi paci, hlavne hnus "kolem nas". Takze tag nex sa vam dari, fsetkym

zoo
28. 01. 0002
Dát tip
Jak v kolíbce, človrdíče, jak v kolíbce... :-)))

zoo
26. 01. 0002
Dát tip
Hele, človrdíci, snažím se odečítat Vámi navrhnutá dílka - víc nestíhám. Ale i tak děkuju, že tu můžu bydlet. :-.)

clovrdik
26. 01. 0002
Dát tip
JohnieBass, přece zařazený v klubu :-) Pokud to jsou díla čerstvě zařazený, tak se dají vidět při vstupu do klubu, tam jsou novinky. Pokud jsou už zařazený dřív, musíš si kliknout v klubu na výpis děl a tam se to pak najde :-)

clovrdik
26. 01. 0002
Dát tip
zoo :-)) jsme rádi, že se Ti tady líbí :-)

JohnieBass
25. 01. 0002
Dát tip
Zdravíčko, Kde jsou ta nová díla na něž mi chodí Avízo??? J.B.

Tenhle
03. 01. 0002
Dát tip
Zjkistil jsem že moje ddíla jsou v odkazech tohohle klubu, tak jsme přidal další; to se zase nasmějete :))

Ziggy
31. 12. 0001
Dát tip
clovrdiku dik za prijatie do klubu, dufam, že častejšie niečím zaujímavým prispejem

zoo
30. 12. 0001
Dát tip
JAKEJ? Vídeňák? Že inak nejedu... ostatně, i Ty, Brute, z Rekovníka? 'Ohohoho,' pravil by Santa! - jesi nebude v Rekovníce ňáký zřídlo! :-)))))

clovrdik
18. 12. 0001
Dát tip
Milá zoo, no kdybych tvoji poznámku četl dřív, tak bych ještě počkal, abys byla šedesátá :-))). Takhle tam máš padesát devítku, ale to taky není špatný :-))))). Přijeď do Rakovníka a dáme si dort :-))))))))

zoo
17. 12. 0001
Dát tip
A když budu šedesátá jubilejní, upéčete mne? Mně mi dort? :-)))

crayfish
11. 12. 0001
Dát tip
človrdíku, máš můj obdiv za vedení tohohle klubu! děkuju.

clovrdik
26. 11. 0001
Dát tip
tak jsme dneska zařazoval nějaký věci s Čarodějovo sbírky Cesta kolem hlavy ( nebo tak nějak se to jmenuje, teď jsem to zapomněl ), ale když se podíváte, tak uvidíte :-)

Vojtek
23. 11. 0001
Dát tip
Noční Minerva....Matyjustin

clovrdik
11. 11. 0001
Dát tip
Psychopate, dobrej nápad, proberem to a uděláme :-); jo - díky za návrhy na dílka pro zařazení Chantal : díky za návrh dílka k zařazení

Chantal
09. 11. 0001
Dát tip
Hery:Proč?

Vole
08. 11. 0001
Dát tip
je tu toho trosku vela, na moj fkus

Vojtek
08. 11. 0001
Dát tip
Matyjustin: Závoj papáji ***

clovrdik
08. 11. 0001
Dát tip
cup_of_tea : viď že jo ? :-))) Psychopat : tak to seš tady dobře :-))) Vole : no jo, za dobu existence klubu se toho nastřádalo :-)) prostě tenhle klub funguje, čte, vybírá ... :-)))

Vojtek
07. 11. 0001
Dát tip
Horák: Pravda, lež a inspektor

cup_of_tea
07. 11. 0001
Dát tip
Vite ,co ne nejzajimavejsi?Ze vsechen ten hnus kolem nas je nadhernej...clovek by se z te krasy zblaznil...

clovrdik
06. 11. 0001
Dát tip
Angellina : Čekání ( nerýmované )

clovrdik
06. 11. 0001
Dát tip
Lothar : Pro otravnou ženskou ( nerýmované )

clovrdik
06. 11. 0001
Dát tip
ARC : V létě 95

Vojtek
06. 11. 0001
Dát tip
ARC: Jak je ti, človíčku?

clovrdik
02. 11. 0001
Dát tip
Aladar : Ká dvojka ( nerýmované )

clovrdik
02. 11. 0001
Dát tip
Aladar : Divná rakovina (nerýmované )

clovrdik
01. 11. 0001
Dát tip
Hery : Běž do prdele ( nerýmované )

clovrdik
31. 10. 0001
Dát tip
Géba : Brutální poéma ( nerýmované )

clovrdik
30. 10. 0001
Dát tip
Vojtku, díky za zařazení toho dílka od MM :-)

clovrdik
29. 10. 0001
Dát tip
Cronus : provázej noci spoluviny ( nerýmované )

Vojtek
29. 10. 0001
Dát tip
MM: caffein dreams (ostatni)

clovrdik
28. 10. 0001
Dát tip
myrinda : samota ( nerýmované )

clovrdik
27. 10. 0001
Dát tip
Mustal : feťácký sliby ( nerýmované )

clovrdik
26. 10. 0001
Dát tip
Kněz : Na topení u králů se pálily nehty a duše ... ( nerýmované ) - tohle mě fakt dostalo, tak si to koukejte přečíst, fakt to stojí za to !!! :-)))

clovrdik
26. 10. 0001
Dát tip
Sinneral : Dobytí ráje - Pád Krista ( ostatní )

clovrdik
25. 10. 0001
Dát tip
Kafka : (no name) - nerýmované

clovrdik
25. 10. 0001
Dát tip
Phil : Nic proti Seifertovi ( nerýmované )

clovrdik
25. 10. 0001
Dát tip
Climaster : držím se prstem ( nerýmované )

clovrdik
21. 10. 0001
Dát tip
tamiko, děkuju, jsi první, kdo mimo mě sem něco zařadil :-)

clovrdik
18. 10. 0001
Dát tip
AHED : Když vzkvétá mor Vařená rybí hlava u prostřeného stolu Klimakterium ( všechno nerýmované básně )

clovrdik
16. 10. 0001
Dát tip
LILINKA : Tisíce střepů ( nerýmované )

clovrdik
16. 10. 0001
Dát tip
PetrHiV : Dementní zpěvy ( nerýmované ) - je to takovej cyklus a má to šťávu

clovrdik
16. 10. 0001
Dát tip
tp : Chcípnul čtvrtek ( rýmované )

clovrdik
14. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Láska ( rýmované )

clovrdik
13. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Obřad ( nerýmované )

clovrdik
13. 10. 0001
Dát tip
Floridor : Rozepsané pásmo ( nerýmované ) - tahle je extrémně vydařená, tak se koukejte kouknout :-)

clovrdik
12. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Vykrmím si je ( nerýmované )

clovrdik
11. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Všichni nože na krk ( nerýmované )

Vojtek
11. 10. 0001
Dát tip
Navrhuji: ARC Atlantis

clovrdik
11. 10. 0001
Dát tip
jasně Vojtku, díky, zařazuju to ARCovo dílko Atlantis :-)

clovrdik
11. 10. 0001
Dát tip
RIP : Desetníkem na sklo ( nerýmované )

Junkie_23
10. 10. 0001
Dát tip
tak ked som tu zaradena tak som si to omrkla a urcite sa sem chystam ked bude viacej casu... prolog sa ti vydaril... je to uz raz tak, ze kto by si rad kazil naladu basnami o tom ako je to vsetko na P... teda okrem par manikov... a cital si Bolo to fajn... pred par dnami som to sem hodila ... je to skor indispozice ako povidka zdravim a libi...

clovrdik
07. 10. 0001
Dát tip
Lorelei : Ani nevím ( nerýmované )

clovrdik
06. 10. 0001
Dát tip
Kněz : Měsíc chrchlá ( nerýmované ) Junkie_23 : Ozajstná ... ( nerýmované ) Junkie_23 : Fotrík ( nerýmované ) Tommy : Millenium ( nerýmované ) Tommy : Pes ( nerýmované ) Junkie_23 : Hlboké a čisté ( nerýmované )

clovrdik
06. 10. 0001
Dát tip
Lorelei : Já žasnu ..... ( nerýmované )

clovrdik
06. 10. 0001
Dát tip
tek : Chytej ! ( nerýmované )

clovrdik
06. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Žerte chudé duchem ( nerýmované )

clovrdik
06. 10. 0001
Dát tip
falcon : Bulíček ( povídky )

clovrdik
05. 10. 0001
Dát tip
inventor : když hladový sytému nevěří ( nerýmované )

Vojtek
04. 10. 0001
Dát tip
navrhuji zařadit Pro slávu divadla od dablik008

clovrdik
04. 10. 0001
Dát tip
Vojtku, dílko je zařazeno, tedy : dablik008 : Pro slávu divadla ( nerýmované )

clovrdik
03. 10. 0001
Dát tip
Lucie : Goebbelsovy děti ( nerýmované )

clovrdik
03. 10. 0001
Dát tip
Psychopat : Kambodžský heroin ( nerýmované )

clovrdik
03. 10. 0001
Dát tip
Climaster : trávíš se skleněnými projektily ( nerýmované )

clovrdik
01. 10. 0001
Dát tip
Kangi : Černej kocour ( nerýmované )

clovrdik
26. 09. 0001
Dát tip
Quoniam : Noční frankovka ( nerýmované ) - fakt suprová pocitovka, doporučuju :-)

clovrdik
24. 09. 0001
Dát tip
rebecca13 : Slaný perly ( rýmované )

clovrdik
21. 09. 0001
Dát tip
JohnieBass : Smrt mladého básníka ( nerýmované )

clovrdik
20. 09. 0001
Dát tip
Quoniam : Blues ( nerýmované )

clovrdik
18. 09. 0001
Dát tip
SOLD_OUT : Nezrada ( nerýmované )

dablik008
08. 09. 0001
Dát tip
clovrdo, za vedeni klubu zaslouzis vazne pochavlu a uznani, to co tady delas je vlastne nedocenitelny...a hlavne taky nedoceneny... *****!

clovrdik
08. 09. 0001
Dát tip
Pavel_Daneš : Zatímco ještě jede ( nerýmované ) - je to síla, ale mistrně podaná; určitě se koukněte.

clovrdik
07. 09. 0001
Dát tip
Na žádost autora bylo dílo Ma femme fatale z klubu odstraněno.

clovrdik
07. 09. 0001
Dát tip
Climaster : jizva od bodláku ( nerýmované )

clovrdik
06. 09. 0001
Dát tip
Climaster : mezi pomníky s kříži ( nerýmované )

clovrdik
05. 09. 0001
Dát tip
AZALIN : Meditační (rýmované) ruby : Žebra (povídky) Prokletí : Ma femme fatale (nerýmované)

clovrdik
24. 08. 0001
Dát tip
Floridor : Podvečer ( nerýmované ) Tohodle autora doporučuju k přečtení celýho !!

clovrdik
22. 08. 0001
Dát tip
Mnata Gedeon : Poloautomatika ( rýmované ); Psychopat : Hladový upíři ( nerýmované )

clovrdik
22. 08. 0001
Dát tip
MM : civ.failure II. ( povídky )

clovrdik
22. 08. 0001
Dát tip
FLO : Hra ( povídky )

clovrdik
21. 08. 0001
Dát tip
Arthur_Rimbaud : Ztráty a nálezy ( rýmované ); Nebudeme žít ( nerýmované ); V katedrále v Remeši ( nerýmované ); Moulin Rouge ( nerýmované )

clovrdik
21. 08. 0001
Dát tip
Pepo : nedel´né dopoludnie ( nerýmované ); strom zvečnený uprostred pol´a ( nerýmované )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
Rising_Star : Suicider ( nerýmované ) clovrdik : Nula !!! ( nerýmované )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
Hackman : Gara Craiova ( povídky )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
Psychopat - Svobodná volba ( nerýmované )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
MM : codenie dreams III. ( nerýmované )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
Mirulka : KUCHYŇ OSUDU ( nerýmované )

clovrdik
20. 08. 0001
Dát tip
Semipalakva : přežíváš ( nerýmované )

clovrdik
19. 08. 0001
Dát tip
SOLD_OUT : Konfekce ( nerýmované )

clovrdik
19. 08. 0001
Dát tip
kafka : Demian z kamene ( nerýmované ) - fakt se na to koukněte, stojí to za to !

clovrdik
17. 08. 0001
Dát tip
Hackman : Komunistický kecy ( povídky )

clovrdik
16. 08. 0001
Dát tip
clovrdik : Zas leje ( nerýmované )

clovrdik
16. 08. 0001
Dát tip
Nezval : Charles Bukowski ( nerýmované )

clovrdik
14. 08. 0001
Dát tip
KSTK : Černočernošedočerná ( rýmované )

clovrdik
14. 08. 0001
Dát tip
Sir_Waters_II : Mžik ( nerýmované )

clovrdik
13. 08. 0001
Dát tip
Cavalera : V nás bytí ( nerýmované )

clovrdik
13. 08. 0001
Dát tip
arjev : BEZ PENĚZ ( nerýmované )

clovrdik
11. 08. 0001
Dát tip
Mustal : Dvouhlavý dítě ( ostatní )

clovrdik
10. 08. 0001
Dát tip
Adarhaz : V práci za rozžhaveným oknem ( nerýmované )

clovrdik
09. 08. 0001
Dát tip
Arthur_Rimbaud : Láska ( nerýmované )

clovrdik
09. 08. 0001
Dát tip
Cronus : Fontány ztuhlé krve ( nerýmované )

clovrdik
08. 08. 0001
Dát tip
FLO : Letní noc ( povídka ) - tradičně velmi dobrá, můžu jen doporučit :-)

clovrdik
07. 08. 0001
Dát tip
topfly : SVOBODA ? ( rýmované ) Mythus : Srdce na dlážke ( rýmované ) Mea : Kousek ( nerýmované )

clovrdik
07. 08. 0001
Dát tip
Jethro : Pohoda (nerýmované )

clovrdik
06. 08. 0001
Dát tip
chorus: I ( nerýmované )

clovrdik
06. 08. 0001
Dát tip
Climaster : Nad kaluží krve ( nerýmované )

clovrdik
06. 08. 0001
Dát tip
nebraska : Smrť ( nerýmované )

clovrdik
06. 08. 0001
Dát tip
Čmelák : Naše třetí planeta ( nerýmované )

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
takže dneska zatím nově zařazeno : Lamie : Dopisy vězni - nerýmované dablik008 : Óda...no...tak nějak - blbůstky

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
Mustal : Noční chvilka poezie II - nerýmované

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
crayfish : U Mc Donalda; Generálka na divadelní představení "Noemova archa" - obě básně nerýmované. Lidi, kdyby nic jinýho, tak tyhle dvě věci si určitě přečtěte, je jen málo takhle dobrejch a působivejch básní !

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
rain : *_ - nerýmované; Hoří mi hlava - ostatní

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
Glum : Polska; ...; - nerýmovaná poezie obojí :-)

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
Pennyroyal_tea : Sou-těř ( ostatní ), Mezokain na duši ( nerýmovaná )

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
BadAngel : Tvrdá dekadence ( rýmované )

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
Miškin : Ztratil jsem se ...; Pán ( nerýmované ); :-(( ( ostatní )

clovrdik
03. 08. 0001
Dát tip
dablik008 : Matka mejch dětí ( nerýmované )

clovrdik
01. 08. 0001
Dát tip
Janis : válka je mír, nerýmovaná báseň

clovrdik
30. 07. 0001
Dát tip
přátelé, těšil jsem se, že až se vrátím z dovči, budu tady mít hafo návrhů do zařazení do klubu a ono prd, hmm Tak zařazuju já - autor Gastarbajtr : Smolné hody

clovrdik
30. 07. 0001
Dát tip
Konstantinidisová : "TŘEBA SOUMRAK!"

clovrdik
19. 07. 0001
Dát tip
SlečnaMezková : Milášku, neber to vážně.. - rýmovaná poezie

clovrdik
19. 07. 0001
Dát tip
WithsOn : Hra s havrany - nerýmovaná poezie; fakt mě tohle dílko zaujalo, doporučuju přečíst :-))

clovrdik
17. 07. 0001
Dát tip
Krel : Last Ocean of our Deed - nerýmovaná poezie

clovrdik
17. 07. 0001
Dát tip
Zet : Madam zlá Já se ptám - co je člověk Lidi jsou svině Splín všechno neveršovaná poezie Poslední noc našeho kursu

clovrdik
17. 07. 0001
Dát tip
Zet mi psala, že taky chce být nominována do Tvaráckýho výběru a že to necá na mě, tak jsem pouvažoval mezi básněmi Madam zlá a Splín a nakonec teda navrhuju ten Splín. Zatímní výběr za klub teda vypadá následovně : Climaster: Revoluce Cavalera: Střepy žen clovrdik: Střepy kouře z doutníku Havana crayfish: Klaun FLO: Léčebna ( povídka ) Konstantinidisová: MIKE FISH ( povídka ) Glum: Střízlivění Mustal: Sonda do černých dní dablik008: Prokletí básníci Ruman: Jedno ráno, jedno z mnoha tamiko: Mőbiova páska Zet : Splín

clovrdik
13. 07. 0001
Dát tip
rain : second hand všech tvých tváří - nerýmovaná poezie

clovrdik
13. 07. 0001
Dát tip
jahudka : Anna K. - povídky

clovrdik
12. 07. 0001
Dát tip
Tak jsem dneska zařazoval dvě díla od kafky, jedna rýmovaná ( Nahořklé ořechy ) a jedna nerýmovaná báseň ( Neslyšitelně nahlas ), tak se kdyžtak koukněte.

clovrdik
12. 07. 0001
Dát tip
Nezval : Piss(oár), v Ostatních. Ale jen pro silnější žaludky, vážení :-).

clovrdik
11. 07. 0001
Dát tip
Kangi - Takovej obyčejnej z lidu ( Ostatní )

clovrdik
11. 07. 0001
Dát tip
Hyperion - celou noc u soustruhu ( nerýmované )

clovrdik
11. 07. 0001
Dát tip
a ještě nějaký věci od Hyperiona, tak si to najděte a přečtěte :-))

MrSasa
11. 07. 0001
Dát tip
Človrdíku - technická: Ono by nebyl problém v PHP udělat řazení podle čehokoliv. Jednodušše napsat skript, a uživatel by si pak sám zvolil podle čeho chce díla řadit (jak vzestupně, tak sestupně). Takže by to mohlo být podle autora, podle počtu TIPů, podle všeho... Jelikož to celý beží na MySQL, tak to řeší příkaz ORDER BY "položka" (i s paramatrem DESC - sestupně) zkus mu to navrhnout. Šáša

clovrdik
10. 07. 0001
Dát tip
Tak jsem zařadil dílko "Ne, na lásku se opravdu neumírá" od Kangiho. Budu se zase muset zeptat Oldy, v jakým stádiu je zpracování mého návrhu, aby se díla v klubu řadila podle datumu vložení do klubu a ne podle abecedy. Tohle neustálý psaní, co jsem vložil, mě fakt už nebaví ( i když je nutný kvůli přehlednosti ).

clovrdik
09. 07. 0001
Dát tip
BadAngel : díky, už je to zařazený. A dál jsem dneska zařadil 4 dílka od autora MrSasa, a to konkrétně Nosní dírky, Strach, Anagram, Až umřu.

MrSasa
09. 07. 0001
Dát tip
Človrdíku, díky... :o)

clovrdik
04. 07. 0001
Dát tip
Přátelé, před časem jsem tady v diskusi zveřejnil klubový návrh do případého výběru do Tvaru. U autora Cavalery bylo napsáno, že dílo bude upřesněno ( kdyžtak se koukněte, je to tady někde v diskusi pod klubem z 21.6.2001 ). Po debatě s Cavalerou je navrhovaný jeho dílo Střepy žen. No, abych Vám ušetřil práci, tak ten návrh tady překopíruju : Climaster: Revoluce Cavalera: Střepy žen clovrdik: Střepy kouře z doutníku Havana crayfish: Klaun FLO: Léčebna ( povídka ) Konstantinidisová: MIKE FISH ( povídka ) Glum: Střízlivění Mustal: Sonda do černých dní dablik008: Prokletí básníci Ruman: Jedno ráno, jedno z mnoha tamiko: Mőbiova páska

BadAngel
04. 07. 0001
Dát tip
clovrdik: doporučuji dílko Sexuální tenze od Dannyho, hnus jak má být :-))

Krel
30. 06. 0001
Dát tip
zdravím...řekl bych dost dobrej klub...vlastně ten nejlepší...

clovrdik
29. 06. 0001
Dát tip
Climaster : Opilé FrídoM - opilej protestsong, klidně se koukněte, není to zlý :-)))

clovrdik
29. 06. 0001
Dát tip
Lidi, tohle psaní, co je nově zařazený, je dost otravný. Ale už jsem psal Oldovi, aby se díla do klubu řadila podle datumu jejich zařazení a ne podle abecedy dle jejich názvu. Pro návštěvníky je to takhle guláš, protože nevěděj, co už četli a co ještě ne, když je to promíchaný. Olda psal, že žádost je v pořadí, takže se dočkáme. Myslím, že to tak bude daleko lepší.

clovrdik
29. 06. 0001
Dát tip
Jirec, báseň 3.6.

Climaster
29. 06. 0001
Dát tip
..jen takové malé sobecké avízko na Babiččinu slzu..:))))

clovrdik
29. 06. 0001
Dát tip
Clime, o.k., dík :-))

inventor
29. 06. 0001
Dát tip
Líbí se mi jak se držíte...

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Dneska jsem přečetl autora BadAngel. Nějaká jeho dílka jsem zařadil, protože tematicky zapadají do klubu. Co se básní týče - Bukowski to není. Jestli ale můžu doporučit, tak jeho báseň "Hra" ( v rýmované poezii ), ta mi z nich příjde nejzdařilejší.

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
jo, a ještě doporučuju "Lehce dekadentní" od téhož autora :-)

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Ještě jsem dneska zařadil od rebeccy13 dílo Sloni. Jelikož autorka uvádí, že je to text písně a takovou kategorii tady nemáme, dal jsem to do ostatních. Fakt doporučuju, považuju to za zdařilej veršotepeckej kousek.

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Když země žere z měsíce, autor Lysohlávka ( nerýmovaná poezie )

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Pavel_Daneš : Italská trattorie 1914 ( rýmovaná poezie )

BadAngel
28. 06. 0001
Dát tip
Díky za "pochvalu", clovrdiku, na Bukowskiho si nárok nedělám, možná proto, že ho ani neznám :-/ Rozhodně dík za zařazení dílek, snad jsi se nemusel tak moc přemáhat, když jsi je tam dával :-))

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Gastarbaitr : Báseň naivní .. fakt se koukněte, velmi zdařilý dílko

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
BadAngel, neboj, fakt jsem se nemusel přemáhat, naopak, dílka jsem zařadil rád.

clovrdik
28. 06. 0001
Dát tip
Pomerančová : Před rozvodem III ( v Ostatních )

clovrdik
26. 06. 0001
Dát tip
Vložil jsem dneska Poslední tři rudé kvítky od Kangiho.

clovrdik
21. 06. 0001
Dát tip
Přátelé, již mi choděj maily ohledně autorů a děl do výběru. Abychom neztratili vítr z plachet, otoskuju sem zprávu, kterou jsem zaslal členům "redakce". Děkuju za vyjádření k němu, za veškeré připomínky a další návrhy a náměty. Zasílám zatímní "klubovej" návrh na autory a díla, o kterých bych byl rád, kdyby byl diskutován. U Cavalery - o publikování projevil zájem, jenom jsme se ještě nedohodli na konkrétním díle. Dále bych rád ve výběru viděl nějaké dílo od Kangiho a od Jethra, ale jak už bylo řečeno, bude možná problém sehnat jejich souhlas k publikaci ( hlavně u Jethra ). Návrh berte jako orientační, předpokládám, že bude rozšířen. Jo, ještě bych rád navrhnul Kafku, ale ta říkala, že jelikož nepíše "o hnusu v nás a kolem nás", tak ji nenavrhuju za klub, ale jako autor clovrdik. Přeju krásnej den. P.S. : komu všemu mám tenhle návrh poslat ? Climaster Revoluce Cavalera .... dílo bude upřesněno clovrdik Střepy kouře z doutníku Havana crayfish Klaun FLO Léčebna ( povídka ) Konstantinidisová MIKE FISH ( povídka ) Glum Střízlivění Mustal Sonda do černých dní davlik008 Prokletí básníci Ruman Jedno ráno, jedno z mnoha tamiko Mőbiova páska

clovrdik
21. 06. 0001
Dát tip
FLO, děkuju moc, dílko opravdu bylo zařazeno, ačkoliv jsem ho před časem četl a kritizoval. Ale nějak jsem ho zapoměl zařadit, ale už tady je :-).

clovrdik
20. 06. 0001
Dát tip
Katerino, to jsem rád :-) Tak neváhej a čtivo vybírej :-)

FLO
20. 06. 0001
Dát tip
Myslím, že tady nemá Crayfish svoje dílko Carpe diem...a co dál? To je moje oblíbený. No a jestli to tady je, tak sem to přehlídla a zase z toho vyjdu jako trapas...

Katerina
19. 06. 0001
Dát tip
Konecne misto, kde si muzu poradne vybrat ctivo :-))

FLO
18. 06. 0001
Dát tip
viz dablik008: stojíme za tebou!

Climaster
18. 06. 0001
Dát tip
JO JO PŘESNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návrh ... Blackbone - "Smrt jedné blondýny" - už je to dlouho, ale SnaD to tam ještě bude ...

Print
15. 06. 0001
Dát tip
Břízo: paranoické je především to, když někomu paraoincky a bezdůvodně přisuzuji něco, co mám jen ve svý hlavě. A to jsi udělal! Klub je skvělej a clovrdik dělá skvěle svou práci!! Btw: a to říkám přesto, že s clovrdíkem v názorech téíměř na cokoliv nemáme nic společnýho! Jenže, víš, on je říká upřímně, třeba brutálně, ale já mu věřím, protože on to tak cítí, a on tak tím žije! Narozdíl od pseudointelktuálních exhibicionistických masturbátorů, kteří se tady jen předváděj...

clovrdik
15. 06. 0001
Dát tip
Břízo, každej občas náme blbej den a slabší chvilky a komunikace tomu pak odpovídá, myslím, že jsme si to včera tak nějak lidsky vysvětlili. Ale fakt nevím, proč jsi psal ty invektivy pod tenhle klub. Mám tomu rozumět tak, že kdo dělá klub, kterýmu se daří ( doufám, že je tomu opravdu tak ), tak ten je paranoik manipulující pomocí polopravd s okolím ??? Ne ne, já se jenom směju a beru to jako tvůj komunikační zkrat, konec konců, nikdo nejsme dokonalej ( tím myslím i sebe, pochopitelně ).

clovrdik
15. 06. 0001
Dát tip
Printe, díky.

Climaster
15. 06. 0001
Dát tip
..jen male avizko na mooc moc zdařené dílko od Krela - Naposled zaplály ohně Valhally..fakt nice..zddravíííím klubníky...cli

clovrdik
15. 06. 0001
Dát tip
Clime, díkes, fakt to je skvělá báseň a už je zařazena.

dablik008
15. 06. 0001
Dát tip
Krel? na toho se budu muset podivat... clovrdo, uz jsem ti to psal soukrome, delej co delas, delas to dobre...kdyz budu mluvit za zbytek klubu, omlouvam se za tu drzost, stojime za tebou!

clovrdik
14. 06. 0001
Dát tip
Přátelé, pokud jsem náhodou na někoho zapomněl při rozesílání zpráv, taky vkládám zprávu ještě jednou a pro všechny : Ahoj, oslovuji Tě jako člena/členku Klubu přátel literatury o hnusu v nás a kolem nás. V auditoriiích autora Zpravodaj ( doporučuju přečíst ) je nabídka otištění jakéhosi výběru Písmáckých děl v příloze literárního plátku TVAR. Rozpoutala se celkem bouřlivá a místama dost od věci debata, jakým způsobem udělat výběr. Padly všeliké názory, nejčastěji se hovořilo o tzv. Redakci písmáka ( to jsou ti lidé, co mají právo dávat díla do "výběru" ). Kdo to tady trochu sleduje, určitě si všiml, že práce této redakce stojí za starou belu. Navíc - jistě jsi si všiml/a, že díla v našem klubu nejenom že jsou v jejich výběrech málokdy, ono to jde tak daleko, že tato díla z "redaktorů" skoro nikdo ani nečte ( snad s výjimkou Printa a ještě několika drobných výjimek, na které si teď ale nevzpomenu ). A výsledek by byl ten, že by se ten oficiální výběr, který se snad zašle do TVARU, vyhnul velké skupině autorů tvořících v klubovém žánru. Jelikož jsem při zakládání klubu psal, že chci, aby aktivity vedly k zviditelnění dobrých autorů, jejichž jedinou "chybou" je to, že nepíšou o lásce, o kytkách a o počasí, vidím v tomto šanci. Chci poprosit o následující : Z Tvých děl vyber jedno, o kterém si myslíš, že je nejlepší a že souhlasíš s jeho případným zveřejněním v již zmíněné příloze TVARU. Napiš mi jeho jméno buď do Klubu a nebo jako Zprávu. V případě nezájmu mi to dej taky vědět, abych měl jistotu, že až budu předkládat návrh na díla za náš klub, že jsem na nikoho nezapomněl. Ještě jedna věc - máme v klubu i díla autorů, kteří nejsou jeho členové a přitom píší velmi dobré básně - např. Kangi nebo Jethro atd. Hodlám navrhnout za Klub i jejich díla. Proto, kdybys věděl/a o nějakém díle v klubu od nečlena klubu, o kterém si myslíš, že by určitě mělo být navrženo, rovněž mi to prosím napiš. Nemohu zaručit, že nějaké naše dílo bude nakonec otištěno, ale pokusit se o to musíme. Děkuji a přeji hezký den. Standa.

Vojtek
14. 06. 0001
Dát tip
ó konečně fungující klub....držím palce...myslím, že tady by se dal udělat smysluplnej výběr..*!!!!!*

Print
14. 06. 0001
Dát tip
Tomu se říká klub!!! Držím palce!!! ****!!!!

Bříza
14. 06. 0001
Dát tip
Ne Printí - tentokrát myslím pravdu nemáš. Tomu se říká paranoia, polopravda a manipulace s okolím za účelem zviditelnění sebe sama.

dablik008
14. 06. 0001
Dát tip
Bříza...jak bych to...ehm...slusne vyjadril...jsi proste idiot...uz je to tak!

clovrdik
12. 06. 0001
Dát tip
Milá FLO, to je v pohodě, já jsem hlavně rád, že jsi tady :-).

clovrdik
11. 06. 0001
Dát tip
coney, díky moc za upozornění na Rumana, přečetl jsem ho celýho a nějaký díla jsem zařadil.

clovrdik
11. 06. 0001
Dát tip
Lidi, zařadil jsem dneska díla od autora Rumana, zejména doporučuju jeho povídky a z nich sice dlouhou, ale dobrou Brunell - bůh bláta a bolesti. Kdo máte rád Bukowskiho, určitě nebudete zklamaní.

Ruman
11. 06. 0001
Dát tip
Dekuji za projevenou prizen...je mi cti byt v tomto klubu a spolecnosti...

FLO
11. 06. 0001
Dát tip
clovrdik:No tak já asi budu brečet.Bych sem chtěla něčím přispět a když si myslím,že sem našla dobrý dílko,který bych mohla doporučit,tak už pod tím většinou máš svou kritiku nebo už je to v klubu,hodně oblíbených věcí mám taky přímo z klubu,takže já sem na nic.Doufám,že tě v něčem předběhnu.Jednou...snad...

ahoj, mrkni se na Rumana ... třeba "Jedno rano...jedno z mnoha" ... a vůbec to stojí za přečtení :o))))

clovrdik
08. 06. 0001
Dát tip
ďáblíku, díky, už jsem všechno zařadil

dablik008
05. 06. 0001
Dát tip
taxi splnim taky nejakou tu klubovou drinu :o)) takze...19416 - Pribeh nula - hermit 24141 - Ty nase zkurveny stromy zivota - taky hermit...ctu ho ted celyho :o)) a nechci se vnucovat se svym Rakovnikem, ale...

Teda člobrdo, já nemám ani jedno dílo o tom, že někdo někoho romanticky dostal, a nic? Žádnej klubovej výběr?:-)))))))))))))

clovrdik
31. 05. 0001
Dát tip
Konstáns, je to tam :-) Ta Betty Lou se mi líbila, fakt jsem v tom viděl Bukowskiho těžký časy, jak jsem Ti psal do kritiky.

clovrdik
31. 05. 0001
Dát tip
Monty, odpověděl jsem Ti poštou, dej odkaz sem a nebo počkej, až se k tomu dostanu, poslední dobou nemám v rachotě moc času na čtení.

tak jak jsem slíbila .... tu som.... takze Clovrdíku: Betty Lou Jensenová, "CHŮVIČKA", "MILÁČKU". ahoj

crayfish
28. 05. 0001
Dát tip
do tohohle klubu chodím taky rád!! :))))

Climaster
30. 11. -0001
Dát tip
..jsem jen Tvůj....fakt jsem o tady tom klubu přemýšlel a neměl jsem odvahu ho založit...:)))

Danny
30. 11. -0001
Dát tip
pridat: 23543 (proc ne) autor: Pavlína

djPes
30. 11. -0001
Dát tip
Jeden z Tvejch oblíbenejch bonmotů zní : Až vyhraju komunální volby, zařídím nákup městského antonu. Bude jezdit v nepřetržitém provozu - v noci bude sbírat kurvy, ve dne jehovisty ! To je ten hnus v nas...skutecne se mi chce blit

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
Tak a další dílka zase příště, dneska už musím makat.

inventor
30. 11. -0001
Dát tip
Skvělé, takhle jsem si kluby představoval!!!

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
Takže lidi, dneska (2.5.2001) jsem vám sem dal odkazy na díla básníka Jethra, kterej je, aspoň si to myslím, dost dobrej, akorát že už dlouho nepublikuje, tudíž upadl v zapomnění písmácké veřejnosti. Doufám, že se vám bude líbit a když jo, tak mi třeba můžete poděkovat za to, že jsem vám pěkný počteníčko díky tomuhle klubu zprostředkoval.

myrinda
30. 11. -0001
Dát tip
predevsim dik za upozorneni na Jethro - stoji to za to! no,a par nezavaznych navrhu:-) myrinda:2626 (Pijáci),tamiko:12661 (mrtvej bod)

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
myrindo, díky za návrhy, už to tam je :-)

Climaster
30. 11. -0001
Dát tip
.mno pridam taky par odkazu..:))).. Ald: 15556 ..:)))..no a abych se účastnil klubových povinností..:))) cli: 21524 Zrcadlo cli: 21969 Šílená EU :))))...zatim..jdu číst doporučená díla..

crayfish
30. 11. -0001
Dát tip
mohl bych se taky přihlásit.... ?

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
díky za odkazy :-)) Climastere, prosímtě, co je to za dílo od Alda ? Jenom podle čísla bych to musel hledat dlouho. crayfish : už jsi přihlášenej :-)

Climaster
30. 11. -0001
Dát tip
clov:..jo jo..o.k. sorry: Nažer se!

upozorňuji na hnus ve svých povídkách "S Katrin v posteli..." a "Zapomínám" a na ještě větší hnus v úvaze "S sebou"

....a zcela určitě "Hovory u Foxe" z tytéž dílny.... to je vyloženě fuj :-))

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
Konstantinidisová, díky za odkazy, už jsem je tam dal.

není zač .... příště se opět poslušně přihlásím :-))

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
Tak lidi, dneska (11.5.2001) jsem doplnil povídky autorky FLO z loňského roku. Přeju pěkné počtení.

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
No a aby toho nebylo málo, ješťe jsem vybral sem se hodící díla od básníka Kangiho. Je fakt dobrej, mrkněte na to :-).

Glum
30. 11. -0001
Dát tip
Dost hnusu je též mé básni "Hnusná Praha" - ať žije sebepropagace :o)

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
Glume, děkuju, už je to tady :-).

PetrViP
30. 11. -0001
Dát tip
do tohohle klubu budu chodit rád. velmi rád:)))

clovrdik
30. 11. -0001
Dát tip
PetrViP : to jsem rád, doufám, že se tady budeš cítit dobře :-).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru