Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Minutu ticha

07. 03. 2000
1
0
1797
Autor
Naja

Venovano vsem lhostejnym lidem a vsem tem, kteri nepomohli prestoze mohli.

Na pokraji propasti stal, nevedel zda ma jit dal a padnout mezi porazene, tam kde kalna voda korytem se zene. Zhroutily se vsechny jeho idealy, za obzorem videl jenom same skaly. Sel dal a kdo vi co si myslel, kdyz chladny vzduch mu kolem usi svistel. Pak prisli radoby jeho pratele a rikali, ze byl trochu divne a taky nesmele a zepry by mu vzdycky radi pomohli. Ale proc to rikaj??? Proc se omlouvaj, ze nemohli??? Ted, ted jsou chytri!!! Minutu ticha za vsechny sebevrahy a jejich pratele.
Krel
22. 05. 2003
Dát tip
Víš tak to je asi i pro mne...:-( ale já doopravdy nemohl..doteď jsem o tom přesvědčen...někdy se to blbě vysvětluje a někdy to nepochopí...

Sadaf
07. 12. 2000
Dát tip
Jo , tak tady si musim něco připsat... Tohle znám, když někdo , někoho požádá o pomoc, tak ten dotyčný buď nemá čas nebo říká: Sám jsi tam spad, tak si sám pomož...a potom ten samej člověk mu brečí na hrobě a řve: Kdyby jen něco řekl, vždyť jsme mu mohli pomoci.... Lidičkové, ať tito lidé mlčí nebo ať jdou s prominutím DO PRDELE!!!!!!! Díky , Najo.....

Sarken
15. 03. 2000
Dát tip
Minutu ticha za všechny sebevrahy a z dlaní vyslanou naději, že další už nebudou. Možná právě díky tobě

zolli
13. 03. 2000
Dát tip
ach jo, kdyby to vsecko bylo tak jednoduchy a nalajnovany jako to vypada na první pohled... Promin jsem v poslední dobe silne proti byt proti nekomu proti... ale jsem PRO POMOC, jen mit ten dar videt ty potreby druhych..

Print
11. 03. 2000
Dát tip
Najo...!!!!! Uštkla jsi mě!

Stepca
11. 03. 2000
Dát tip
Je to blbí nenajít si kapku času ani na kámoše. Někdy jsme jak splašení...

všichni výše uvedení mají pravdu...

Laďa
07. 03. 2000
Dát tip
Je mi líto těch lidí, který zůstali naživu a musí s tim žít. Ne(po)mohli.

Somalec
07. 03. 2000
Dát tip
Jenze todle je asi prirozena lidska vlastnost v dnesni dobe (neni to dobre) ze clovek cloveku nepomuze ac by mohl

Merle
07. 03. 2000
Dát tip
nejhorší je, že pokud to někdo chce opravdu udělat, nic neřekne...

Archa
07. 03. 2000
Dát tip
Souhlasim s ostatnimi

Šílená
07. 03. 2000
Dát tip
víš holka to máš těžké. Někdy člověk prostě nevidí necítí nepochopí... v lidech není zlo, jen možná občas postrádají cit. A sebevrah...život je někdy asi dost těžkej ale sebevražda není řešení. Neodsuzuji lidi kteří pozbyli sil ale myslím si že života je třeba si za všech okolností vážit. Je to dar a je tisíce lidí kteří by rádi žili ale nemůžou. Camus někde napsal že každý člověk někdy uvažoval o sebevraždě... nevím co je na tom pravdy (docela by mě to zajímalo jak jste na tom vy?...já se přiznám že jsem o tom -teoreticky -přemýšlela svého času dost intenzivně:o)Včera jsem zrovna složila takovou prostoduchou písničku o sebevrahovi uvnitř mě:o) Normálně bych to sem nedávala ale... je pro tebe Najo a pro všechny potencionální sebevrahy v nás.

Bibša
07. 03. 2000
Dát tip
Jo, když je někdo železný válec, to se mu na bedrech nese tíha světa, ale co taková zápalka? Třeba se jí nechce neustále prosit o stín železného válce, prosit o pomoc, ukazovat na vlastní slabost ... Naji, dík za zamyšlení!

xpired
07. 03. 2000
Dát tip
Podařilo se ti nakousnout zajímavé téma, které raději nebudu rozebírat. Každopádně píši bod za podnět k zamyšlení.

Jákob
07. 03. 2000
Dát tip
Je to téma, které nemá řešení a nemůžu říct nic pro ani proti ..............

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru