Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MĚJTE SE RÁDI !

20. 03. 2000
1
0
1530
Autor
zámek

... jedná se o proláž dvou psaní od mé milované, které tímto za její podněty děkuji ... ... a vám, kteří se rozhodnete tuhle práci číst, děkuji taky ... vězte, že jde o vskutku náročné avšak nikoli zmateně vytvořené dílo ... Děkuji !

stane se někdy že je třeba si zakrýt oči když se napsaný smutek a úzkost zračí v minutách které je potvrzují schoulené na posteli plačící a zoufale ukrývající promluvy co navždy zůstávají odhaleny a všechny nás usvědčují ze lži ... chci ale nejde to a já nevím proč se o to neustále pokouším znovu a znovu mají pro mě lidé smysl vždy to však končí u zapomenutých slibů u zapomenutého svazku uzavřeného stejně tak před Bohem jako před sebou samým a bolí to když ani se slovy "Mějte se rádi!" nevycházíme vítězně ... PAK OBNOVIT JE JAKO hodit do moře dopis v láhvi nebo přijít z pokoje s uplakanýma očima zatímco v sípání nemohoucnosti někdo s ledovým klidem prohlásí "Představte si, dnes umřel Hundertwasser." jako BY se nic nestalo jako by UBOHOST znamenala přijít ze záchodu nebo odkud ZATÍMCO NEVĚNOVAT POZORNOST nepřikládat sebemenší důležitost pláči který přichází odněkud z pokoje dobrou půlhodinu před tím než jsme tomu porozuměli a stačili se pořádně zaposlouchat JE JAKO POHŘBÍT LÁSKU když nevíme a přeci nechceme dopusti aby se to stalo i nám kteří ač zasypáni hlínou přece se netrápíme neboť milujeme NA DNĚ PROPASTI co nás stejně nerozdělí NA ONOM MÍSTĚ KDE JE NÁM LÍP i když odtamtud není návratu NA TOM MÍSTĚ které je označeno masivním kamenným otazníkem NA NĚMŽ JSOU VYRYTA DVĚ MALÁ SPLÝVAJÍCÍ SRDCE
Sarken
27. 03. 2000
Dát tip
ten konec je dokonalej

Rivka
22. 03. 2000
Dát tip
...

zámek
21. 03. 2000
Dát tip
... děkuji vám ... nečekal jsem vůbec nic a ono tohle ... moc vám děkuj !

Miroslawek
20. 03. 2000
Dát tip
To je ze srdce, ale snad ani ne poezie, jako spíš pocity

Cat
20. 03. 2000
Dát tip
smutné, krásné....ze života :-)

Cat
20. 03. 2000
Dát tip
tip

Merlin
20. 03. 2000
Dát tip
Ano, ze života ...

Silvinka
20. 03. 2000
Dát tip
Zo života. Tenhle "zámek" se mi líbí čím dál tím víc!

Stepca
20. 03. 2000
Dát tip
Taky.

Hackman
20. 03. 2000
Dát tip
..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru