Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VIAGRA do nebe

09. 05. 2000
2
1
1625
Autor
Naja

Nedavno v noci jsem poslouchala pisnicky od Kabatu a tak me napadlo napsat taky jednu "Kabatovskou". Jo a kdyby mel nahodou nekdo kontakt na Vojtka nebo nekoho z Kabatu - sem s nim. Kdo vi, treba by to moh byt jejich dalsi hit (i kdyz ji nemela motorovou a ani nerikala, ja nikomu bych nedala a ani dokonce prdel vody). (Puvodne jsme to chtela zaradit do blbustek, ale copak jsou slova pisnicek Kabatu blbosti?)

I. Chytly mne krece, krece v podbrisku, to kdyz sem si vzal VIAGRU a tys nechtela do pelisku, tehda chtelo se mi brecet. Chtel jsem jit do Tebe, "Neprijdes do nebe!", reklas a odesla si v klidu. Do Tebe, do nebe, Do Tebe, do nebe, copak si pocnu dneska bez Tebe, stojim tu celej bezradnej. II. Prvni a posledni, co mu v rakvi stal, do nebe se puvodne vubec nechystal, jenze kdo moh tohle vedet. Chtel jsem jit do Tebe, "Neprijdes do nebe!", reklas a odesla si v klidu. Do Tebe, do nebe, do Tebe, do nebe, do nebe sel jsem dneska bez Tebe, lezim tu celej kozenej. III. Tak tys mi prisla k hrobu klecet, doufam, ze budes taky brecet, ja se Ti budu s andelama smat. Chtel jsem jit do Tebe, "Neprijdes do nebe!", reklas a odesla si v klidu. Do Tebe, do nebe, do Tebe, do nebe, v nebi me aspon hlina nezebe, litam tu celej blazenej. P.S.: Jsem prvni andel, co mu stoji.

1 názor

Co to meleš za hovna? Zamysli se nad sebou


Krel
22. 05. 2003
Dát tip
:-)) tak to je dobrý...

djER
11. 02. 2003
Dát tip
slusny :))))

Sadaf
07. 12. 2000
Dát tip
ro(c)kerskej styl mi někdy sedí a někdy nesedí...dneska zrovna ani nevim...ještě se vrátím...

Šebestová
19. 05. 2000
Dát tip
Machu neber si to !! Já chci aby jsi byl něžný a romantik. Podle toho co tady čtu, je to pěkné svinstvo :o(

Lyryk
12. 05. 2000
Dát tip
Nejenže to není lyrická báseň veršovaná, i jako text písně je to spíš hrubé než vtipné. I kdybych si představil, že jde o text pro svižné Kabáty, přesto musím jejich textům přiznat větší vynalézavost rýmů a témat, která jsou dramatičtější (dějově obsažnější).

Merle
10. 05. 2000
Dát tip
myslím, že se budu šíleně smát... ááááááííáíáííííééééíéííéééééééé :-)))))))))))))))))))) tak to by stačilo. a teď tě pošlu do... kouzelný země, kde postávaj andělé ;-)) krysí smrť dodává KVÍÍÍK. a HŇ HŇ HŇ

Miroslawek
10. 05. 2000
Dát tip
Ty jsi tak krásná schizofrenička, Najgeliko

nicka
10. 05. 2000
Dát tip
jojo, nemáš to jednoduchý.

Angelika
09. 05. 2000
Dát tip
Kdybych Te neznala a nevedela bych jak to presne myslis, tak bych se asi zacala silene smat a nebo bych Te poslala do prdele.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru