Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sraz 12.4,13.4

07. 04. 2003
0
0
2266
Autor
Olda

Zdravim,

 

dva diskuzni srazy tedy probehnout v sobotu a v nedeli 12.4 a 13.4. Zvani jsou vsichni z klubu Novy Pismak, redaktori a dalsi, kdo maji a chteji neco rict k dalsimu vyvoji Pismaka.

Vase napady v idealnim pripade predem s nekym konzultujte, popr. pokud se jedna trebas o skupinu, proberte je s jejimy cleny (kluby, atp.), aby bylo jasne, ci stanovisko vyjadrujete.

Na setkani je dobre se pripravit a sepsat si napr. o cem byste chteli hovorit, abychom mohli dat dohromady program a diskuzi vest.

 

Oba dny bych zacatek navrhoval tak na 12h30 tedy casne, snad dostatecne na prijezd ci brzky obed.

 

Zatim nevim, kde setkani usporadat, prosim, piste vase tipy na vhodne zarizeni v Praze!!

 


Olda
08. 04. 2003
Dát tip
helca; za tip dik, temata prosim sepis, vyjdu z toho, dam vic napadu dohromady! dik

Merle
07. 04. 2003
Dát tip
idealni by byla hospoda s oddelenym salonkem pro 10-20 lidi, ikdyz nas asi tolik nebude... ale me teda zadna takova nenapada... BTW: v jakych casech?

JRR
07. 04. 2003
Dát tip
Já se určitě hlásim, ale v So bych byl k dispozici až večer, dřív se do Prahy nedostanu. V neděli můžu kdykoliv. Merle: Já nevim, ale myslíš, že dwacet lidí nebude? Dyk jen v tomhle klubu je jich... moc:-) Jo, na jak dlouho to tak vidíte? Já osobně, pokud to nebude trvat 6hodin, bych pro sobotu navrhoval spíš až ty večerní hodiny. A ne quli sobě, ale myslim, že to je příjemnější.

Merle
07. 04. 2003
Dát tip
JRR: protože tohle není první podobná akce. kromě toho na diskuzi je i to moc, a možná bude potřeba vyřadit nějaké nadšené diskutéry, co nevědí která bije.

Helča
07. 04. 2003
Dát tip
www.napasece.cz tahle hospoda má salonek pro cca 12 lidi (20 se nás tam asi nevejde, takže jen pokud bychom cirkulovali) lidové ceny a nevalnou obsluhu. Mělo by se zhruba rozvrhnout, ktere body se kdy proberou (základem by mohly být neuzavřené diskuze z tohoto klubu), pak by se dalo uskutečnit to s tou cirkulací osob a líp by se dělala příprava. Oldo sepíšeš to? (pokud ne, a nenajde se jiné oběť, zítra odpoledne bych na to mohla mít čas, snad) Ostatní by pak připsali, jen to, co by scházelo, a které části by se zúčastnili a kdy mají čas - podle toho by se rozvrh upravil.

JosefTupý
07. 04. 2003
Dát tip
nic mne nanapadá, ale pak mi pošlete, prosím, avízo, jak jste se dohodli:o) děkuji.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru