Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pismacke noviny - pokracovani

18. 04. 2003
0
0
2268
Autor
Olda

Zdravim,

 

na sobotnim srazu jsme se mimo jine bavili o myslence Pismackych novin, ktera trosicku usnula. Dohodli jsme, ze se pokusime dat dohromady prvni cislo z prisveku ktere byly prislibeny. Uzaverka je s nedeli 4.5 a nulte cislo necht obsahuje prispevky ktere se staci sepsat do to doby. Sve veci dejte dohromady, dejte zde vedet, ze tak planujete ucinit, popr. blizsi info, a pak mailem na Zdenka (zethorn@volny.cz), jenzto Armand diky casu ted organizaci nestiha, ale urcite ramcove s pripravou pomuze. Tedy hezke velikonoce, po nich zde... ;-)


Armand
19. 04. 2003
Dát tip
I já se budu snažit. Pokud bude jakýkoliv dotaz, nebo už Zdeněk nebude zvládat všechno, ať mi to pošle do písmácké pošty. dík .-)

Wopi
18. 04. 2003
Dát tip
fajn

nin
18. 04. 2003
Dát tip
ehm, zrovna těch prvních 14 dní v květnu jsem v Londýně, takže tohle číslo mě si jako korektora mine :-(

JosefTupý
18. 04. 2003
Dát tip
ok, mám tu reflektáž literárních časopisů (a už vyhlídnuté semotamo perličky.o)*** a zkusím ještě nějakou reflektáž na zajímavé desky, ke kterým mám eventuelně co na srdci:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru