Ostrov časů

Ostrov Časů
Kapitola 1. - Zklamání
Jednoho deštivého, podzimního večera, kdy by jste touto dobou asi marně hledali list na stromně se vracel Daniel domů z práce. jeho život byl poslední dobou příliš stereotypní a žádné vyhlídky na změnu, nebyly v dohledu. Již od dětství měl v sobě ducha dobrodruha a poslední dobou, kdy ráno jen vstal, šel do práce a večer se vrátil zpět domů, se staly "zasranou rutinou".

09. 11. 2007
0
0
818
Povídky

Příběh TVčka

Byl letní sluneční den, město bylo plné lidí, které vydro vyhnalo z domovů. Paprsky slunce pronikající mezi budovami ozařovaly ulice a rušné chodníky. po jednom takovém přicházela i mladá, vysoká, blond dívka v letních šatech. Slunce společně s pofukujícím větříkem, jež si pohrával s pramínky jejich vlasů, ji ještě přidávaly na kráse, její ladná chůze pusobila božsky, jako by si vychutnávala každičký krok , zakončený klapnutím podpadku.

09. 11. 2007
0
1
722
Povídky

Nakupování

Nakupování
Nakupování je pro většinu žen ohromná zábava, ale pro mnohé muže je to spíše utrpení. Čekat na své protějšky před obchodem.
Já nejraději nakupuji sám, projíždím si skošíkem nákupním obchodem, nesleduji upoutávky na slevy, na vývěsky typu 2 zcenu 1 a podobné, jen procházím mezi regály a bez ohledu na cenu si koupím to na co mám chuť, nebo to co se dá pozřít.
Je to tak.

09. 11. 2007
0
2
751
Fejetony

Sam a Paulie

Náš příběh je i nich dvou. O kom. O dvou mladících,kteří žili ve stejném městě, každý ale na jeho opačné straně. Jeden v chudé a druhý v bohaté čtvrti.

09. 11. 2007
1
1
788
Povídky

Arkýř

Vše začalo ve velikém městě. Konkrétněji vjeho zapadlé části na vyšším kopečku, za kterým se vdály rozprostírala obrovská pole, pastviny a lesy. Byl to okraj obrovského města, který připomínal městečko někde na venkově, proto mělo toto místo své osobní kouzlo. A právě zde, žila pětiletá Tara se svými rodiči.

03. 11. 2007
0
8
1049
Povídky

Aranisa

ARANISA
Noční, ponurou a smrtí zavánějící Prahou, uličkami tmavými tak že ani kočky tam nezabloudily. Utíkal starý muž se zašedivělými vlasy a plnovousem. Na jeho tváři byli vidět známky vyčerpání. Kapky potu stékající zčela, zrychlený dech a vystrašené oči působili až strašidelným dojmem.

05. 04. 2007
0
0
935
Povídky
Nahoru