Herec

Herec
"Tak vidíš, že jsi to dokázal. Víš, jakou jsi nám udělal s maminkou radost. Náš syn bude lékařem", pochvaluje si otec a pohladí Petra po vlasech, což Petrovi není vůbec milé, vzhledem k jeho věku. Na medicínu se hlásil jen pod drsným nátlakem rodičů a to, že udělal přijímačky byl spíše zázrak než jeho úsilí.

07. 03. 2013
1
3
753
Povídky

Chladný jarní den

Chladný jarní den
Byl chladný jarní den. Karel seděl u svého počítače, téměř jako obvykle, sám ve svém pokoji, který spíše připomínal opiové doupě než byt poměrně úspěšného informatika. Pokuřoval svou dnešní snad už patnáctou cigaretu a tupě zíral na monitor notebooku, kde si to rozdával chlap se ženskou. Nic mu to ale neříkalo.

05. 03. 2013
1
1
664
Ostatní nezařaditelné

I andělé někdy pláčou

I andělé někdy pláčou
Soudní budova:
Rodina Novotných, tentokrát už naposled byla v plné sestavě a spolu. Vyšli totiž ze soudní budovy, kde byl svazek Oty a Mileny rozveden. Jejich synové jen smutně přihlíželi. "Taks to projela na celé čáře, co pusinko"jízlivě se vysmívá Ota teď už své bývalé ženě.

08. 03. 2013
0
4
624
Povídky

Poslední templář

Poslední templář.
"Uf, tak jsme konečně dorazili na naše panství,"říká Aragorn, vlastním jménem Zbyněk Prudký,poslední templářský rytíř, svému pejskovi Baskervilovi, čipernému, leč velice zbabělému yorkshirskému teriérovi, který se bez jakýchkoli okolků natáhl, vyplázl jazyk a odpočíval. " Jak mohli ve středověku hrad dobýt, to by mě fakt zajímalo. Vždyť se sem nedá skoro vylízt", mumlá si sám pro sebe Aragorn a taky se svalí do mechu.

06. 03. 2013
0
3
951
Povídky
Nahoru