Cesta srdce

Jak těžké to je, když po něčem toužíte, soustředíte se na to, chcete to moc a čim víc toužíte, čim víc chcete, tím víc se vám to vzdaluje. Nechci se krotit, nechci uzavírat své srdce, nechci své city nedávat najevo, nechci hrát hry. Řídim se tím, že když mám něco na srdci, tak to udělám. Vždy jsem preferovala cit před rozumem, vždy jsem se řídila srdcem, i když mě to bezesporu často dostalo do nesnází, taková jsem já.

22. 07. 2017
1
0
173
MIMO

Smutná

Vždycky jsem toužila po jediném, po lásce, lásce k bližním, lásce partnerské, přála jsem si jediné, aby mě lidi měli rádi bezpodmínečně a nehledaly na mě chyby, neboť i já se snažim v každém hledat to dobré, jasně, taky se dokáži zaměřit na to špatné, ale dokážu zavřít před tim obě oči. Ovšem, na co jsem narazila, byla akorát nenávist, posměšky a zdůrazňování mých chyb, lidé se zaměřovali spíš na to špatné, než dobré. Ať už po vizuální nebo jiné stránce, vždycky jsem slyšela hlavně tu kritiku. Nevím čím to je, ale čim víc jsem toužila po tom, aby mě lidé měli rádi, tim spíš se mi dostávalo opaku.

30. 04. 2017
1
2
193
MIMO

Ty mě máš rád

I když se někdy chovam jak Kráva s velkym K - ty mě máš rád. I když mam spoustu nedokonalostí - ty mě máš rád. Cítim to a věřim ti. Ještě nikdy ke mě nikdo nebyl tak hodný jako ty.

30. 04. 2017
1
6
204
MIMO
Nahoru