Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znásilnění

24. 11. 2003
4
0
3653
Autor
Gérard_Rea

Holky, bacha!

Postel zaskřípala v ledovém oblaku prachu který zvířil on a ona s ním v ní. Ten v zápětí roztál pod náporem jeho touhy a oba je polila smršť ohnivých kapek jenž je ještě více popoháněla k cíli, až za hranice jejich možností. Stalo se to tak náhle, tím spíš, že to ani nečekala. Jeho vzdechy a její nářky vyletovaly vysoko vzhůru, mísili se spolu s decentní rumovou esencí, a pak dopadaly těžce na zrcadlovou plochu dlaždiček skrývajících svoji všímavost ve stínu lože. Hluk tříštících se pocitů byl tím větší, čím více se oba poznávali. Hodinky se začaly předbíhat a ticho ložnice se pomalu vytrácelo.
Až najednou, jako blesk, protl stupňující se atmosféru její výkřik. Ale to už ji svlažuje stříbrná řeka plná výplodů mužské fantazie a jiných orgánů, jenž v soutěsce nabírá nepředstavitelný spád, a strhává s sebou křížek s nějakým atletem jenž, na krku nošený, měl střežit její čistotu. Pokojem burácí násilníkův smích: „Ani ten už ti nepomůže. Potopil jsem ho až na počátek života. Teď se protlouká směsí mých vlastností a základů genetiky“ ! Ještě chvíli se něco dělo, ale už ne s takovou vervou, a pak odešel.
Prostupující ticho se ztrácelo v jejím pláči. Nemohla dál. Nevěděla co! Převalovala se na posteli a i by křičela, nebo vykřikovala své nepopsatelné pocity zabalené ve špinavém papíru sprostoty. Jenomže hlas jí vypověděl. Spadla z místa činu na zem, špinila své poskvrněné tělo ještě více v neomalenosti jeho vzdechů a poslední cáry oděvu jí spaloval 40% rum. Už jí to bylo jedno. Další utržená sedmikráska, která do rána stejně uvadne…


Řekla bych, že atlet na kříži vůbec nevadí. Je to docela zajímavé spojení, a stotožoňuji se s myšlenkou, že Kristus a podobné keatury do umění tohoto stylu prostě nepatří. Zapletení křesťanství by úplně zkazilo celkový dojem. Líbí se mi to takhle.

Gérard_Rea
08. 12. 2003
Dát tip
Poukazuje na to, že ani víra ji neuchránila...

j_i_r_i_k
08. 12. 2003
Dát tip
Nepovídej... O to mi nejde, spíš o to, že spojení atlet na kříži je z obehranýho vtipu, proto laciné :)...

Gérard_Rea
08. 12. 2003
Dát tip
Rád se poučím, pokud ho znáš.

j_i_r_i_k
08. 12. 2003
Dát tip
Spíš by mi přišlo lepší, kdyby tam bylo něco o tom, jak se na to celé Kristus díval, odhozený na podlahu... Ale to už tu tvořím jiné dílo, tak radši nic :)...

Gérard_Rea
08. 12. 2003
Dát tip
Vzhledem k decentnímu sklonu k racionalismu nevěřím na strašidla, jezinky, lesní panny (i když ty bych si celkem dokázal představit jako doplněk našich luhů a hájů) a podobné výplody dětské fantazie. Tedy Kristus a jemu podobní jsou mi zcela cizí tak jako jejich názory.

j_i_r_i_k
06. 12. 2003
Dát tip
Teda toho atleta sis odpustit moh, mi to uprostřed toho ostatního přišlo dost... laciné?

Gérard_Rea
01. 12. 2003
Dát tip
To asi bude tím, že nejsem žena.

Silné. Souhlasím s Maiou, ale myslím, že jsi trochu ochudil tu nejhlavnější část - totiž samotný akt - pocity té ženy, myšlenky a podobné. Mohlo by to být lepší, ale i tak to na mě zapůsobilo.

maia
26. 11. 2003
Dát tip
Silne az k vzruseniu. ;-) * + klub

Rowenna
26. 11. 2003
Dát tip
****

Cheeky
26. 11. 2003
Dát tip
* :o)

chicoria
25. 11. 2003
Dát tip
Skvělé*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru