Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Souhlasím, Láska je Kurva

03. 12. 2003
9
0
3925
Autor
Lalinka

Souhlasím, Láska je Kurva Na lásku jsme dva (???) Ty jsi ta hloupá… Jsi totiž slepá… láskou ke mně… já vím… Ach lásko, bez tebe nedokázala bych žít, bez tebe nechtěla bych dýchat Dáš mi, co chci já… Musíš… Beze mě nejsi nic… Vím to… Miláčku líbej mně, proč ti o to musím říkat? Ty mě nemiluješ? Řeknu to, ať je klid… Kdy už mi dá pokoj… Potřebuju peníze, dá mi je. Jistě lásko, samozřejmě .. Nic jiného jsem nečekal, sem s nimi… Ještě aby mi je nedala. Ty se mnou netoužíš být? Proč jsi radši s jinýma? Nechci se o tom bavit, tak prostě nebudu. Ona zas přijde, vím to. Proč ses tak dlouho neozval, cožpak sem Ti nechyběla? Když už přilezla, tak z ní zas něco vytáhnu. Stejně už nemám peníze. Dá mi je. Jistě miláčku, samozřejmě .. Půjdeme někam lásko? Nemáš peníze? Nevadí, já mám… Zadarmo s ní teda půjdu, ale co až budu chtít jít s klukama? Kde je vezmu? Až Až se nebude dívat tak si nějaké půjčím… nadobro… Mě by přece neobvinila… To jsi nebyl ty, já vím, to jsi nemohl být ty, takový parchant ty nejsi… Prošlo to tentokrát, projde to příště… za pár hezkých slov mám na to nárok… Víš ale já to nebyla a jediný kdo to mohl být jsi ty… neumím si to vysvětlit… nevěřím tomu, ale… Co se opovažuje? Obvinit mě? Nemá cenu dál spolu být, když už mi nevěří. Lásko jsi celý můj život neodcházej! Možná teda nepůjdu. !!!

 

Láska je kurva

souhlasím

kurva všech kurev

 

Kat v bílé kápi

Nejsladší bolest

Největší splín

 

Vrah rozednění

Udělal konec

Všem iluzím

 

Otevřené oči

Prudké světlo

Zalilo krví

 

 

Ve tvojí přetvářce

Sladkých slovech

Kořen je tuhý 

 

Že láska je krásná věc?

Radím vám, oželte to

Ti, co milovali ví

Kurva je to!

 

 

 

Bezcitná ubohost

Nechutné manévry

Láska brání

 

Až dotkneš se dna

Už není naděje

Na svítání


Lalinka
18. 01. 2005
Dát tip
Ja uz se na svet taky dneska divam malinko jinak.. tehdy, jedina (a prvni) opravdova laska me desne zklamala .. ale dneska miluji zase a i kdyz v sobe porad mam obavy tak jsem stastna.. a bez ni bych takhle stastna nebyla.. tak nevim? Treba po nekolika mesicich (snad ne dnech :) nebo letech budu publikovat obdobne dilo.. nebo opacne.. tezko rict.. Ale kazdopadne moc dekuji za vyjadreni..

Lalinka
25. 09. 2004
Dát tip
Pokusak>pokousim se byt optimista ale zatim jsem spis na zacatku :) pesimismus mi asi prirostl hodne k srdci :D (bohuzel)

Pokusák
25. 09. 2004
Dát tip
To není moc dobré, některé věcu je prostě lepší necht plavat a neřešit. Jde to, i když to není snadné. Zkus to, budu Ti držet palce;-)

Pokusák
19. 07. 2004
Dát tip
Řekl bych výborné básně, ale šílený pesimismus ;-) *T

Lasy
10. 04. 2004
Dát tip
amores perros amores perros amores perros Lasy*

Lalinka
08. 01. 2004
Dát tip
mas naprostou pravdu... nekdy mam ale problem si na to vzpomenout :-) jeste ze te mam a zase to vim :-) /na chvilku/

Rufus
07. 01. 2004
Dát tip
I ztracená důvěra se dá znovu najít, ale je to těžké... *

Lalinka
07. 01. 2004
Dát tip
v to pevne doufam, a ze to je tezke o tom mi povidej.. zacatky byvaji vetsinou tezke obzvlaste pokud je to po velke rane..

Rufus
07. 01. 2004
Dát tip
Znam, a taky jak hluboká ta rána je... znám taková poranění a vím, jak těžko se léčí. Ale jizvy zůstanou... Ale žijme pro krásné okamžiky!

Barbar
06. 12. 2003
Dát tip
Hloupost ráda druhé ze svých chyb obviní.......... ........Pravá (nebo levá?) láska miluje a vychovává...... BARBAR

Barbar
06. 12. 2003
Dát tip
Hloupost ráda druhé ze svých chyb obviní.......... ........Pravá (nebo levá?) láska miluje a vychovává...... BARBAR

Lalinka
06. 12. 2003
Dát tip
vychovava a k cemu? cynismu mozna tak. A jestlize neni kurva jenom pro to co jsem zminovala je kurva pro sve zneuzivani, pro roli kterou si na sebe jine kurvy v lidske podobe rady berou a zneuzijou ty kteri lasku citi, takze tak

Brundicek
05. 12. 2003
Dát tip
*

Ikru
04. 12. 2003
Dát tip
souhlasím...láska je někdy pěkná kurva, ale zase záleží také na tom druhém, vždycky je ta tíha na bedrech dvou lidí, horší je pak když ten jeden si neváží lásky a pak ta láska není láskou...ale bohužel využíváním toho druhého.. Jinak se mi to moc líbí..T

Rowenna
04. 12. 2003
Dát tip
**

Lalinka
04. 12. 2003
Dát tip
navzdy_tvuj: rodi aby zabijela mrcha podlá hnis a hrůzu v zasažených srdcích časem rozpíjela ....

Lalinka
04. 12. 2003
Dát tip
Catch: doufam ze zadne priste nebude. Ikru: mas vazne recht, odhadnuto naprosto presne. To je to oc tu bezelo, a velkou roli hrála víra - dnes uz poslapana - Seljuk Ro: dekuji

4/5+T dost síla.....

Lalinka
03. 12. 2003
Dát tip
verne... dekuji ... a sila je i to co se stalo... jeden by neveril

Lalinka: to mi říkat nemusíš..............Láska dokáže skoro všechno...zrodit...i zabít

Seljuk
03. 12. 2003
Dát tip
Víra je to, oč tu běží... a tomuhle se dá věřit, takže tip

Catch
03. 12. 2003
Dát tip
Přímost je ta nejlepší věc.Bohužel asi jen ve tvém případě, i když...on by taky mohl být(přímější).Něco by to usnadnilo, něčemu by to ulevilo.Snad příště!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru