Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trénink

10. 12. 2003
1
0
985
Autor
Fifi

Ten den jsem měla depku....Ale prostě se chci se svými pocity podělit....

Ke dni 28.10.2003 – 85. výročí vzniku ČSR

 

Dneska jsem mimo jiné byla na tréninku (mimochodem hraji stolní tenis) a zjistila jsem, že asi pro to nemám správné vlohy. Někdy i váhám, jestli mě to baví, ale na druhou stranu, co bych dělala, kdybych nesportovala? Uznávám, že při mých zdravotních potížích, bych měla být doma a nikam nechodit, ale za chvíli bych vypadala jako kočka Mačka, zvaná Koule. V klubu, za který hraji je spousty skvělých lidí, a ti mě tam drží. Je to fakt, jsou tak skvělý, že někdy i váhám, jestli mezi tak skvělé lidi vůbec zapadám. Vždyť mě přijde, že jsem jim jenom na obtíž a že jim kazím klub, protože někdy –a to uznávám – kazím zbytečně zápasy, ovšem ne naschvál.

Po lehkém tréninku jsem jela domu autobusem a na jedné stanici nastoupil muž, který povídá, cituji:“Ježiš, mě dneska bolí noha, to byste nevěřili“, pak se podíval na mě a dodal: „Ahóóój“. Samozřejmě, že jsem toho chlapíka neznala, ale jelikož jsem měla na plný pecky puštěného diskmana, nějak jsem mu nevěnovala pozornost. Furt něco mlel a když pak se ke mně sklonil a zase něco kecal, ucítila jsem odporný puch z jeho úst- byl opilý, ale tak, až se mi z něho zvedal  žaludek. Naštěstí, na další stanici vystoupil. Spadl mi jeden z kamenů na mém srdci. Bum!!! – rána jako z děla.

Teď je 22:00 a já sedím u počítače, píšu tento příběh, poslouchám soudtrack z Killa Billa a myslím na Michala a na to, jak jsou lidi zlý….Já vím, s tím nic neudělám. Raději jdu spát, dobrou noc…..


Zaprděnec
06. 01. 2004
Dát tip
Pořád s tim svym Michalem, si už konečně najdi jinýho kořena, ne?

Fifi
06. 01. 2004
Dát tip
Ráda bych, ale já nemůžu zapomenout..............

katugiro
21. 12. 2003
Dát tip
tohle ještě není depka, neboj :)

BohemiFan
11. 12. 2003
Dát tip
Má to dost zvláštní návaznost, ale je to docela hezký a pamatuješ, jak jsem ti minule slíbil tip...máš ho mít

_kxk
10. 12. 2003
Dát tip
A poselství z toho zní?:o)))

Andulka
10. 12. 2003
Dát tip
poselstvi autorka sdelila v prologu -> depka. pochopila jsem, ze si pri neustalem sbirani micku udrzujes postavu...:-)...prvni cast docela usla, byla uprimna , druha pulka nema s prvni nic docineni, a o nechutnosti se neni treba vzdycky delit....:-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru