Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pin Hole Stars

25. 12. 2003
2
0
1597

K obrazu s názvem Pin Hole Stars, z gothického umění. Podotýkám, že Pin Hole je vyhlášený, luxusní bordel, ve kterém se prodávají nejžádanější, ale zároveň nejlehčí ženy.

 

Svojí morálce jsem nezodpovědnou matkou.

Tělo dělím od duše, duši od těla,

A připadám si dospělá.

A co jsem?

Falešná holka s tváří umělou,

Zkažená kráska, ruka pro pomoc.

I já byla dívkou nesmělou,

Ale i lacinost je nemoc…

 


Kolega
17. 01. 2004
Dát tip
Moc krásná myšlenka, jen ji ještě podtrhnout... :-))

SilverArrow
04. 01. 2004
Dát tip
Charlotto tebe budu kritizovat do umoru duse a ten TVUJ obraz bych fakt rad videl. Vis zacal jsem zit kvuli tobe asketicky zivot. Zrikam se vsech svetskych pozitku dokud te nepoozm nam. C U my love Mark

Checht - není to můj obraz. Patří do něčí sbírky gothického umění, což jsem už říkala, takže podruhé. Fakt jsi mě tím asketickým životem rozesmál. Jak podle Tvého vypadá? (ten asketický život, samozřejmě)

Ještě detail. Obraz k tomuto dílku mi nejde nahrát na stránku. A protože náhradní obraz "Děvka" se k tomu prostě nehodí tolik jako originál, je to smůla, obrázek nebude. Počítám, že na většinu obrázků, co mám na stránce ještě přibudou básně, protože mě většina z nich výjimečně zaujala. Doufám, že budete kritizovat!!

SilverArrow: Obraz je k vidění pouze na internetu - http://www.darkpostcards.com. Je to první galerie z leva (nějaký šedý obraz děvky, s roztaženýma nohama). Tedy o těchto obrazech prakticky nic nevím - pouze mě zaujaly, takže jsem někde i změnila názvy (v Pin Hole Stars, ani ve Válce ne). Ehm, ještě dotaz - ty jsi z Prahy? :)

Papulipida
29. 12. 2003
Dát tip
Jojo, jako Smailinka - taky si myslím že je to moc hezky vyjádřeno. Ale i lacinost je nemoc - se tam sice rytmicky moc nehodí, zdá se mi, zato je to (podle mého) nejsilnější věta z celého dílka. Tak nevím. Ale tip rozhodně dávám!

SilverArrow
29. 12. 2003
Dát tip
Tak jsem si te proklep. Studentka z Prahy co rada chodi po vyhlasenych podnicich. Idealni kombinace se studentem z Prahy se stejnyma konickama :). Kde je ten obraz k videni?

katugiro
27. 12. 2003
Dát tip
obraz neznám samotné... nezaujalo

Smailinka
27. 12. 2003
Dát tip
naopak mě tohle zaujalo...řekla bych dokonce žes to vyjádřila dost dobře...*

"Ale i lacinost je nemoc…" Zkusím nad tím popřemýšlet. Já nevím, zrovna tohle mě moc neudeřilo, máš určitě lepšejší :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru