Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

prasátko pekari ? ( zapomenuto )

02. 01. 2004
15
0
6680

...nedomyšleno, přeloženo, autenticko / efektoidní... pokračování rybiček - ale ne sekvel..! a taky lence satorce, protože jí děkuju - a protože jí to ještě musim vysvětlit;o)

prasátko pekari? ( zapomenuto )

 

chtěl

jsem úplně

všem ukázat

že

kromě toho

akvárka

jsi měl v pokojíku taky

občas

kdysi?

a za tu návštěvu

při který

jsi mě hodně často

šimral po zádech

a já Ti po nich zase

kreslil propiskou

při který jsem si

prohlížel všechny ty

spletitý části

šibalský kličky žestě

a prachu který

kdysi dávaly dohromady ( tón )

něco, co jsem vůbec

nevěděl, co, a spousta dalších věcí kytary klávesy flašky ( máma řikala, že to stejně není žádný hrdinství, dělat to v noci, když už všichni spí a Ty jseš sám.... )

a nakonec

při který

jsem si konečně sednul

a koukal

na křivolaký nekonečný věže ( co se plazily po zdech rozervanejch Tvojí všední činnosti - kontrolování jestli je ve správným obalu správný album... )

věže velkých pestrobarevných

přebalů

beatles & queen & genesis & všeho

tak za tu návštěvu

jsem moh koukat jak na Tvojí "hi-fi soustavě"

rytmicky přeblikávají zeleno - žluto - červený

diodky do rytmu roztomilýho

žbrblání prasátka,

co jsi mi řikal o něm:

slyšíš? teď si koupilo auto! - a dál sis

notoval s nim a celým světlíkem ( o kterým jsem se pořád snažil psát básně, protože jsem to nechápal ) si tím svým silným dechem

prohnal všechno to černo a trubkoví a odpadno

někam

do dalších let..... na půdu někam.... ( a pak si k nám chodil na polívku pamatuješ? )

a já to viděl a blbec

sem díky tý legraci!!! nemyslel na to,

abych si zapamatoval, jak se

jméno toho prasete mělo psát.


cup_of_tea
15. 02. 2005
Dát tip
tahle je přece tak skvělá dítě! ale vážně

Aha. Já se překouk. Já myslel, že seš Morbidní Pimprle. Tak to promiň....

miii
03. 01. 2004
Dát tip
skvělé! bavím se t

darcy, jo jo, to je ono..:) - já vim, mám občas sklony bejt nechutnej..:) pišto, to nic:o) miii, děkuju:)

Krel
03. 01. 2004
Dát tip
huh...:-)

katugiro
03. 01. 2004
Dát tip
nestojíš o hlubší kritiku, ale než jsem se to dozvěděl, už si po přečtení kritik připadám (zas) jako desperado... prostě mě to ničím neoslovilo (a nebudu psát žádné omluvné žvásty k dnešní náladě!) byl jsem na návštěvě u táty všimněte si že ho mám rád pouštěl mi hudbu a nedělal jinak vůbec nic a já byl tak malinkej že je to roztomilý? pardon :) ale skoro mám chuť se s ostatními hádat...

kramny
02. 01. 2004
Dát tip
k pousmání.... s pitem

vela ďakujem:-))

Evička
02. 01. 2004
Dát tip
Pekari - to je snad i dobře. Nevím proč, ale jakoby se v tobě a M. vracely šedesátý léta....když se pořád dokola dívám na Woodstock 69. Upřímný, ulítlý, hippie! Chrochro...:-)***

nee:-)) - můžeš bejt šovinista, i když jsi ženská? - nebo to jseš pak šovinistka, co?:-)) chlapi uměj psát dobřéé!!:)) děkuju

evičko, no, oni jsou to spíš ranný devadesátý, ale koukám, že víš:-))

child
02. 01. 2004
Dát tip
co se mě týče tak já jsem starej beatnik a dylanovec, takže 50´s + 60´s :) tady to máš, voe, eat this tip :) * * * *

Elyn
02. 01. 2004
Dát tip
"nevěděl, co, a spousta dalších" (já bych už tu spoustu dalšího prdla na další řádek, protože mě tam ta čárka za "co" vyloženě ruší..:) Je to krásně upřímný, ta první půlka plyne nějak víc sama od sebe víc než ta druhá, snad je to tím popisem v závorce...) Jeden by z toho až zaslzel doopravdy a Evička to vystihla dobře, já tam slyším ještě Santánu a nevím proč, ty pachole jedno..:) Takže - Rybičky plynuly víc, tohle je od druhý půlky (jak tam jsou ty věže obalů a tak..) víc povídací, upovzdechnutý.. Ale se líbí to melancholično aji s prací, když už všici spí, to já taky dělám totiž, a ta polívka - to mi připomnělo Gabru a Málinku a Malýho Bobše a tak, už jsem stará pani, to mi nedělej :) Takže - líbí (možná ale Rybičky drobátko víc) (eslis ale četl pod Lyrykem tu diskuzi, tak víš, že jsem prdlajs kritik jen baba užvaněná:) tip:)

Dero
02. 01. 2004
Dát tip
Ale jo ... nestojí o hlubší kritiku ... tak jen takhle. *** ;o)

tanganika
02. 01. 2004
Dát tip
/***

elyn, moc děkuju! Tys to rozkecala, juchuu! - je to legrační, mě se zdá, že rybičky neplynou vůbec, protože tam přeskakuju od jednoho tématu k druhýmu:), ale to neva. jo, je to hrozně ukecaný a vůbec:-)). ale snad to tomu nevadí, já jsem spíš takovejhle, no.... santana? to je legrační:-)), to mi tak nějak nepouštěl:) - ale když jsme u těch kytaristů - co pat metheny? ten ne? ....bylo toho strašně moc.... ta polívka, no, to bylo prdlý...:) ...no, on nijak nepracoval - to má asi dost co dělat s těma flaškama:) to s těma čárkama . máš úplnou pravdu:) - no, a děkuju moc a chtěl jsem říct tohle: nevim, jestli se to dá považovat za něco.... tento - ta blbůstka, to je fakt - víš, není to asi žádný umění napsat prostě ty vzpomínky a skoro si s tím nehrát, prostě psát pravdu. rozumíš mi? to je ten úvod - takový autenticko / efektoydní:o)) - nebo nevim:) strašně si vážim, elyn, já vždycky myslel, že Ty jenom tak a teď ses tak upovídala, no báječný!!:)

jo, ještě děkuji derovi a tanganice a tanganiku bych ještě poprosil:-): tanganiko, to je bodový ohodnocení?:)) nula ze tří? tři? co?:o) děkuju

tanganika
02. 01. 2004
Dát tip
za je to dobre...viac ako dobre...nemaj obavy:)

Elyn
02. 01. 2004
Dát tip
:) já vím, ty flašky, no jo... jsem se nechala zase unýst i do jiných proudů, já nepiju...:) Tamtoho člověka s kytárou neznám, to je asi ostuda jak barák, ale co nadělám..:) a jak říkám - tohle já můžu porád dokola, vím, že je napsáno u rybiček (ony jsou bez těch závorek přehlednější asi, či co :), ale ty se v tom vyznáš. Napsat vzpomínku, aby měl člověk chuť toho vzpomínanýho poznat, je vůbec ne lehký..;) Ukecaný to je, ale já jsem taky ukecaná, asi budeš brácha mýho bráchy, co se narodil jinde, jinak nevím:))

Výborné ! Můj první tip po 4 měsících pluje k Morbidnímu Pimprleti !!!!

wooxy
02. 01. 2004
Dát tip
jeje, poslala jsem ti tu zprávu? doufám že jo, protože si tim nejsem vůbec jistá....

wooxy
02. 01. 2004
Dát tip
jeje, poslala jsem ti tu zprávu? doufám že jo, protože si tim nejsem vůbec jistá....

tak jo: elyn - elynko, Tobě děkuju, za methenyho se nestyď:-) & fakt fakt moc děkuju za lichotku s tím vzpomínáním;-) tanganiko, děkuju, že jsi mě vyvedla z obav:o) pišto_hufnágle - Tobě děkuju maximálně, to je obrovský! vážim si ho a děkuju! pro ten si do tej vody kliďánko skočim! darcy, taky posílám dík!:) woooxy! - wooxy, wooxy, Ty jseš maximáální!!! děkuju za všechny kritiky a vůbec vůbec, není na tom co pochopt, vlastně jsem to chtěl zařadit jako prózu původně, pak jako vzpomínku / vyznání, ale to tu nemaj, tak sem dal blbůstku - a prosim Tě, neviď za mejma básničkama nic víc:-)) - jsou to fakt jenom básničky:). satori, satorko! udělala jsi mi hroznou radsot!!! sakryš! jachů, jasně, v pátek se pujde ven! - i když teda, já pak někdy večír jdu za katugirem a tak, ale určitě se musíme vidět, jo!:) - pořídíme si světlík, protože jsme v tom oba, že jo? a - moc co vysvětlovat neni, ale něco Ti určitě řeknu! :D a pak spoustu věcí ještě Ti chci říct a tak! tak v pátek, holky:D huaí!

Elyn
02. 01. 2004
Dát tip
Morbide....:)

elyn, zásadně mi už neříkej morbide, děkuji, aano, raději MP - to je stylový, že jo? MP - nebo kdybys viděla můj nick napsanej švabachem!!! jako radioheadi, víš?! super!:-)) ...nech to bejt:) jo, co je?:))

Elyn
02. 01. 2004
Dát tip
:) budeš jonáš:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru