Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

druhá je zpět

11. 01. 2004
6
0
2723
Autor
des_te_meer

neúplné prostory pro jejich prázdno
sevřené pod krkem vánoční mašlí
stáje bez koní o samosoběbytí
na cestě zasněžené až po nepřístupno

proud modré zpoza oken až do očí
s drobnou infuzí stříbřitého větru
nejkrásnější dobré ráno po noci na věky
ryzost dotáhlá až po nedotknutelno

one will survive, a něco klame

Semeno
03. 01. 2005
Dát tip
takže jsem si to přečetlo. Do toho sešitu to asi budu muset rozkrájet po slovech, každé slovo jsem spatřilo v rozměrech přirozených se souvislostmi, když nespěchám, přivlastním si i tvou rychlost První je To , druhá prostředí, jeden přetrvá vyvrcholení a něco klame nedokončení Cítím rozum v očních důlcích, ale tlačí mne oči a pak neúplné prostory pro Jejich prázdno, kterés uškrtila, proto jen, že jsi spatřila nepřiznané, schované pod převislým úsměvem. Jen na chvilku se přestat smát. Přeji krásné dny sem

des_te_meer
02. 01. 2005
Dát tip
cafe del mar se dá poslouchat, hodně se dá poslouchat :-) a nevěděla jsem to dosud, ani trochu, uff a popravdě bych nic takového ani nečekala hm, možná bych občas mohla zase psát i lidem, nejen šuplíku pro radost?

Semeno
18. 12. 2004
Dát tip
ááááááááááá des te meer zní to jako Cafe del mar(ted nevim jak se to pise) dneska, ne , spis ted jsem tak rozjety, ze nestiham videt pismenka, vsechno je moc na miste, a ja jeduu :o)) No, takze sem si precetlo az druhou sloku,..vis o tom ze mam mnohe z tvych basni vytistene a nalepene v mem sesite s mymi basnemi? Nevis! Tudle si tam dam taky!

johanne
05. 04. 2004
Dát tip
anglina forever, ale sem se to moc nehodí :o) samo o sobě mě to sice moc nezaujalo, ale fakt se mi líbí styl, jakým svý myšlenky vyjadřuješ... nemá cenu vypisovat, prostě je to dobrý :)) tip

des_te_meer
12. 01. 2004
Dát tip
WiruZ > no, presne tak! ;)) A tohle je jedna z tech, co ja povazuju za hodne primocare :)

Lasy
12. 01. 2004
Dát tip
deprese . . . Lasy.

WiruZ
11. 01. 2004
Dát tip
zajimave presto trosilinku nepochopitelne, ale ze zrovna ja si stezuju co?:)

Notreal
11. 01. 2004
Dát tip
prostě depka :-)*

chalmin
11. 01. 2004
Dát tip
fiknout tam infuzi je fajn fígl jen škoda, že se proud té stříbřité tekutiny musí do pleti bodat

Nicollette
09. 01. 2004
Dát tip
.....už to vidim :))

des_te_meer
06. 01. 2004
Dát tip
Nicollette > je to castecne tak, takova hnusna vecerni depka a probuzeni do takoveho ostre slunecneho zimniho dne, kdy se vse z vecera zda tak vzdalene, ale prece jenom ne az tak moc.

des_te_meer
05. 01. 2004
Dát tip
odpoved jsem ti poslala do posty, prece jen jsem se trosku rozepsala. :)

Nicollette
05. 01. 2004
Dát tip
v prvnim odsstavci mi přijde jako by si psala o samotě nebo o prázdnu...... a ten druhej mi to nějak vyvrací.... jako by si zase něco vítala.....je to zajmavý......ještě si to pozdději přečtu.... tip

zvedavec
03. 01. 2004
Dát tip
No, zase som to pochopila po svojom. Vkladám do Tvojich básní svoje predstavy o Tebe - píšeš o tom, ako sa vrátila Tvoja spolubývajúca? (predpokladám, že som netrafila, ale zaujímalo by ma to ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru