Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Je-li ti skutečně chladno, zapal vlastní dům.

03. 01. 2004
6
0
2205
Autor
Igor_Indruch

Pro Abyss (a taky tak trošku od ní)...

 

21:35 - tma, ticho a krajina vypolstrovaná sněhem. Stačí otevřít okno a vyskočit. Pád do chladivé duchny (neskrývá se tam dole něco? Ruská ruleta - ležet na rudém kluzišti jak Vladův poražený nepřítel). Ale dneska jsme to zas ještě jednou vyhráli - jízda po svahu až dolů. Tak co s načatým večerem? Při troše dobrý vůle by se dalo celkem slušně zmrznout. Chlad zvolna konejší vnímání do ztracena… jen si tak ležet, nevnímat bolest ticha… jak ňákej sibiřskej mamut - kdyby to na jaře neroztálo, moh bych se za nějakejch milion let nechat slavnostně objevit ufounama!

 

23:00

"Grog! Rychle! Grog! Království za grog!"

"Ježíš pane, vy ale vypadáte! Jste celej modrej! A taky mokrej!"

"No a?"

"Jak - no a? Nejste vy nějakej pošuk?"

"Ten grog - dostanu?"

 

24:00 - Někdo si potřebuje alespoň jedenkrát za den dobře zasouložit. Já si musím šáhnout na smrt. Ne, že bych se snad chtěl doopravdy zabít - chraň bůh. Jde jenom o to, že když ji mám příliš dlouho z dohledu, život mi tak nějak nechutná….


maia
01. 04. 2004
Dát tip
:-) super *

Beepee
08. 03. 2004
Dát tip
24:00 ..."Ne, že bych se snad chtěl doopravdy zabít - chraň bůh"...hmmm, drsné... tohle "rouhačství" mi nahání husí kůži. Ale prý je to vrozené - tělo nevnímá dopamin a to pak člověk musí skákat ze skály, aby ho něco rozjařilo... mno nic, vědecká vsuvka ;)

Craerassy
07. 03. 2004
Dát tip
A jak to tedy je s Tebou, Igore..?:-) Sáhl sis na smrt..jednou denně, jednou měsíčně, či jednou za rok...provokuješ tu dámu v černém a co když jednou ona ztratí svoji trpělivost, co potom ..Igore..?:-) tip

To je textík na téma, které mi poslala Abyss :o))

tloudev
13. 01. 2004
Dát tip
grog!

Abyss
04. 01. 2004
Dát tip
vyborne! :) teda pekne's to pojal :) je to fakt dobry!!!!! gratuluju! *

pozorovatel
04. 01. 2004
Dát tip
"Jde jenom o to, že když ji mám příliš dlouho z dohledu, život mi tak nějak nechutná…." docela známá myšlenka, ale já ji na Písmáku vidím málokdy a vidím jí rád. Dobrá momentka.*

Elyn
03. 01. 2004
Dát tip
Dostaneš grog..;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru