Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Buk, ovos, kiwi

07. 01. 2004
1
0
2821
Autor
chuan

Láska?
priaťeľstvo?
súcit?

 

Čo mi to tu tvrdíte za nezsmysly!
Chcete ma učiť?

 

ha!há!

 

sex!
sex!
sex!

 

na iné nemyslím!

 

Meditácia je stav medzi dvoma myšlienkami.
Vnútorné ticho.
Fantázia.
Predstavy.

 

Diviak, Kôň, ja.


maia
13. 01. 2004
Dát tip
Vyzera to ako zrazenie sa niekolkych myslienok v tvojej hlave. :-) Ale mas moj tip.

Lee
07. 01. 2004
Dát tip
nějak nemohu podchytit spojitosti... líbí se mi závěr: "Meditácia je stav medzi dvoma myšlienkami. Vnútorné ticho. Fantázia. Predstavy. Diviak, Kôň, ja." zbytek mi připadá samoúčelný

Leclajr
07. 01. 2004
Dát tip
Přijde mi, že tu jsou do sebe nastřelený dvě úplně rozdílný básně.. sex! sex! sex! nebo ticho, fantazie, představy? Ale jinak v poho..

Leclajr
07. 01. 2004
Dát tip
Jo Bukowski.. něco sem přečetl, a že sem si té spojitosti nevšiml hned? Ale není to poezie mého gusta, takže póza nepóza raději popojedem..

chuan
07. 01. 2004
Dát tip
experimentujem...nie je to sice prirodzene, lebo pisem v skutocnosti inak "hram nebezbecnu hru, ktorou zmena urcite je" dik vam za nazory, ved ako inak by som vedel ze toto asi spasenie nebude :) dik

Leclajr
07. 01. 2004
Dát tip
Tak pane kolegoo, že to asi žádné spasení nebude? Vždyť ti to recenzovali jen 3 lidi, určitě by se našlo dost lidí, kterým by se to líbilo.. Jen experimentuj dál, to nikdy neuškodí.. hej?:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru