Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ona - JÁ???

22. 01. 2004
3
0
1576
Autor
Sasinka

Co ktomu? Prostě tma...

Sedí... samotná... je ticho... úplné ticho... zima... jen malinký kousek její duše je ještě nepoškozený... tou tmou... malinký... tak moc malinký kousek... ach... Nic nevidí... je jí zima... tma a ticho prostupuje celým jejím tělem... třese se... cítí se strašně... snad je to ta tma a zima... na které si již pomalu zvyká... Ne... nesmí si zvykat... ale co má tedy dělat? Když dovolila svému nádhernému snu odejít... tak ji opustil... a ona trpí.... už nikdy ho nezíská zpět... nevrátí se... už nikdy... Rošiřují se jí zorničky... teď už velmi nápadně... Mohla by i rozeznat obrysy těles,ale jakých? Je tam přeci tak sama... tak moc sama... Zvykla si na tmu... ale zima ji pohlecuje.... stále víc... Ruce s prsty bez špetky citu si pokládá mezi prokřehlá stehna... Usíná...
Belit
19. 03. 2004
Dát tip
Dobrou noc....

Sasinka
19. 03. 2004
Dát tip
díky já bych eště chvíli dejchala....

Sasinka
27. 01. 2004
Dát tip
Jo? Tak to ti díky... fakt moc!

lukas_84
23. 01. 2004
Dát tip
To je paráda moc se mi to líbí jen tak dál

Charlien
22. 01. 2004
Dát tip
tak tohle se mi moc líbí....velmi hodně... jenom bych opravil překlepy a vyřadil bych to z kategorie"Blbůstka"!! jinak to krásně plyne a v závěru graduje....i když do ztracena... rozhodně je to tipuhodné!!

Sasinka
22. 01. 2004
Dát tip
Fakt si to myslíš? Díky moc! Na to že jsem to psala při hodině IVT.... (proto nebyl čas opravit překlepy...) =o))) Proč bys to vyřadil z Blbůstek? Kam bys to teda dal?

Charlien
22. 01. 2004
Dát tip
no co třeba Indispozice ?? I když tady není vhodná kategorie, asi...

Sasinka
22. 01. 2004
Dát tip
No právě... =o(( Už musim... budu o tý změně přemejšlet... :o)) Mimch sem ti napsala kritiku...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru