Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsi můj déšť...

26. 01. 2004
1
0
1992
Autor
Giovannina

Já opravdu nevím, kam s ní...

Jsi déšť, který procházeje mým údolím, zanechává za sebou rozechvělou touhu po kapkách rtů, co laskají mou hladinu těla.

Jsi déšť, jenž přichází děravou střechou samoty a hladí mé nedočkavé bytí svou svěží touhou a vášní.

Jsi déšť, co přijde a odchází...

Jen já si přeji tiše, ať pršet nikdy nepřestane...


815_0
03. 04. 2004
Dát tip
avi

Petr_Pan
03. 04. 2004
Dát tip
Promiň - změna nicku - ale - to už je delší dobu. 815_0=Petr_Pan Teď k našemu problémku - jseš vedle jak ta jedle, protože já Tě taky neznám a jediné, co z toho všeho, co jsem tu psal bylo k Tobě bylo "K dílku:..." ve "žluté" kritice - ale to nic :-)

alim
14. 02. 2004
Dát tip
sve kouzlo to rozhodne ma...libi..

815_0
30. 01. 2004
Dát tip
Óu - zdravím Růženku: Konečně Tě vidím opět takovou, jakou Tě znám - a to mě těší, protože kritiků, mezi které Tě řadím není nikdy dost - jen - koukám, že ne všichni si to už stihli uvědomit...:-) K dílku: Dvě nadržené fráze, jeden řádek klišé a pointa co nepřekvapí ani (teď nevím, koho překvapí i to, co nepřekvapí nikoho ? Hm - asi nikoho) nikoho :-)) Už dlouho jsem nebyl ve žlutý. Omluv mé vyjadřovací prostředky, ale - upřímnost je to, čeho je vždycky málo - takže - mám se omlouvat ? :-)

815_0
30. 01. 2004
Dát tip
Růženko: Jejku - jakpak se to tak stane ? Vím, že se to tu hemží zamindrákovanými egoisty, kteří o psaní nevědí vůbec nic, píšou to co cítí a čekaj, že je za to budou ostatní litovat a uznávat fňuk fňuk (nerad to přiznávám, ale - přiznávám, že k nim taky patřím ;-)) ale - že by se naštvali až tak moc ? To snad ne :-) Jinak - jak určitě víš, patříš mezi lidičky tady, co mě Písmácky vychovali - takže máš můj dík a obdiv za to co děláš - a - v žádnym případě bych s Tebou nepřestal mluvit - mám Tě rád takovou jaká jseš (nebo jakou Tě znám...:-)) :-)

815_0
30. 01. 2004
Dát tip
Také se omlouvám autorce - a - ještě - co jsem zapomněl - určitě nepřestávej s psaním - máš na víc ! :-)

Giovannina
29. 01. 2004
Dát tip
Gejlen..taky by šlo..ale já beru ten déšť..co vidíš..jak krok po krůčku postupuje dopředu..Jela jsi někdy na kole a za tebou už pršelo a před tebou ještě svítilo sluníčko? Nemyslela jsem už déšť, co se proměnil v potůčky..ale díky..

Gejlen
28. 01. 2004
Dát tip
Nebylo by lepší:jsi déštˇ, který protéká mým údolím??

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru