Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KLEPTOMANKA NÁLAD

04. 02. 2004
4
0
1390
Autor
inari

 

holčina křivohlavá

se zámkem z obav

brání se okovaná

lhostejností – baf

a fuč je

kleptomanka nálad

rozvinuje

křídla na zad

na který cestující

spěchaj´ jak na autobus

se zavazadly po levici

se srdcem třicet devět za kus

čekaným zklamáním

klamou svoje košer

jak dívčina ve ztraceným

znamení vodonoše

 


inari
05. 02. 2004
Dát tip
Díky všem.-) Andulka: Gratuluji k prokousání! Pošmákla sis? Kam až ses propapala - našla jsi třešínku? Napiš mi prosím jakou..Dík Poetor: Ty jeden kuliferdo:-) Ani nevíš, jak jsi mě potěšil.Nechceš to dát se mnou dohromady, Básníčku???Takovou nádhernou veršovanou kritiku jsem ještě nečetla...Víš co, já budu pozorovat a ty mě budeš kritizovat, ju?

Andulka
05. 02. 2004
Dát tip
Ty chces tresinku...tak tady ji mas. Holcicka (nevinnost, cistota) -> ukovana -> tim negativismem v lidech kolem nas, kteri si ani neuvedomuji tu svoji negativitu a povazuji to za normal-> holcicka, jako svobodu milujici Vodnar, zijici ve svych myslenkach -> i kdyz ji ukovaji ruce, nohy, bude zit ve svem svete alespon hlavou a nenecha ten negativismus na sebe potrit...:-) Tak tohle je moje tresinka, tak tohle je , co ja vidim za temi versi.....:-))))) Akorat mi k tomu nesedel ten titulek, dobre zni, - ale ta holcicka ty jejich nalady nechce...:-). Ted mi muzes pro zmenu napsat ty, jak to bylo doopravdy...:-))))))))))))))

Kolega
04. 02. 2004
Dát tip
Pěkné hrátky, moc pěkné... posílám ti tipík... :-)

poetor
04. 02. 2004
Dát tip
:-)) Inari - pozorovatelko ! Jestlipak víš, jak potěšíš mě svou volností sebe svou schopností dávám ten TIP s radostí spojit se s Tebou při čtení tvých básní KLEPTOMANKO krásná myšlenkami hlasná jemná a průzračná o tom není spor říká Poetor-----------------------------------------------------TIP !

Andulka
04. 02. 2004
Dát tip
Me pro zmenu ty hratky vsechno moc komplikovali, protoze na me jich bylo moc...:-) , ale k tomu co autorka chtela rict jsem se prokousala ...:-)..a proto se mi basnicka libila.*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru