Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V kopii

13. 02. 2004
1
0
1356
Autor
DNA

Obrácen naruby

svlékni se z mála,

vyhraná bitva

nedělá generála,

zrcadel obruby

vedou do neznáma,

soukromá pitva

obráncem práva,

žití protinožně,

hlavou dolů.
Beepee
16. 02. 2004
Dát tip
basnik s dusi genetika (nebo biologa obecne) se v tom neztrati - vidim par obrazu z tajuplne rise zivocichu a na konci treba krome hlavonozcu i DNA - oba retezce k sobe navzajem ziji protinozne :)

Fidunka
15. 02. 2004
Dát tip
Kritika od Lee by měla být žlutě:) Přesně tak, pointa (a já ji fakt hledala!:) tam buď není, nebo se někde ztratila. A když to člověk čte, probíhá mu to pod očima, aniž by vnímal smysl slov. Je to spíš říkanka...a možná bych to raději hodila do miniaturek.

Lee
14. 02. 2004
Dát tip
ABCBADCDEF začátek by i vycházel, když pominu že rým neznáma-práva zas není až tak dokonalý, ale závěr se vymyká. Nevím zda to mělo navodit pocit zvratu nebo jen nestačila slova. 6-5-5-7-6-6-5-5-6-4 i když formálně tomu chybí řád, dobře se čte, nekodrcá mezi zuby, jen ten konec zatrhne opratě celkově mi ale chybí nějaká pointa, nějaké směrování... myšlenka v tom asi byla, ale nějak se rozemlela mezi slova a hlubší pocit po ní nezůstal. navíc tomu nepomáhají rýmy už poněkud otřepané a vlastně absence jakékoli zajímavosti a to už je průšvih. vyznívá jako říkanka bez hlubšího smyslu což si může dovolit blbůstka ale vážné téma stěží

maia
13. 02. 2004
Dát tip
Hm, zaujimave. *

Mishulda
13. 02. 2004
Dát tip
A smysl??? M.H.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru