Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Valentýnské vyznání

15. 02. 2004
2
0
1305
Autor
Tsunami

Nechci tě zkrotit, zavřít do sklínky,

chci jen být s tebou, sbírat kelímky


katugiro
16. 02. 2004
Dát tip
sbírat kelímky... chm... nemůžu na to přijít... sbírat kelímky - já totiž neznám nikoho, kdo by se tím tak nějak zabýval a jako metafora je to tak neotřelé, až to... nechápu :) sbírat kelímky... buďto použité, nebo do sbírky... sbírá někdo kelímky do sbírky? těžko... ale v souvislosti se sklínkou by to trochu dávalo smysl... ale když ve sklínce nebude on(a), bude něco v kelímcích? cože? ... já na to prostě nemůžu přijít :) zatracený kelímky, teď se mi o nich bude zdát! nebo někdy... až půjdu spát... třeba na to stihnu zapomenout :)

Noe1
16. 02. 2004
Dát tip
Elyn: nejdřív klínky, potom plínky - geniální :-)))))))))))))))))))))))) Ještě že jsem kelímky objevil až dnes ráno ... taky by mi nedaly spát *t

Elyn
15. 02. 2004
Dát tip
:) - nebo zatloukat klínky a prát plínky? a nebo jsem nepochopila hloubku těch kelímků...

Dero
15. 02. 2004
Dát tip
Elyn: Já myslím, žes to pochopila naprosto přesně .. :o)

parallelka
15. 02. 2004
Dát tip
bezdomovci:..??:)i to je krasne....

synáček
15. 02. 2004
Dát tip
Pokud tím pomyslným nápojem má být láska, tak chápu, že má větší smysl ji po kelímcích (skutečně) prožívat, nežli ji (zavřenou ve sklenici s patentním uzávěrem)..."vlastnit" a jen se na ni dívat... Je do chytře začarované... TIP...a díky!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru