Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

The Repulsion Manifesto II.

25. 02. 2004
0
0
2465
Autor
Repulsion

Unylosti, říkáte, zřejmě nebylo dost, dost nebylo podle vás ani falešného sentimentu, ani mentální a citové masturbace a ani přeslazených, rádoby originálních metafor. Život přece není hnusnej. To vím taky. Svět přece nemůže být založen na věčném boji na život a na smrt! Tak tomu přece nebylo a nikdy nebude! Tak tomu přece nemůže být!!! Může a nemusí. Přijde na to. Přece vždycky nakonec zcela jasně zvítězí DOBRO nad ZLEM! Hovno. Už tady, kde o nic nejde, vás všechny dotlačili k vysněnému korytu show- a artbyznysu. I když si neradi hrajete na stejném hřišti! Už tady jste možná někteří z vás podrobeni.


Jsem Repulsion, přišel jsem k vám z české země a přinesl hnus. Možná si myslíte, že hnus nepotřebujete, že ho znáte. Možná ano, ale rozhodně k němu stále zaujímáte špatný přístup. Stejně jako orchidej vykvétá z mrtvoly stromu, stejně jako my živíme svá těla mršinami zvířat, stojí i celý tento svět na hnusu, vraždě, znásilnění.


Hnus je samozřejmě v bulvárním tisku, v bulvární televizi - prezentován jako lidová zábava. To je logické. Ty plátky a ta televize jsou samy hnus. Hnus v hnusu sám sebe neguje - tedy snaží se o to.

 

Jsou tu naštěstí i tací, kteří to vidí. Občas o tom mluví nebo dokonce píší, ale je jich zatraceně málo. Jsem tu abych je našel. Jsem tu, abych je sjednotil.

 

 


Repulsion
11. 05. 2004
Dát tip
Běží liška k táboru ocas zvedlej nahoru ježek za ní pospíchá že tu kurvu opíchá...

hnus? to řikal i hus :) ale to byl jinčí mesiáš...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru