Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis

28. 02. 2004
6
0
4102
Autor
racek

Má 13letá dcera říkala: to je jako bych psala Johaně/její kamarádka/, pěkně se opičíš...Ale není to opičení, sama pro sebe jsem si dala za úkol napsat cvičení na téma holčičí dopis.

Ahoj, Zuzíku,

 

 

posílám ti tyhle tři srdíčka, protože jsi má nejlepší kámoška. Danča na tebe nemá a Kristýna taky ne, i když jsme spolu byly v KFC. Ale to bylo jen jednou a teď už budu kamarádit jenom s tebou.

  Vzpomínám na tebe a až jsem dokonce brečela,jak se mi po tobě stýská, po všem, co jsme spolu prožívaly, v jídelně a tak, jaká to byla prča, když jsme nasypaly Mařátkovi sůl do polívky, jak prskal, debžot blbej.

Tady je nuda. Na Slapech byly aspoň diskošky, i když mě máma pustila jen jednou, když přijela sestřenice. Ale viděla jsem diskoškový světla ze zahrady a taky sem si tancovala. A na tý diskošce to stejně bylo trapný, byli tam samí debžoti.

  Je tady nuda, připadá mi, že nedělám nic než že umývám nádobí po všech těch lidech co sem máma pozvala. Nevím, proč slaví narozeniny, když už má mě, i když od Viktora/to je ten ze Slap, jak sem ti psala/ dostala nějakou voňavku od Diora.A mě Viktor přivezl taky,ale nesmím to říct mámě.

   Byli jsme taky na houbách a našli nějaký hřiby, tak jsem je zas musela krájet, a na tom příšerným slunci. Dovnitř to vzít nemůžu, že by tam byl bordel, stejně to uklízím já.

Víš, proč je takový strašlivý horko? Mars je prej od nás jenom 55 000 000 /to jsou milióny!/ km, a proto je to horko. Říkali to na Nově.

   Jak se máš? Mě se po tobě moc stejská, je blbý, že nemáš kredit, abys mi mohla napsat. Já už mám jenom taky 30,50 korun, ale podle mámy mi to má vydržet do konce prázdnin.

Zuzíku, já už tak moc chci, abys přijela…Brečím, brečím, brečím.  Dám ti tu voňavku od Vikiho, když přijedeš.

   Přiští tejden jedu k tátovi na chalupu. Tam bude taky nuda. Jsou tam tři uřvaný prckové a nemám tam žádnou kamarádku. A táta říkal, že mě vezme do Aquaparku a do Donalda, ale když já bych chtěla spíš, abys byla se mnou.

   Je škoda, že tě vzali na ten gympl, bez tebe bude ve škole nuda.

Ty srdíčka jsou nalepovací, to růžový se zlatým je nejhezčí, tam jsem se ti podepsala, tak si ho někam nalep a mysli na mě. A přijeď, přijeď, přijeď.

Seš má nejlepší kámoška. A odepiš!!!

 

Tvoje Lenka Dvěstěpětka

 

/28.února 2004/


Zvěruška
10. 08. 2004
Dát tip
Roztomilé a donutilo mě to šáhnout do šuplíku a hodit oko na své holčičí dopisy :-)

racek
01. 03. 2004
Dát tip
k te Dvestepetce: moje dcera ma /1.rocnik 6leteho gymplu/ spoluzacku, ta prvni den ve skole vyhlizela vysoky kluky, ktery by k ni sli. Pak uvidela jednoho vysokeho, co se ji zamlouval, sla k nemu a hned:ahoj, kolik meris? No a on mereil 205 cm, tak ma ted/ten kluk/ prezdivku Dvestepetka. Tolik pribeh, ale muze se to oznaceni tykat cehokoliv jineho:-)))Zora

Ivabo
01. 03. 2004
Dát tip
Je zajímavé, že když je Ti 13, tak takové dopisy píšeš každý den a když jsi starší, tak se o něco takového musíš snažit...

sicco
01. 03. 2004
Dát tip
no ono hodně záleží, kolik té děvčici je let, protože co já pamtuju na třináctky tak u nás na záklace už běžela sexuální revoluce a děvčice už byly pěkně ostrý a uměli krutě nadávat, ales

chicoria
29. 02. 2004
Dát tip
No to je teda přesný, hihi, rozhodně tipík.-)

JARUB
29. 02. 2004
Dát tip
Naprosto přesné, myslím. To je to období, kdy je každý nad osmnáct debil. :o)) Moc se ti to povedlo! :o) t

Abyss
28. 02. 2004
Dát tip
tak to je teda neco!!!!!!! :))))

fungus2
28. 02. 2004
Dát tip
Moc povedené. TIP

Lalinka
28. 02. 2004
Dát tip
pripomina mi to jak sem ja byla v paty tride a je mi ze sebe blbe :) protoze sou to takovy trapny problemy.. ale vsichni sme je meli a uplne se mi diky tobe ozivily :-D (ale jeslti je to dobre si netroufam rict)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru