Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Elyn - k narozeninám

01. 03. 2004
1
0
3805
Autor
mirek

neznám přesné datum, jen jsem si všiml těch dvou nul za desetinou čárkou, asi jsem v předstihu, snad ne moc velkém... doufám, že se Elyn nebude moc zlobit za to, co jsem si do přáníčka vypůjčil z jejích děl...;-)

Pár růží ve váze
za slůvka pohlazení
i bez zdrobnělin,
za rudou dračí krev,
prolitou ze džbánu,
za vše, co skrývá se
pod nickem Elyn.
Za vůni chleba po ránu,
za lehký smutný úsměv
vyhořelých sirek
a tiché dlaně čarodějek
k oslavě narozenin
jen to nej přeje
...Mirek
Elyn
02. 03. 2004
Dát tip
Craerassy: děkuju :) díky opravdu moc - za kytičku, lahvinku a tak. Já to všecko schovám teda na ty narozeniny, snad do té doby kytička nezvadne..;) No jo, Babička, šťastná to žena..;))

Craerassy
02. 03. 2004
Dát tip
Elyn...a víš, kdy to kněžna řekla? Když babička shodila z jejího stolečku sošku Amorka a upadlo mu důležité ústrojí..babička je rychle přilepila, ale špatně ...mířilo prý nahoru...kněžna ji s úsměvem opravila, že to není správně, ale babička na to.."Já už jsem jich viděla a všechny byly nahóře.." "Šťastná to žena.."pravila kněžna a zasněně pohlížela na Amorka...:-)))

Elyn
02. 03. 2004
Dát tip
Craerassy: :)) jojo, cosi jsem o tom slyšela ..:)

Diana
02. 03. 2004
Dát tip
Moc milé! ***

Elyn
01. 03. 2004
Dát tip
.....:) děkuji :) moc... :)

Dotek
01. 03. 2004
Dát tip
Někdy v této době před ne mnoha lety narodili se obě s růží na půl věty. Znám však jen Elyn Znám? Snad zdá se. Léčivka z bylin, slečna v kráse. Dívka v plném květu s excelentní nadějí tu co dává světu rty co se usmějí. Slůvka v půli běhu a ještě jsem nepřál nic. Lásku, pokoj, něhu... A Písmákům Elyn, co víc!? To by se to psalo dámě zvučných slov a bylo by to málo a plné citoslov. A byl by slyšet vzdech na mé straně drátu. Můj vyražený dech na cestě k adresátu. Měj se hezky Písmačko ať Ti to dlouho píše. Očko, kočko, očičko Elyn z virtuální říše. PS: 2+8= 1 0 a jedničky a nuly to je moje :-) @->-->---

Elyn
01. 03. 2004
Dát tip
:) asi bych vám sem měla zavolat někoho povolaného, aby vám tyhle krásný představy o mně vyvrátil:)) já MOC MOC MOC děkuju a vůbec si to nezasloužím, věřte mi ..;))

Craerassy
01. 03. 2004
Dát tip
Spěchám sem s přáním pro Elyn, že jsem až třetí, to já vím. Kytičku nesu, povadlou trošku, kradla jsem totiž v zahrádce Prošků. Ta baba Proškovic zalejvá pomálu, tak jsem jí ukradla i jednu žížalu. Taky jsem přinesla od Proška lahvinku, co v ní je, netuším, voní snad po vínku. Tak tedy štěstí, lásku i zdravíčko, to nešlo ukrást, tak jenom přáníčko..:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru