Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spravedlivý, vševědoucí Lyryku !

04. 03. 2004
2
0
1277
Autor
letoun_karel

Jsem tady naposledy.....

Loučím se se všemi svými bývalými čtenáři a "obdivovateli" mých "děl", správce Písmáka, vševědoucí a spravedlivý Lyryk mě z něj vyhodil. Je vidět, že pořád si v naší společnosti může každý dělat co chce a to na úkor jiných.

Těšil jsem se na jaro že se dám do práce a něco napíšu, sešlo z toho. Naštěstí jsou i jiní "Písmáci" a tam zakotvím. Snad tam budou na mě slušnější.

Lyryku, pokračuj, když se ti někdo nebude líbit, vyhoď ho. Jenom aby tebe jednou taky někdo nevyhodil, nebo abys nezůstal sám.


aramis
02. 09. 2004
Dát tip
Dr_Cranius: to stalo za avi :)

Dero
04. 03. 2004
Dát tip
Hlubší kritiku? OK. Loučím se se všemi svými bývalými čtenáři a "obdivovateli" mých "děl", správce Písmáka, vševědoucí a spravedlivý Lyryk,,, [čárka; přístavek] mě z něj vyhodil. Je vidět, že pořád si v naší společnosti může každý dělat,,, [čárka; vedlejší věta] co chce,,, [čárka; vedlejší věta] a to na úkor jiných. Těšil jsem se na jaro,,, [čárka, vedlejší věta] že se dám do práce a něco napíšu, sešlo z toho. Naštěstí jsou i jiní "Písmáci" [doporučoval bych pomlčku] a tam zakotvím. Snad tam budou na mě slušnější. Lyryku, pokračuj, když se ti někdo nebude líbit, vyhoď ho. Jenom aby tebe jednou taky někdo nevyhodil [žádná čárka; poměr slučovací, nikoliv odporovací, je zároveň možné, že Lyryka vyhodí a on zůstane sám - žádný odpor] nebo abys nezůstal sám. Dále bych vytknul místy špatný slovosled: "že pořád si v naší společnosti" => "že v naší společnosti si pořád" "Snad tam budou na mě slušnější" => "Snad tam na mě budou slušnější" A avi Lyrykovi - slušnost.

papouch
04. 03. 2004
Dát tip
"Snad tam na mě budou slušnější" ?????? TO ALE MUSÍŠ BÝT NEJDŘÍV SLUŠNÝ TY !!!!!

Jeheheman
04. 03. 2004
Dát tip
Lyryk tu sám nezůstane, ze všech "písmáků" je tento porád ještě nejlepší. Trochu to tady, ale stejně slábne. Je tu moc zbytečného smetí jako třeba Jeheheman a seriózní čtenář se v záplavě kravin již špatně orientuje a snižuje se tak čtenost těm kvalitnějším autorům. Ještě, že existuje volba oblíbení autoři, toliko hojně využívána zejména naší milovanou redakcí:-))))))) Karle jdi do toho, máš na to!!!:))))))) Tip*:o)

aramis
04. 03. 2004
Dát tip
Dero, papouch a Jeheman to krasne vyjadrili ja by som snad dodal, ze z toho odchodu su vsetci zdrveni a ktovie, ci niekto na vyssich poschodiach... no ani to nedopoviem :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru