Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ó Veliký Lyryku...

05. 03. 2004
0
0
4962
Autor
letoun_karel

Óóóó...

Ó, Veliký Lyriku ….(složím na tebe báseň, už se těším)

Ty nejspravedlivější, kdybys mě třeba upozornil, že si na moje počínání někdo stěžuje a že můžu být za to „vyhozen“ z Písmáka, tak to bych bral. Ale ty nic. Je mě jasný, že se moje vyjadřování každýmu nelíbí, ale o tom to snad není. A jak ti mám něco slíbit, když jsem se nemohl do Písmáka na svoji původní přezdívku přihlásit? A tím pádem se ani dozvědět, co se děje?

Slibovat nic nebudu, nevím co. Až budu vědět, v čem jsem se „provinil“, můžu něco slibovat (jako malé dítě), nebo se omluvit, když si to bude někdo přát.

Ó, Nejspravedlivější ….ty jseš tak dobrej….vždycky platilo, že se vyslechnou obě strany ….to ty nepotřebuješ….jseš zkrátka jednička….


Kilharthi
31. 08. 2004
Dát tip
Jak si to tak čtu, tak mám takový pocit, že jsi, Karle, ještě větší drsňák než ten kořeň, co sledoval Chucka. 1) Je zvláštní, že výzvu k políbení tvého zadku nepovažuješ za překročení pravidel slušnosti (jedny z pravidel, kterými se Písmák řídí). Kdybych tohle na chatu řekl a Lyryk mi dal za to banána, tak se nemůžu divit. Problém je asi v tom, že to podvědomě nepovažuješ za nic, co by stálo za povšimnutí. Zkus si tohle na DCčku a poletíš rychlostí blesku. 2) Dokud bude někdo mluvit svahilsky a budou mu tu lidi rozumět, není důvod, aby se učil česky. Kór slovák mluvící/píšící slovensky, to je úplná blbost! K čemu? Napadá mě jediný důvod: Je agentem tajné služby a nemůže si dovolit, aby ho lidé odhalili jako neČecha. Jazyk je prostředkem komunikace a to, že není jeden, je zapříčiněno geografickými podmínkami a historickým vývojem. Pokud svoji úlohu komunikační prostředku splňuje, není zrovna moc důvodů vytvářet nebo učit se jiný. (Beztak je server Písmáka umístěn v Uzbekistánu a určen primárně pro domorodé Aztéky, takže jakápak čeština, rychle všichni přezbrojit na jazyk kmene Hopi. :o)) 3) Tvůj způsob řešení problémů je pozoruhodný a vůbec tvůj přístup k věci. Píšeš, že jestli jsi někomu u zadku je ti jedno = je ti jedno, co si o tobě na Písmakovi kdo myslí. Dále píšeš sleeping_beauty, že do toho, co tu děláš, jí nic není. Pokud bych to měl zobecnit: Lidem není nic do toho, co tu děláš. Potom se mi líbí to "Jak se mate debilove" a ono již zmiňované "Polibte mi prdel, seru na vás." Sakra chlape! Proč ty sem vůbec lezeš? Když už nepíšeš pro lidi, tak jsi asi grafoman a v takovém případě by bylo asi nejlepší, kdyby ses zamknul v nějaké místnosti a psal si pro sebe do deníku. Určitě to nikdo číst nebude a určitě si tě nikdo nebude všímat. Na závěr bych chtěl připustit, že jsem asi použil něco demagogie, za což se omlouvám, a také vysvětlit pojem banán. Je to česká předělávka anglického slova ban (zakázat). Když vám někdo udělí ban, tak vám zakáže vstup. (Tímto nechci urážet vaši inteligenci, většina z vás se stímto pojmem asi už setkala, ale jistota je jistota)

Dítě nešťastný, za chvíli ti končej prázdniny, jdi si je eště užít. Nic mě nepiš, já už ti nebudu odpovídat.

cmukina
24. 08. 2004
Dát tip
si zly...preco

cmukina
23. 08. 2004
Dát tip
karel: preco si taky?

čmuku-di si hrát s panenkama. pozor-to je asi v každým, né každej se k tomu přizná, ale myslím si, že když to ve mě je tak za to nemůžu, myslet si můžu co chci, holt s tím nesmím na veřejnost.

cmukina
21. 08. 2004
Dát tip
karel: a........?

cmukina
21. 08. 2004
Dát tip
karel: a........?

Nepovažuju se za nacionalistu ani rasistu, jsem zkrátka takovej.

Ty seš eště moc malá na takový věci, užívej si prázdnin a ......

pozorovatel
20. 08. 2004
Dát tip
Taky se nacionalistou ani šovinistou nepovažuju, ale přiznám se, že takový malý nacionalista ve mně jen je.

Nemůžu za to, že nemám slováky rád. Mám k tomu svoje důvody. Nikam je šoupat nechci, naopak, ať jsou na slovensku a tam si dělaj co chtěj a nelezou k nám do Čech. Vždyť to tak chtěli, ne ?

cmukina
19. 08. 2004
Dát tip
karel: ja o nicom takom neviem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozorovatel
19. 08. 2004
Dát tip
Nemůžu za to, že nemám slováky rád. - :-))))) tak za to opravdu nemůžeš, s takovým nacionalismem se už zkrátka rodíme. Je ale pravda, že to byli oni, kdo se rozpojili, lépe řečeno slovenští politici to chtěli. Mnozí toho ale litujou doteď.

Blbost, to říkají ti slabí co prohrávaj. Já si jenom myslím, že písmák není lingvistickej kroužek a že by se tu mělo psát česky. Nebo tu zřídit "sekci" nebo něco tak, kde se bude psát v cizích jazycích, třeba tatarsky (nebo slovensky).

cmukina
18. 08. 2004
Dát tip
slovencina je fajn

Nech mě bejt, založ si klub píšících slováků a na mě se vykašli.

cmukina
18. 08. 2004
Dát tip
nevykaslem

pozorovatel
18. 08. 2004
Dát tip
To já jsem jen pod vlivem Olympiády a těch reklam plných míru a porozumění.... Jakožto aktivní sportovec tvrdim, že sport je umělá válka. Lidi válčit zkrátka potřebujou a když v těch Athénách přerušili válku, tak proto, aby jí nahradili válkou skrytou a mnohem mírnější. Sakra já jsem chytrej. Správně, cizojazyčně mluvící osoby šoupnem do koncentr.. ehm, totiž do speciální místnosti, sekce! Parchanty menšinový! Cmuky: Nech ho bejt. Stejně na něj už nedokašleš.

Neprošel.

pozorovatel
16. 08. 2004
Dát tip
Není důležité projít, ale účastnit se.

pozorovatel
12. 08. 2004
Dát tip
1) Česká? 2) Německá? 3) Ano, např. s českými turisty či zkrátka s česky mluvícími občany. 4) Ano a nejen německy. 5) Ano a nejen slovensky. Proč na to, kurva, odpovídám?! A prošel jsem?

Malý testík: 1) Jaká je úřední řeč v ČR? 2) Jaká je úřední řeč v SRN? 3) Domluvíš se v SRN česky? 4) Mluví se v SRN německy? 5) Mluví se v ČR slovensky? Odpovězte si na těchto pár otázek. Až je zodpovíte, přidám další.

cmukina
11. 08. 2004
Dát tip
ja cakam na to ospravedlnenie

Připadáš mě jako blbá ryba. Já o voze a ty o koze. Jen čekej. A zatím se nauč česky.

pozorovatel
25. 07. 2004
Dát tip
Se musim zkrátka smát...

cmukina
17. 07. 2004
Dát tip
letoun_karel: uz som povedala....nedam ti pokoj kym sa neospravedlnis Lyrykovi alebo toto dielo vymazes...lebo toto ani dielo neni!!!

Hele ty plácale, já ti nerozumím a dej mě pokoj, nezajímáš mě.

Dej mě pokoj, žvatlale.

cmukina
15. 07. 2004
Dát tip
letoun_karel: nedam ti pokoj pokial sa aspon Lyrykovi neospravedlnis alebo toto dielo vymazes...lebo toto ani dielo neni!!!

Co ? Co žvatláš ?

cmukina
08. 07. 2004
Dát tip
ja rozpravam a ty rozumies

Dej mě pokoj, já ti nerozumím.

cmukina
07. 07. 2004
Dát tip
ale rozumies

cmukina
06. 07. 2004
Dát tip
a inak podla mna si to zasluzis!!

Hele, dělej si co chceš, ale bylo by dobrý naučit se česky.

cmukina
12. 06. 2004
Dát tip
můžu něco slibovat (jako malé dítě) ?????????? ja mam 13 rokov a stale neslubujem

Jseš si jista, že ty nikoho svými "dílky" neotravuješ? Žádné plány na pozdvižení jsem neměl, jestli jsem někomu u zadku nevím a je mě to jedno a jestli zůstávám je moje věc, ne ? Na sebekritiku sháním podklady, aby to bylo konkrétní, ne jako že někdo něco atd. A co se tebe a mě týče, nemusíš si mě vůbec všímat a budeš mít krásnej život. Nic ode mě nečti a máš to.

Dík za morální podporu.

Víš co, tak si mě nevšímej a hleď si svýho. A co tu dělám, do toho ti vůbec nic není.

drfaust
05. 03. 2004
Dát tip
O Pane, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé, přijď Království tvé, děj se vůle tvá... To je ale asi z jinýho soudku že?:)))

Dero
05. 03. 2004
Dát tip
Tak jo, opět: Ó, Veliký Lyriku [Lyryku; nick] ….(složím na tebe báseň, už se těším) Ty nejspravedlivější, kdybys mě třeba upozornil, že si na moje počínání někdo stěžuje a že můžu být za to „vyhozen“ z Písmáka, tak to bych bral. Ale ty nic. Je mě [mně; 3. p.] jasný, že se moje vyjadřování každýmu [každému] nelíbí, ale o tom to snad není. A jak ti mám něco slíbit, když jsem se nemohl do Písmáka na svoji původní přezdívku přihlásit? A tím pádem se ani dozvědět, co se děje? Slibovat nic nebudu, nevím co. Až budu vědět, v čem jsem se „provinil“, můžu něco slibovat (jako malé dítě), nebo se omluvit, když si to bude někdo přát. Ó, Nejspravedlivější ….ty jseš [jsi] tak dobrej [dobrý]….vždycky platilo, že se vyslechnou obě strany ….to ty nepotřebuješ….jseš [jsi] zkrátka jednička…. Celkově je to lepší jak minule, pořád ještě slabší slovosled, ale to se třeba po pár dalších litaniích vyvrbí. Hodně štěstí. (avi Lyrykovi)

Já si nestěžoval, Karlíčku, fakt, to nejni můj styl. :o)))

Lyryk
05. 03. 2004
Dát tip
poslechni letoune, podkladů je požehnaně, ale abys měl jasno, co se mi tolik nelíbí, tak zde ocituji kus tvé komunikace na chatu: 10:36:11 Karel_Letoun: Ahoj debilové, jak se máte 10:44:28 Karel_Letoun: Polibte mi prdel, seru na vás. nevím o čem bys chtěl diskutovat, dostal jsi ode mne nabídku, že můžeš být odblokován, pokud slíbíš změnit chování; tvůj trest je pouze symbolický, jinak bychom spolu asi těžko komunikovali; moje zkušenost je taková, že na varování mi nikdo prakticky neodpovídá, necítím se tím ani já být vázán, proto jsou tu zveřejněna pravidla, která jsou tím varováním; proto jsi dočasně zablokován, abys nerozmělňoval a neodmítal diskusi, jak se o to teď pokoušíš; vem rozum do hrsti a začni jednat snesitelně a do pár minut můžeš svůj nick mít zpátky...

Lyryk
05. 03. 2004
Dát tip
s_b: moje zkušenost je taková, že na varování mi nikdo prakticky neodpovídá, necítím se tím ani já být vázán, proto jsou tu zveřejněna pravidla, která jsou tím varováním;

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru