Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Panenská rajda

08. 03. 2004
10
1
8912
Autor
JeanJoche

Po třech týdnech života okusí chuť zakázaného ovoce a už nechtějí nikdy nic jiného. Ovšem jen ten první samec může říct, že poznal kouzlo panenské rajdy.

PANENSKÁ RAJDA

 

         

            Několikasetčlenné zástupy špinavě hnědých kožichů se valí za soumraku ulicemi a naprosto nic jim nestojí v cestě. Smečky v kanálech, hejna plavající ve stokách, houfy těl v haldách odpadků. Odporně žluté řezáky plení naše města, drtí omítku a cihly domů, rozhryzávají plasty, jako elektrikářské kleště přecvakávají kabely a materiály typu dřevo či igelit slouží jejich majitelům jakožto surovina pro stavbu hnízda plného úpadku. Jejich masivní tělo společně s mrtvolně růžovým neochlupeným ocasem proleze skrze nejmenší skulinu do sýpek a stodol, do nemocnic a škol. Do obytných domů, do jejich sklepů, kde se celé masy krmí vším, co najdou. Vším, co vycítí jejich vytříbený čich.

            Potom stojíte s koštětem pevně sevřeným v rukách a koukáte na tvorečka krčícího se v rohu špajzky, klepajícího se strachy a říkáte si, že ty věty, co jste před pár okamžiky přečetli, musejí být náležitě nadnesené. Taková „roztomilá myšička“ a hned „hnízdo úpadku“, myslíte si. Myšička, samozřejmě - on je to ovšem potkan (Rattus Norvegicus), vámi zahnaný do kouta, v kterémž bedlivě vyčkává až směrem k němu uděláte osudný krok, po kterém bude následovat záludný útok vedený, ne na kartáč koštěte, jak doufáte, nýbrž na vaši nechráněnou  pravou holeň. Neboť v místě, kde právě stojíte, tam dole u vaší pravé nohy, tam, kde jste ještě před pár hodinami měli přepravku plnou červeňoučkých zimních jablek, tak právě tam je otvor ve zdi přibližně o velikosti klasického CD-R 680Mb, kterým dřív, než jste vstoupili do spíže, unikly desítky potkanů pryč, a který je pro vaši „roztomilou myšičku“ jediným únikovým východem. A víte, co se říká o zvířeti zahnaném do kouta? Ano. Tak v případě potkana to platí trojnásob. Jakmile proti němu uděláte fatální výpad smetákem, jeho tělo se napřímí,  zapře se odpudivým ocasem, předníma nohama začne šlehat proti vám a vše umocní hnusným vysokým pištěním a prskáním v domnění, že vás takto zastraší. „Co to ta krásná myška vyvádí,“ naivně si řeknete, skloníte se blíže, pravou vykročíte a…

A už ji máte. „Ta kráva mě kousla,“ řičíte kolem sebe nohu celou od krve. A potkan? Během těch několika vteřin vás stihl pokousat, pravděpodobně i něčím milým, jako například otravou krve, nakazit, zmizet otvorem ve zdi, zorientovat se dle pachu smečky v chodbách ve zdech vašeho domu a s plným žaludkem a ušatou hlavou plnou zážitků najít své ztracené hejno a patrně se i úspěšně spářit.

            Tak takový jsou potkani. Roznašeči chorob, sarančata mezi obratlovci, zplozenci sil pekelných, kteří dle výzkumů jako jedni z mála přežijí jadernou válku. Odpadní stvůry, jenž se neštítí zaútočit na umírající zvířata či tvory mnohonásobně větší než jsou ony, tedy psy nebo městské holuby či dokonce malá hrající si dítka. Monstra, která se živí našimi vlastními výkaly. Dekadentní monarchie vedená nejsilnějším, jež požírá všechny své pokleslé rivaly poražené v bojích o moc ve smečce.

Společnost zvrhlých tvorů množících se po celý rok s desítkami partnerů, obcujícími s vlastními potomky za přihlížení dalších členů prohnilé rodiny. Ďábelská krvesmilstva mezi sourozenci jsou na denním pořádku – sestra je během několika minut obskočena všemi svými bratry, není výjimkou, že se na ní vystřídá i její otec, děd, strýc či bratranec z dvacátého vrhu od matčiny strany. Co z takových spojení asi vznikne si dokážete představit. Dvojhlavé kreatury s pahýlem místo končetiny či slintající bestie bez srsti s rozštěpeným ocas, jenž se sebou mrská jako dvě jed plivající zmije. Že jste ještě nic podobného neviděli? Není divu. Všechny tyto hříčky přírody (či lépe řečeno zvrácenosti chorých mozečků soumračných hlodavců) končí v nemilosrdných útrobách silnějších jedinců, přednostně však vůdce hejna. Ten, jakožto samozvaný vládce, má přednostní slovo ve všech operacích smečky. Svým titulem je povinován značkovat celou oblast působnosti hejna, dále vybírá tkz „ochutnávače“-jedince, kteří objevenou stravu testují na přítomnost jedů, neb nemyslete si, že přes veškerou svou zrůdnost, jsou potkani hloupá zvířata.

Asi nejpříjemnější povinností samovládce je (a věřím, že mnozí se mnou budou souhlasit) právo první noci. Potkaní samice jsou plně pohlavně dospělé již tři týdny po narození, tudíž si dokážete živě představit, jak to musí vypadat, když se na takovou mladou ještě nezaučenou potkaní slečnu navalí starý bitevní vřavou zjizvený půl kilový samec s pořádnou chutí se rozmnožit. Zakousne se jí svými smradlavými tesáky do hřbetní blány, podchytí si ji předníma noha, aby mu nemohla vyklouznout a za jejího bolestivého vřískání uvede své zavalité tělo do pohybu, jenž je snad většině čtenářů známý. Chudák samice se sebou trhá, marně, ten starý obšourník silněji stiskne čelisti a ještě mocněji začne přirážet. Poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté, popáté a… a… pošesté – je to skutečně ohromně výkonný samec. Třítýdenní slečinka nyní vlastně maminka to má za sebou. Nejhorší zážitek v jejím poměrně krátkém životě se již pravděpodobně nikdy nebude opakovat, protože starý pán po namáhavém spojení upadá do stavu nehybnosti. Nutnost obšťastnit desítky mladých samic a vysoké energetické nároky vedou samce potkanů k absolutnímu vyčerpání. Vůdce smečky se stočí do klubíčka, hlavou se křečovitě zapře do země a na pár okamžiku ztratí vědomí o světě kolem sebe. Právě ten okamžik stačí jiným vysoce postaveným samcům k tomu, aby si na relaxujícím násilníkovi patřičně smlsnuli. Roztrhají nafouklé tělo tyrana, roztahají jeho chlupy po celém hnízdě, rozdrtí kosti a chrupavky a vrhnou se do nových mocensko-sexuálních válek z kterých vzejde jediný vítěz, který přesto bude mít neustále na paměti, že po jakémkoliv koitu může skončit jako jeho vilný předchůdce. Zapomenut, rozsápaný věčně bdělými druhy, kteří mu kdykoliv, když nebude dostatečně ostražitý, vrazí řezáky do hřbetu. Zatracený, prokletý, ale po perfektní souloži s panenskou rajdou.

           


1 názor

alcap on e
10. 01. 2013
Dát tip

tiptiptip


Vihar
06. 10. 2005
Dát tip
no jo, není nad to odblaňování šťavnatého mladičkého masíčka co jiskří touhou po poznání, ohníčky v nevinných očích... napsané je to vkusně a výpravně, byť trošku zaujatě u koní jsem několikrát zblízka zažil něco obdobného - třebas plnokrevná klisnička, napůl ještě hříbě, co si to vynutila na tažným valachovi tip

JeanJoche
03. 06. 2005
Dát tip
avi celerku...málem jsem na Tebe zapoměl

celer
03. 06. 2005
Dát tip
TO je zvonku, nepředstavitelně lepší, než jsem si přestavoval(???).. :::::::Fakt netuším, co mám dodat....snad jen, že se mi jeví jako tvé NEJ dílko------*****************************************************---------- --------Vedle zvrhlo-erotické povídky havranky 5, Vitexova "Už nechci" a "Romálkovinou + Sidoniovinou" se budeš vyjímat v mých oblíbených:)))************************************************************** asi si to přečtu ještě několikrát, neboť jsem(stejně jako ty při psaní) musel několikrát odběhnout od monitoru v informačním centru a způsobit tak nemalý vyrvál a ostudu..:)---------------dík za tohle dílko..

JeanJoche
03. 06. 2005
Dát tip
Děkuji Cyrilku...myslím, že zbytečně přeháníš...Ale pokud se Ti to líbilo tak Ti doporučím ještě jedno dílko...pošlul avi...

Dolente
19. 09. 2004
Dát tip
squííík *t :o)))

Zbyhoň
14. 07. 2004
Dát tip
Ale kurňa, to se mi to líbí! Fakt jo, ačkoli nevím, jestli je to fejeton (a domnívám se že ne), je to opravdu velice čtivé. Se mi zdá, že máš přehled,a když se takovej přehled spojí s umem, může z toho být hodně. Kromě toho jsou ty Tvé zvířecí elaboráty čím dál lepší, tak jen směle pokračuj! TIP

ehmm, chovam potkanky, a... nevim, ze zacatku jsem Te chtela poslat do prdele, ale. musim uznat, ze napsany je to slusne.

Anonym39
17. 04. 2004
Dát tip
Sakra Zvone, kde se to v tobě bere?Je to úplně úžasné. Jen tak dále. David

FLO
09. 03. 2004
Dát tip
Já sem nic o slonech nepsala. Potkani sou zajímavý. Rozhodně. moc. Já bych mohla vyprávět, několik sem jich doma odchovala, ještě teď jednoho mám. Akorát sem tady dlouho nečetla něco takhle dobře napsanýho a zároveň smysluplnýho. Je to fakt moc dobrý.

JeanJoche
09. 03. 2004
Dát tip
FLO:Pardon, přepsal jsem se! To bylo na Leju! Přesto děkuju za příjemnou kritiku.

JeanJoche
09. 03. 2004
Dát tip
Leja:Chvílemi mě až (mile) zaráží, co mají všichni s těmi slony!:) Jsi už několikátá, co se ptá na slony. Vždyť to jsou úplně klasičtí savci, přesně jako my. Jen mají trochu větší rozměry (ve všech směrech):). Ale přesto netvrdím, že o nich v budoucnu něco nenapíšu. Já si nemyslím, že toho o zvířatech hodně vím-jenom píšu o tom, co mě v živočišné říši udivuje. Zatím to má ohlas...až nebude, tak toho nechám.

Leja
09. 03. 2004
Dát tip
Slony sú moje najobľúbenejšie zvieratká. Sú múdre, ich horné rezáky sú predĺžené na obranu, nemajú však v papuli nikdy viac ako štyri zuby po celý život. Keď je starý zub opotrebovaný, nahradí ho nový, až kým sa nezoderie posledný, potom slon zomiera od hladu. Majú dobrú pamäť a keď sa blíži ich koniec, odchádzajú na sloní cintorín. Okrem toho slony vymierajú. Nemala som spomínaním slonov na mysli šťavnaté opisy ich sexuálneho života. Píšeš o zvieratách veľmi zaujímavo, priam zasvätene, tak som si myslela, že slony by si tvoju pozornosť zaslúžili. Ale nič sa nestane, ak ťa ničím neudivujú. Budem čítať ďalej tvoje dielka o pavúčikoch, netopieroch, možno žabkách, či včelách.

Leja
08. 03. 2004
Dát tip
Veľmi zaujímavé. Perfektný opis. Dobre sa to číta. Stupňuje sa dej ako v dobrom hororore (fejtón?). Teraz to už nie je na smiech. Tu mi nepomôže ani hudba z CD. Byť školáčkou, urobím si z toho copy na slohovú prácu :-)). Zaoberáš sa zoológiou? Odkiaľ vieš tak veľa o zvieratách? Čo tak niečo o slonoch? tip

Carodej
08. 03. 2004
Dát tip
Tohle je úžasná věc. Výborný, překvapující.

FLO
08. 03. 2004
Dát tip
To je výborný! Ten poslední odstavec teda nechutnej, a na konci sem si řekla jenom: patří mu to, obšourníkovi! Jenomže zase potkanci, to sou takoví prdítka... Každopádně tip.

Milly
08. 03. 2004
Dát tip
Napsaný je to dobře, ale ďábelská zvířata? S tím nemůžu souhlasit-jsou to prostě zvířata-vždyť to mají v genech.......... A podle mě došlo jk jejich přemnožení jen "díky" člověku-ten už by moh mít víc rozumu........

JeanJoche
08. 03. 2004
Dát tip
FLO:Chvílemi mě až (mile) zaráží, co mají všichni s těmi slony!:) Jsi už několikátá, co se ptá na slony. Vždyť to jsou úplně klasičtí savci, přesně jako my. Jen mají trochu větší rozměry (ve všech směrech):). Ale přesto netvrdím, že o nich v budoucnu něco nenapíšu. Já si nemyslím, že toho o zvířatech hodně vím-jenom píšu o tom, co mě v živočišné říši udivuje. Zatím to má ohlas...až nebude, tak toho nechám.

JeanJoche
08. 03. 2004
Dát tip
Milly: Jasně, za vším stojí člověk. Všechna zvířata jsou závislá na jeho (z)vůli. Panda velká vymírá, zatímco nám se přemnožují švábi. A všechno díky nám. Máme to snad v genech? Možná. Ale gen je jenom předpoklad, nic víc. A proto, i když jsou potkani jenom zvířata bez myšlenek s pouhým instinktem, v pozadí společnosti lidí se přemnožili do ohromných rozměrů (v nekterých evropských a amerických městech žije mnohem víc potkanů než samotných lidí), což opravdu vede ke krvavým kanibalistickým válkám. Jak říkám, ďábelská stvoření! Když už jsme u toho ovlivňování člověkem, tak Ďábel je taky ryze pouhým lidským "produktem".;)

JeanJoche
08. 03. 2004
Dát tip
A málem bych, já sexistický nezdvořák, zapomněl poděkovat za všechny kladné připomínky, ohlasy a tipy!:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru