Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šeptej po třetí

20. 08. 2000
6
0
6824
Autor
Stevenson

nejen, ale hlavne těm, co šeptali prede mno..

Šeptej po třetí Tak se mi nějak nechce spát.. Můžeš mi něco pošeptat ? Jen řekni lásko, co bys chtěla ? Jen aby ses pak nestyděla… Tak zhasni světlo, chci se stydět.. A ve Tvých očích, třeba vidět… to, o čem mi tedˇ šeptat chceš… Šeptej, vím že mi nezklameš.. Do vlásku tedy šeptám tiše, že trochu těžce se mi dýše když jsem tu takhle sTebou sám a nevím.. co dál udělám.. Jen šeptej dál, to přijde samo vždytˇ daleko je ještě ráno.. a nemám přece jenom vlásky i jiná místa slova lásky by vděkuplně uvítala.. Tak zavři očka, moje malá at jim i s něžným políbením sdělím, co asi s uzarděnim bys ráda slyšet možná chtěla.. Jen šeptej dál, chvěji se celá.. A neváhej.. a líbej všude A co pak z toho studu zbude most k budoucnosti postavíš vždytˇmám tě ráda.. to už víš.. Po očičkách zvou tvoje rtíky a…. miláčku, co říct než díky po polibku co slibuje mi ráj ještě tedˇ..tady na zemi Nestydˇ se , nestydˇ, přitul se blíž.. Jsem celá Tvá, což nevidíš jak celé moje tělo čeká, chce letět s Tebou, do daleka a prorazit i bránu ráje.. A rudý květ už také zraje na pahorcích kam mohu snad něco krásného zaseptat ? Jen šeptej, šeptej, hochu milý a můžeš snad i trochu níž.. tedˇ přece už se nestydíš… Co dál…to už nemohu psát Snad jen klasika citovat….. „Stiskl jsem jakoby náhodou, chomáček zlata pod vodou.. Tak snadno jsem ho zakryl dlaní.. a padal tváří do krásy.. déštˇ polibků se snesl na ní…. Co bez studu by počla si..“ .
Stevenson
31. 03. 2004
Dát tip
Dik opet za cteni, ale tou laskou neplytvej..-)

Za básničku - tip. Za vše pod tím velký dík. Miluju Vás, Písmáci.

Anonym59
01. 09. 2002
Dát tip
:o))))) ... jste fakt skvělý .... myslim steva a kalinku.. ale ne, že by ostatní nebyli :))))).... měním svůj názor na básničky a moc dík za zpříjemnění mizernýho dne :))))))))

Severkanova
27. 08. 2002
Dát tip
Steve, vis o mych "secrets?" o necem co mi nejde? :-))))) Rekni - a ja se v tom zdokonalim....

Stevenson
27. 08. 2002
Dát tip
????????????? nevim..

Stevenson
24. 08. 2002
Dát tip
..vidis, jak to jde..-)) kdyby tak vsechno..-)) D.

Severkanova
23. 08. 2002
Dát tip
kdyz az semka docetla jsem, nezbylo mi na tip sily, jen snad rici jednim hlasem, vas dva Muzy polibily, a ja tady, na mou dusi, omamena cernou tusi, docitaje vase radky, navratim se zase zpatky, bych se take ja trosicku pokusila o basnicku.... (ale to T*, to ti neupru....:-)

Stevenson
05. 09. 2000
Dát tip
sem to aviso patrilo take..))

Merle
05. 09. 2000
Dát tip
bojím se, že všechny informace beru příliš doslova, a věřím jím. Co víc, nejsem s tím schopnej nic udělat...

Anonym
04. 09. 2000
Dát tip
)))))) tak to se mi tedy libi lasce, kdyz skadleni chybi muzes poznat bez nesnazi, ze ji proste neco schazi mne vsak nikdo nepresvedci, ze rozumnet zenske reci, zas tak tezke prece neni. chce to jen vic procviceni.. Souhlasim co rek pan Novy ze kdyz zena treba povi, "chci te jen jak kamarada", jenom poradek ma rada Chce se proste vyhnout zmatku a brat vsechno po poradku... a pokud jde o drbani co tak oboustrane...? i kdyz blechy nejsou k mani, svedeme to na n2e... a tentokrat.. poslouchejte, a nechte se inspirovat zase Vy mnou, pro zmenu, ju?)) sincerely and humbly yours steven

kalinka
31. 08. 2000
Dát tip
na to že seš sobeček, nejsi žádnej blbeček Proč jen tolik kousání? I like it - jak drbání!:o))))

Stevenson
29. 08. 2000
Dát tip
(( ASI zBD.. NA MNE_)) dIK

kalinka
29. 08. 2000
Dát tip
Steve, hade, co to vidím?! Co krafeš tu o sobečkovi?! Típek sobě´s přivlastnil a o mě jak o blbcovi?!:o) Nediv se, že pak tak zrůdím!:o)

Stevenson
29. 08. 2000
Dát tip
Nikdy bych si nedovolil s Tebou jako had, ( jiné zvířátko bych zvolil) takhle laškovat.. jedno ale pripomnění starého dobrého rčení tak nemístné tady není Co se často škádlívá... )))

Bodlak
28. 08. 2000
Dát tip
Tak Kalinko...to chce odezvu, ne-li primo vyzvat na souboj...))) Nedej se a trvej na svym..)))

Bodlak
27. 08. 2000
Dát tip
....šilenci...)))) Dávám vám ten tip oběma dohromady....Stevensone, hezky se rozdel!...)))))

Stevenson
27. 08. 2000
Dát tip
Myslim, ze si zaslouzim alespon 75%.. ale nevim jestli to Kal. VEZME, JE HROZNE SOBECKA A VZTAHOVACNA..))

Lee
26. 08. 2000
Dát tip
;o)))))))))

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
rozjitřilo, leč toto: "Jen šeptej, šeptej, hochu milý a můžeš snad i trochu níž.. tedˇ přece už se nestydíš… " mi připomnělo vlastní archiv, trošku kysele cynický: Přistup, otroku, ke mě blíž, ještě mi botky líbat smíš... :o))) Ale nenech se tím otrávit!:O))

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
...)) nenecham.. a nepokracovalo to jeste dal..? "a az to pujde do tuha, pomuze treba ostruha, bic zasvisti vzduchem jak laso at zije vasen.. sado maso?))) " ale at te to neotravi..))

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
Fakt, puso, nemíním trávit se kořením sebe sama spíš s číčou devítkou pijánko pojednám v kozelci s roubíkem Stevensona:O)))

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
cim jsem si zaslouzil,takhle ranni a jeste s pijankem pojednani? nechtel bych s roubikem lezet jen ladem svazany treba i Ajara hadem..

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
Ajara krajta nedrtí,spíš hladí a tuhle banalitu otroci nemívají rádi. A proč to ranní pojednání?! To je, puso, za rejpání!!!:o))

Mahoney
25. 08. 2000
Dát tip
líbí se mi a délka nevadí, přečetl jsem jedním dechem... teda no toto, a mě to zas nedá: šeptání je vážně nemoc tak vítej mezi marody můžeš šeptat třeba přes noc nedočkáš se poroby snad někdo přijde na pomoc vyléčit zlo ze zloby tak dál šeptej - moc a moc že děkujem za choroby :-))

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
Hlazeni hadem snad nekomu "neva", pomysli ale jak dopadla EVA..

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
ze dekujem za libeni a na chorobe se ceni, hlavne pak to uzdraveni..)

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
Co Kalince po Evičce první ženě, svéhlavičce takových nás v statistice je šest půlek či snad více Byla chyba Adama, že nudu řešil zádama. Než vnutíš mi krédo POKORA dřív schroupni toho Ajara.:O)

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
Tak, a ja se bavim vedle a tohleto by sem hnedle prehlidnul, ke skode svoji.. Ty nenechas na pokoji, moje nezne zaseptani? mura snad ti v spanku brani, nebo jsi to ptace ranni.. to co hnedka za svitani, nejlepe a nejdal skace... na zdravi zvedam lahvace.. a doufam ze tyhle radky, vrati se mi jeste zpatky..)

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
aviso jsem prosvih asi.. doufam vsak ze precetla si..)

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
fakt netušim, co tě děsí svým lahváčem těžko asi mohu zrovna přiťuknouti v stavu prázdném dost mě rmoutí Spíš než prudič pískle ranní sůvička k neutahání:O)

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
neni tady trochu jaksi zbytecne si oprazdnit kapsy kdyz nemuzem dostat TIPY? co si nechat nase vtipy a nas rym tak libozvucny, na nejaky ten Tipek tucny?))

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
proc neprijdes, jen tak z hecu, na chvikli i do Pokecu.. vsichni co te trochu znaji, radostne Te uvitaji..) Mahoney i fesak Merle.. tak si vyskoc, nezlom berle.. at je naka sranda tady..) snad to dame dohromady..)

kalinka
25. 08. 2000
Dát tip
tipečka zachtělo se znavenému rejpalovi, ten pomyslně lze však dát jen klasikovi, a to spíš za první čast citace Kalinka tipuje,sweetie, jenom když chce!:o)))

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
kdo si o Tvu Tipek loudi? ke mne jiste nezabloudi.. o tom se mi ani nezda.. vim, ze nejsem zadna hvezda, leda jeste s nebe padat.. ))co jineho mohu zadat.. ? a kdyz nekdy nekdo prece, nad mym necim usmeje se.. je to asi vic nez TIP.. a i mne je pri tom lip..)

Stevenson
25. 08. 2000
Dát tip
Kruci, uz bych mel jit jinam to aviso zapominam..

misan
22. 08. 2000
Dát tip
mírnej nadprůměr, je to roztomilý

Falka
21. 08. 2000
Dát tip
No, nevynadám. Vážně. Uděluji ti právo nechat se i dobudoucna inspirovat mým písáním. :o))) Je to vážně dobrý, občas mi sice nesedí rytmus, ale celkově se mi to líbí.

Merle
21. 08. 2000
Dát tip
na to abych si to vychutnal - příliš dlouhý

(závorka)
20. 08. 2000
Dát tip
nostalgický tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru