Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vy

27. 03. 2004
7
0
2631
Autor
Tomáš33

Seděl jsem si v hospodě, čekal na lásku a koukal po Vás. Ze sebe.

Jde prázdnou ulicí, je beze jména. Je tak daleko a Vy jste ty sračky co potřebují pomoc. Ego ho kope do prdele, kam ty ostatní lidi vede. Kde je nirvána? a kam jdete Vy? Otevřete oči a nechte svá vejce jako vejci rozplynout. Poserete se z toho, ale já vám utřu zadek a zaliju Vás láskou, která no oko straší. Vezmu s od Vás aniž o tom víte- tu Vaší.

   

V hlavách vám jdou  myšlenky, už mě unavujete. Po kom se pořád vozíte, ten Vás nejvíc miluje. Pochopte to prosím a nepijte beznaděj v prázdných Vašich hlavách. Kritiky a zápasy vnitřních bolestí opusťte a jen buďte Já. Nejsem nikdo víc, spíše míň, protože já ho nemám a Vy se nechcete pustit. Bolí to a bolí, ale pak... Odpusťte.

 

Pohlavní stud, krajní nirvána.

Harmonie bytí- ignorujete?

Je mi z Vás k zblití.

             Co už vědí děkuju za lásku a vy taky.

Potkal jsem doktora co má díry v uších. Proč to má? Aby ostatní nebyli hluší. On je naše uch, já jsem naše vědomí a Vy ostatní, až na výjimky, naše smrt. Netrápí nás svědomí, ale hlasy. Světlo všude kolem a já jsem tma. Vyveďte mě, vždyť jsem to já.. Kdo?


Tomáš33
06. 05. 2004
Dát tip
Jo to máš pravdu. Já sem ten co se zabije. Nebo možná jenom zlije. Kci

pozorovatel
06. 05. 2004
Dát tip
S formou jsem měl menší problémy(tím nemyslim vulgarismy - ty se mi líbily). Dokonce se tu vyskytujou i dobrý myšlenky. Líbí.

Arien
18. 04. 2004
Dát tip
chudáčku... ostatní budou hluší pořád a ten doktor je hrozně naivní, když si myslí, že jim tím pomůže. Pro lidi je totiž jen dobře, když jsou hluší, kdyby najednou vše slyšeli (a ne jen slyšeli to, co chtějí, to co jim předkládají), někteří by se zbláznili, někteří by se zabili a ta největší hovada by zas opředla zbytek lidstva jenom mlhou nevědomosti a začala by jim opět lhát... Ale lidi naštěstí nikdy neprohlédnout a nikdy taky neocení ty, kteří pro ně udělali nejvíc a budou jen lízat paty těm, kteří na ně při nejlepším serou.

Tomáš33
07. 04. 2004
Dát tip
Tak ňák

Tomáš33
06. 04. 2004
Dát tip
Jo Jo

Tomáš33
06. 04. 2004
Dát tip
To už sem taky slyšel. Viď? A přesně se to hodí. Ksakru.

WiruZ
06. 04. 2004
Dát tip
si myslim ze se to hodi.... know me broken by my master teach thee on child of love hereafter into the flood again same old trip it was back then so i made a big mistake try to see it once my way drifting body its sole desertion flying not yet quite the notion into the flood again same old trip it was back then so i made a big mistake try to see it once my way am i wrong? have i run too far to get home have i gone? and left you here alone if i would, could you? a du si pustit alice in chains..pac mam naladu naporadny psycho.....

WiruZ
03. 04. 2004
Dát tip
piju proto abych svedl mluvit s hovny vcetne sebe sama..... oleeee...kamo.....roztstrilet sami sebe slovy az do sracek...... bleach.......

Tomáš33
31. 03. 2004
Dát tip
Já vim, jsem na tom stejně jako vy. Možná hůř.

Pavloid
28. 03. 2004
Dát tip
jo, hezký

halivera
28. 03. 2004
Dát tip
na hlubší se vrátím.. i tak.. je mi hezké, i když nepříjemné, číst, že i mé pocity dokáže někdo napsat *

Jááá
28. 03. 2004
Dát tip
Rozhodne v tom nejses, spoustu lidi to takhle vidi.....kolikrat i taci, co bys to do nich ani nerekl.......je to tezky.....mame na to pomoc jim- sobe?????MAME.......snad tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru