Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velký muž kráčí krajinou - Vode mě

23. 08. 2000
1
0
1396
Autor
Blinky

(one for the shoeshine man Vod Hanka až mě uvidíte, jak se křením ze svého modrého brouka jak jedu na oranžovou jak mířím rovnou do slunce tak to budu sevřený v náručí šíleného života)

Už neumim brečet a když je mi smutno KRÁSNĚ smutno tak brečim dovnitř Jedu a letim a stopařky mě staví a prosí: "Kus cesty s Váma a pak můžem umřít" A letim a závidim všem svobodu A velký muž kráčí krajinou a rozdává polibky do všech stran
aj ty...doufám,že ten stop žadnou slečnu neusmrtil.hihihi

Olí
03. 09. 2000
Dát tip
dobře vystižený pocit. Taky mi někdy patří svět - celkem bez ohledu na okolnosti. tip. Olí

Skorpil
24. 08. 2000
Dát tip
dyt rozdavat muzes svobodne dal i Ty..., zena o tom nemusi nic vedet, ja ji to rozhodne nepovim :-))

Klárka
24. 08. 2000
Dát tip
Pane, ve vás je něco... něco... něco dost slané kdo chce letět, musí letět, nezastavovat, i kdyby se holky u cest umávaly a přece, když víme, co víme, co říkaj, co si myslej, je to, jako by se v letu stálo a vstoje letělo jenže ani o tom to není * (za "až budu velkej", za ten pocit, co známe, nedá se říct, ale je tu, za nepřiznaně zjevnej smutek, co nebolí)

Blinky
24. 08. 2000
Dát tip
Pro k. (z malého k. velké K.): Taky znáš ten pocit osvícení, kdy si najednou uvědomíš dost věcí a pozoruješ se jakoby zvenku a vidíš souvislosti? Něco podobnýho jako když se slyšíš z kazeťáku a říkáš si "Ne tohle, není můj hlas." No a pak si řekneš "Není tak špatnej, je můj a mám ho rád." Tahle věc (Velký muž) byla původně psaná pro a o jednom mým kamáradovi, ale vidím, že je tam toho hodně i o mně. Na určitý místo na zádech si taky v životě nesáhneš a musí to udělat někdo jinej.

Klárka
24. 08. 2000
Dát tip
odpověď "znám" tě nepřekvapí znám i tu druhou zkušenost, jen pozměněnou, když někdo jinému vysvětloval, o čem je to, co jsem shodou okolností psala já... a vyčet věci, co tam narvalo podvědomí, bez mého souhlasu... sebezpytně jsem došla do místa, ze kterého to všechno mohlo pocházet - a bylo to tam zjevné a žárné Přijde mi, že pozorováním druhých se dozvídáme o sobě - možná to je i někým vyslovená pravda?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru