Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Řecký večer

30. 04. 2004
0
0
3828
Autor
Kamenna_Tvar

Rada bych vas vsechny pozvala na recky vecer, ktery byva vetsinou velmi vypeceny... Pokud si chcete pripomenout letni dovolenou, mate radi Recko nebo se jen tak odreagovat, jste srdecne zvani!!! MKT

Kdy: 14.5. 2004 (od 20 hod.)

 

Kde: Mánes (Masarykovo nábř. 250, PRAHA, tel. 224 931 112)

 

Kdo: Martha a Tena Elefteriadu, Thomas Petsinis (kytara) a Jannis Asarlidis (buzuki)

  

BYLO TO MOC FÁÁÁJN!!! :o)))))

Bebitko, tak jsem to overila, je to tak, ze Recky vecer je v Manesu v restauraci dle planu a ta diskoteka je nekde dole v jine mistnosti. KT

Bebitka
05. 05. 2004
Dát tip
Kamenko, podle programu Mánesa na netu je prej řeckej večer do devíti a pak tam vypukne latinsko-americká diskoška... to bud ejen hodku a pak se hned jde do Mythosu??? :-O

to Bebitka: to je divny... protoze normalne je to tak do 11:30 a na jakych strankach jsi to nasla? to musi byt nejakej sek!!! nutne, protoze to prece nemuze byt jen hodinu!!! a pak jiny program!!!

Bebitka
05. 05. 2004
Dát tip
Kamenko, když se mrkneš na www.cokdyvpraze.cz na kluby a najdeš si Mánesa, tak to tam taklenc píšou... a pls, když mi tady odepisuješ, zaškrtni mi vlevo nicka, ať dostanu avízko... jinak nevím, žes mi něco odpovídala :)) kuju

Bebitko, no, je to divny, ale vypada to, ze by to melo byt nekde dole a recky vecer je v restauraci... overime a dam vedit!!! jinac avizka se snazim davat, mozna jsem to minule nezaskrtla... ted tak cinim!!! :o))))

to Prokleti: teda fakt nechapu, jak Te po Ouzu muze palit zaha!!! :o))))))) To ho musis pit spravne po recku tedy s vodou a ledem... pak je to pitelny a dokonce i dobry!!! :o)

Bebitka
03. 05. 2004
Dát tip
cheché, prvně jsem toho do sebe kopla panáka neředěnýho... to byl šok! :)))

to Bebitka: áno, áno, přesně tak... ale pak nás naučili, jak to správně pít... a teď ho pijem po litrech a rádi!!! :o)))))) Jo, Mythos je dobrej, moc... ale na netu ho asi nenajdeš.. jináč po řeckém večírku se tam zase asi tradičně vypravíme, tak můžeš jít s námi... stejně to tam ožívá tak jako v Řecku až po 12 hodině... :o))))))

papouch
02. 05. 2004
Dát tip
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jo! :-)

Prokletí
02. 05. 2004
Dát tip
Ouzo... ech... pálení žáhy... ech... jak řecké ;o)))) m.

Bebitka
01. 05. 2004
Dát tip
Kamenko, uvidíme se na řeckom večeru a když se za mně přimluvíš u M.E., budu moc ráda :) a ten klub Mythos si nandu na netu a zkusím se osmělit a zajít tam :) díky za tip :)

Dero
30. 04. 2004
Dát tip
No jo ... do Prahy daleko ... :o(

to Dero: skoda... byva to fakt dobre... a odkava jsi? :o) snad by mel byt jeste nejaky v Liberci, ale pocitam, ze Ty jsi urcite z te druhe strany... myslim Moravu.. a tak.. :o)

Dero
30. 04. 2004
Dát tip
Kamenna_Tvar: Brno. ;o)

to Dero: SKODA, SKODA... SKODA!!! Recke vinko, dobre papani, tanecky a tak... jiste vis, o cem mluvim... :o)

Bebitka
30. 04. 2004
Dát tip
kalispera! a bude se podávat ouzo? a pravý tzatziky? a kolik je za vstup? a od kolika to bude? efcharisto

Ja su!!! Ti kanis? Kala? Ouzo myslim bohuzel nemaji... prece jen to neni klasicka recka taverna ale jen obycejny Manes, ale tzatziky, dolmados, greek salad, suvlaki, gyros na jidelnim listku jsou (kali orexi :o) ), mimo to vinecka Imiglikos a Rotonda a hlavne velmi vrela a pratelska atmosfera!!! Signomi!!! Ja uplne zapomnela napsat, ze je to od 20 hod.!!! A vlezny je 170 korun ceskych... Tipota Na iste kala!!! A hlavne JÁMAS!!! :o))))))

Bebitka
30. 04. 2004
Dát tip
já su, KT :)) za sklinku retsiny šla bych světa nakraj ;-) sliny se mi sbíhaj :) a jaxe jmenuje ten růžový salát z jiker? tarama salada? mno, nechci slibovat, ale když se do tý doby finančně zregeneruju, ráda bych došla :)) je nutná rezervačka předem - jak to vidíš? btw. apo pu ine? stin elas...? :-O

:o))))))))))))))) Koukam, ze si pekne pokecame recky... :o) ted chci do toho poradne prastit a budu se ucit (sice jen konverzacne... ale... :o) ), jikry nemusim, takze ani toto neznam... ale jinak z jidelnicku umim skoro vsechno!!! :o) Treba kotopulo a psári a psomáki... a tak :o)))) jeeee, to by bylo od Tebe kala, kdybys prisla... :o) jestli mas rada Recko... tak Marticka s Tenou delaji taky kurzy reckych tanecku... to by se Ti mohlo libit!!! :o) taky chodim... je to velka svanda... uz umim chassaposerviko, sirtaki, sirto... di pat, tzamiko... chromatista tsurapii... je to super relaxace i kondicka (clovek vypoti litry potu) :o) no, asi by to s tou rezervackou nebylo od veci, minule byl docela problem... :o( Mista tam moc neni... re btw: a tohle: dhen katalav tipota!!! :o))) milao mono ligho elinika!!! :o)))) na co ses ptala, at se zase priucim neco noveho :o) jaktoze umis takhe pekne recky? :o) taky tak trochu zaliba jako u me? :o) Jo a znas klub Mythos tu v Pze?

Bebitka
30. 04. 2004
Dát tip
KT: koukam, ze jsi odbornice :)) mi akorát řecko baví, nic víc neuim :) hele kde se učíš?? sem to kdysi prubla, ještě mám pár učebnic, ale paxe mi lektor nikos odstěhoval do fuč... ale ráda bych pokračovala.. milo milate milume milune elinika :))))

to vis, me taky bavi a mooooc.... mam tam kamose... takze asi proto... mas ucebnice... a kde se to da koupit? docela by me to zajimalo... ja mam jen takovou konverzaci a chvilema je pekne lechtiva... rikam sil, tak to je pro ceske turistky, co si jezdi uzivat do Recka... :o)))))))))))))))) no, ja jsem se ted domluvila s Martickou prave, ze k ni budu chodit... ale uvidim jeste... jak to dopadne... ona ma ve vsem takovej ten klasickej reckej pristup "SIGA-SIGA" (znas to :o) ) jakoze ucit bude moc rada, ale organizace je vse na me... :o))))) ale uz jsme se predem domluvily, ze to bude jen konverzace, ze se gramatikou nebudem moc zabyvat... ja chci rozumet a trochu umet mluvit... :o)))))

Bebitka
30. 04. 2004
Dát tip
KT :)) učebnice mám částečně po lektorovi nikosovi, částečně takový ty gramatický přehledy a stručný slovníčky pro jednorázový turisty... nic moc... ale v lepších knihkupectvích se daj najít bytelný věci v řečtině... nebo na netu... no, kdybys věděla o někom, kdo by si rozumný peníze chtěl doučovat i mě, dej mi pls info, ju

no, tak ja si vedu jen malej sesitek, kterej s sebou taham a zapisuju si do nej vsechny hlasky, co slysim... samo v rectine... :o)))) jo, tak ja se po necem podivam prijd na recky vecirek a muzem se zkusit zeptat Marticky, zda by nepribrala i Tebe... a budem chytrejsi... teda jestli chces konverzaci... mozna by ses mohla zeptat prave v tom klubiku Mythosu... tam chodi jen sami Reci, treba by Te nekdo ucil... ale nezarucuju, co by si pod tim predstavoval on... :o)))))))))))))))

papouch
30. 04. 2004
Dát tip
Masarykovo nábřeží - ale KDE?? V Plzni? V Třebíči?? Ve Vsetíně??? Proč si někteří myslí, že jsou středem světa a proto nemusí napsat město konání???!

to Papouch: promin, zapomnela jsem... PRAHA... uz to opravuju... to neni ze bych byla Prazak klasicky... a brala bych prahu jako stred sveta... jen me to nedoslo!!! ja jsem z Cesky Lipy... takze stred sveta je pro me CESKA LIPA!!! :o) A uz na me nehudrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruj papouchu!!! :o(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru