Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtíč

04. 05. 2004
0
0
1089
Autor
Bukur

Zavřela jsem oči a vychutnávala tu rozkoš těla, mého těla, které se tak slastně probouzelo k životu a vášni. Políbila jsem ho na rty. Byl to jeden z těch hravých polibků, kdy ho kousnu do spodního rtu a jemně se špetkou provokací se na něj usměji. Chytí mě za hlavu, zakloní ji a vášnivě mě políbí. Proniká mi jazykem do úst, úplně mě to omámí a podlomí se mi kolena. To vede k dalším rychlím událostem, jak šelma využije mé slabé chvilky a strhne mě dolů na zem. Nejprve se na mě položí celou vahou přičemž mi nemůže ujít jeho vzrušení, co mě tlačí do stehna. Jen samoinstinktivně roztáhnu nohy, omotán je kolem něho a přejíždím celým tělem nahoru a dolů jako vlna, která se přelívá. Tím ho dostatečně dovedu do stavu, kdy už mu nezbývá moc k sebekontrole. Sjede mi dlaněmi po krku na šíji a tam zachytí kraje mé košile, rychlým pohybem ji ze mě strhne a stáhne mi ji dozadu. Tím si umožnil se mnou dělat co chce, neboť jsem měla ruce beznadějně uvězněné za zády v košili.

Shrne moji krajkovou podprsenku více a nahoru a zmocní se svými rty mé jedné bradavky. Přestávám se hned ovládat, cítím to šimrání až bolestně chtivé dole v podbřišku. Strhne mi z rukou zbytek košile a uvolní mi tím ruce. Zkouším z této zfízelné situace nějak uniknout, ale nestačím udělat vůbec nic a začne mě znovu líbat. Vášnivé, hluboké polibky, ve kterých se ztrácím. Rozepíná mi kalhoty a s rychlostí je ze mě strhává. Ležím teď pod ním polonahá s vyhrnutou podprsenkou. Uchopí mě jednou rukou za zády a posadí mě, rozepne mě podprsenku a nechá mě znovu upadnout na podlahu, pod níž stihne položit ruku. Najednou se postaví a svlékne ze sebe oblečení na tři tahy, takže asi při 4 sekundě se koukám na jeho vyvinuté tvrdé mužství.

Třepu se jako bych měla skákat z letadla, něco jako, když se bojíte toho, co strašně chcete. Lehá si ke mně a já ze strachu dávám nohy zase instinktivně k sobě. Začne mě zase líbat a hladit mé hroty ňader, začínám být zase čím dál více povolnější a on to ví. Usměje se na mě strhne ze mě kalhotky a než stačím jakkoli zareagovat natlačí se stehnem mezi mé nohy. Přímo mi tlačí do mého středu soustředěné rozkoše. Jemně mi stiskne hrot bradavky a ze mě se vydere slastný vzdech plný rozkoše a chtíče. Druhá ruka klouže po bradavce, přes pupík a zastaví se kousek nad podbřiškem. Cítím tu krátkou vzdálenost od místa mé slastné tůňky a také cítím tu vášeň, která se ve mně probouzí a všechna se tam dole shromažďuje.

Sjedu mu rukou směrem k jeho tvrdému údu. Jakmile ho zachytím, tak dychtivě vydechne, chytí mi ruku, strhne mi ji za záda a druhou rukou do mě pronikne. Cítím, že chci víc, chci aby byl ve mně celý. Stále více se ze mě derou slastné zvuky plné dychtivosti. Mé oči jsou zaslepené vášní a mé tělo až bolestně touží po celém uspokojení. Stále více se přibližuji k vyvrcholení. V jednu krátkou chvíli si ale uvědomím, že to co dělám, nesmím, ucuknu a snažím se odtáhnout. Chytí mě pod pasem, stáhne mě znovu pod sebe a tvrdě do mě celý pronikne. Ustrnu, napnu se, ale při jeho pomalých pohybech se začínám více uvolňovat. Zaplní mé rty svými, takže už nevnímám nic než jeho.

Jeho pohyby, stále dravější, hlubší a rychlejší. Vlníme se ve stejném rytmu a já cítím, jak už jsem na pokraji výbuchu. Dostaneme se do kruhu nesnesitelné vášně, naráží do mě tak prudce, že si připadám jako bych se propadala do podlahy. Pak dosáhneme vyvrcholení, on jen chvíli po mě. Jemně si lehne na bok a líbá mě na každičký kousíček mého těla, jako by se chtěl omluvit za bolest, kterou mi svou dychtivostí způsobil. Já ale žádnou bolest nevnímám, v tu chvíli cítím jen jeho a hřejivý pocit uvnitř těla.


Bukur
05. 05. 2004
Dát tip
Já jsem to tam dávala společně ještě s dvěma dílama, které byli úvahy a tak jsem si to přitom dalším popletla. Chybička se prostě vloudila.

Leja
04. 05. 2004
Dát tip
úvaha???

Mnauprsk
04. 05. 2004
Dát tip
No úvaha to není, ale špatný to taky není.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru