Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hádka

31. 08. 2000
0
0
1833
Autor
Wolfling

Tak jsem se zase jednou pohádal s naším panem chytrým cvičitelem a tohle z toho vzešlo...

Týden co týden stejné střety stejný se problém nastolí ve slušném tónu bouří věty v nich slova která zabolí V takových bitkách mlčí pěsti snad je jen někdy sevře zlost lstivost si vztekem cestu klestí v pálící bílou zuřivost. Přes tiché zvíře lidé křičí neboť se bojí zvednout pěst uspěte sílu která ničí zvolíme jinou z možých cest Věřte nám pane že to víme snadno lze slabé zatratit svůj vzte proti vám postavím můžete na něj doplatit Chraňte si pana chraňte záda možná že nemám mnoho sil ale ve jménu kamaráda jsem už i jiné poranil Tak zatím přítel v slušném tóně snad se i míru naučím když budou ale v sázce koně tak za sebe už neručím
Anonym
04. 09. 2000
Dát tip
Viz Briza, ale jinak se mi libi rytmus i rym..zkousej dal.. ))

Stínovlas
01. 09. 2000
Dát tip
Jo, vážně z toho čiší vztek. :o( Líbí se mi druhý odstaveček. Nebylo by na škodu doplnit interpunkci a dát pozor na překlepy. :o)

Bříza
01. 09. 2000
Dát tip
- je tam několik překlepů: Doporučuju po sobě přečíst před odesláním. Rytmus i metrum po takových úpravách zdá se bude v pořádku. V básni (protože přímočaře epická) postrádám určitou jasnost vyjádření. Téma (domnívám se, že jde o obranu "přítele-koně" před nějakým "ubližujícím" aktem) není úplně zřetelné - pro četné zabíhání k příbuzným tématům a širokou popisnost vcelku s malým účelem. Výslekem je, že pointa prostě nevyznívá tak, jak by měla a mohla. Také na jazyku je asi ještě co pilovat ...

Tadeáška
01. 09. 2000
Dát tip
JO JO ty překlepy. Jinak je v tom pocit ale zkus ať to jde líp do huby.A některé verše vyznívají trochu plytce třebanaučím-neručím a obrat poranit je divnej, přece někoho praštim nebo uhodím tohle zní jako že tě nic jiného nenapadlo.Myšlenka na úkor textu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru