Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hvězdná cesta do pekel

03. 09. 2000
3
1
3440
Autor
Binna

Zastřelili mou naději, skonala v koutku tiše. Já měla zhynout raději; ach bože, kam se poději... Kde je Ďáblova říše...? Černá je propast pode mnou, má mysl do ní padá. Už slyším píseň tajemnou, a přitažlivost vzájemnou... Ach, jak mám Peklo ráda!!! Démon mi dýchl do tváře, já láskou k němu hynu. Už vidím černé oltáře, klekám před Ďábla - faráře... Pak navždycky s ním splynu. Navždycky s ním splynu.

1 názor

satannáš
12. 02. 2010
Dát tip
tak ale šup šup, honem, peklo se už nemůže dočkat

Binna
23. 01. 2004
Dát tip
I ted, po 3 letech a 1 mesici, je to JEN basnicka licence, prosim...! :) Moc se mi libil nazev jedne pisnicky: Starway to Hell, tak jsem k ni vymyslela basnicku..

Carodej
03. 12. 2000
Dát tip
Uff...... tohle je velmi silné. Je to jak satanská motlitba, ne že bych se v tom vyznal, ani nejsem věřící křesťan, ale být jím, tak se jdu pokřižovat a prosit Boha o odpuštění. Přemýšlím, nakolik je to básnická licence a nakolik jsi nám nyní o sobě odhalila pravdu......

Kombajn
05. 11. 2000
Dát tip
Hmm.. Tak mám dojem, že to už přehaníš... Takhle černě jsem svět vždycky viděl jen já... ;))

Lasy
05. 09. 2000
Dát tip
Konečně něco, co ač je rýmováno - má váhu. U mne máš tip jak řemen. LASY -TIP-

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru