Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

slnečné ráno

15. 05. 2004
6
0
5357
Autor
zvedavec

slnečné ráno

 

zo spánku

 

posilnená

 

prichádzam do dňa,

v ktorom cítim,

že ma niekto

 

víta, potrebuje, či čaká

 

nádrž mojich síl je doplnená

 

človekom či ľuďmi,

ktorí dodávajú  (pre mňa)

 

zmysel tomu, že som

 

pridávam svetu úsmev

a možno niekomu i ja trochu sily


ajlla
25. 05. 2004
Dát tip
Píšeš moc pěkně ;o)*

synáček
20. 05. 2004
Dát tip
zvedavec: Tohle na mě, prosím, nezkoušej...já vím, že nejsi dokonalá, tak jako není dokonalý nikdo...já vím, že máš jistě mnoho negativních vlastností...máme je přece všichni...jenže ne všichni přetékají láskou tak jako Ty...jen o tom jsem mluvil...a věř mi , že ten, kdo přetéká láskou, si může mnoho negativního "dovolit" a přes to mu to jaksi „neubere na kráse“. (A to, že jsi skromná…to pochopitelně také svědčí jen a jen ve Tvůj prospěch…takže se přestaň bránit tomu, když Tě pochválím…já vím o čem mluvím…věř mi…dlužníkem jsem já…)

gabio
20. 05. 2004
Dát tip
líbí, moc... *

zvedavec
20. 05. 2004
Dát tip
vesuvanka, gabio: vďaka. :-) synáček: tiež vďaka, ale rada by som niečo dodala...

vesuvanka
18. 05. 2004
Dát tip
Je moc pěkná, zejména závěr, ve Tvé duši vychází sluníčko - TIP

synáček
17. 05. 2004
Dát tip
"nádrž mojich síl je doplnená človekom či ľuďmi, ktorí dodávajú (pre mňa) zmysel tomu, že som..." Napsala jsi to velmi krásně...a mohu Tě ujistit, že přesně podle těchto Tvých slov, vnímám já Tebe... Pokud by šlo o přísně výměnný obchod mezi námi dvěma...potom bych já byl jistě (velkým) dlužníkem... TIP...a díky!

zvedavec
17. 05. 2004
Dát tip
Milý Petr (a tiež iní mne milí), som rada, že ma vnímaš týmto spôsobom: Ďakujem. Veľmi sa mi nechce zdôrazňovať, že z diaľky a nepoznajúc ma z blízka, je to iné, ako keď vidíš, musíš znášať i ... a vidieť čo mi chýba a nechce sa mi písať o tom, čo mi chýba, čo nezvládam, ale ver, že možno by si bol prekvapený... vážim si každý jeden prejav priateľstva, ale viem i to, že jedni ma podceňujú a iní preceňujú (to tí, čo ma majú - tomu sa teším - radi). Neviem, ako inak to povedať: som vďačná, že vidíte predovšetkým to dobré. A teší ma, že ste mi to pomohli pochopiť, že sú aj takí ľudia, ktorí sa ku mne správajú týmto spôsobom. Už viem.:-) a je to dobrý pocit. nie, rozhodne: nebol by si dlžníkom.

cmukina
16. 05. 2004
Dát tip
fajnove

zvedavec
16. 05. 2004
Dát tip
:-)

nejen fajnové a příjemné, ale hlavně zvědavčí ... máš v sobě moc krásy pridávam svetu úsmev a možno niekomu i ja trochu sily *

zvedavec
16. 05. 2004
Dát tip
vďaka, že ma máš rada :-)

arijanek
15. 05. 2004
Dát tip
celkom príjemné...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru