Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska je mocná čarodějka

16. 05. 2004
4
0
3508
Autor
Kelis

Láska je mocná čarodějka.

 

Včera jsem dostal nového společníka. To je pěkný číslo! Stále jenom leží, mračí se. Do řeči s ním není, pořád si mele o krásným životě. Ani karty neumí. Už to s ním není k vydržení. Lákal jsem ho, ať jde se mnou na procházku. Víte jaká je to nádhera procházet se za jasné noci a nasávat svěží vzduch? Ale on nic. Stále trucuje. Konečně po dlouhých letech samoty jsem si našel partnerku. Každou noc jsem s ní. Krásně si rozumíme. Včera jsem se pohádal se svým společníkem. Vyčítal mi, že mám na tváři rtěnku. To už jsem se ale doopravdy naštval! Vzal jsem své věci a přestěhoval jsem se ke své milé. Musím říci, že já jsem bydlel o něco útulněji. Vždyť to tu dostavěli před rokem. Chodil jsem se nato dívat a kladl si otázku kdo sem přijde? Jaká je krásná. Taková, taková čerstvá. Zamiloval jsem se do ní a ona do mne, i když už nevypadám nejlépe. Musel jsem se jí ujmout. Je nezkušená. Vždyť teprve nedávno zemřela… Ano, je to tak, láska čaruje i nahřbitovech. Každou půlnoc nás můžete spatřit - ruku v ruce se procházíme hřbitovem. Nebojte se zemřít!


Kelis
20. 05. 2004
Dát tip
Fingon: být upírem by nemuselo být špatné. Ale asi by mi scházelo sluníčko.

Aviva
18. 05. 2004
Dát tip
Jakožto samozvaná smrtka s tebou souhlasím.Láska je všude...tip

Pečík
17. 05. 2004
Dát tip
Gut, není co dodat

StvN
17. 05. 2004
Dát tip
Nemusim číst všechno.

Fingon
17. 05. 2004
Dát tip
"Do naší ulice se stěhovala zombice, má tetovaný záda, asi mně má ráda..." - Daniel Landa, Zombice. Inu, proč ne? Upírky jsou obvykle krásné... Ostatně, já se smrti nebojím, proč bych se měl bát upírem?

Kytiii
17. 05. 2004
Dát tip
hu hu hu... a pokud ještě neshnili, tak tam straší dodnes... tip

pozorovatel
17. 05. 2004
Dát tip
Tragicus má pravdu. Bylo by to hezké nekrofilské.

Kelis
17. 05. 2004
Dát tip
Mám rád černý humor, ale ženský radši živýýý !!!

Elyn
16. 05. 2004
Dát tip
nojo, nejen láska čaruje, zdá se...

Tragicus
16. 05. 2004
Dát tip
toto bych smazal(bez toho by to vyznelo mnohem lepe):Ano, je to tak, láska čaruje i nahřbitovech. Každou půlnoc nás můžete spatřit - ruku v ruce se procházíme hřbitovem. Nebojte se zemřít! ale jinak celkem uchazejici... :

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru