Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevím Kdy ani Jak

06. 09. 2000
1
0
3141
Autor
Lasy

Tak nějak to jednouc bude . . .

Nevím Kdy ani Jak Nevím kdy a jak ale počkám si až poteče mi Krev a potom ne z čar mé levé ruky dlani ale z obrazců mou krví vytvořených přečtu si Budoucnost svou Nečitelnou stejně jak závojem mlhy zahalenou pak dozvím se vše zároveň nic dožiji v zimě nešťasten a sám .
Nugetka
17. 01. 2004
Dát tip
Zvláštní je, že když máš Nic tak máš Všechno, protože Nic je Všechno... Protože Nic neexistuje... A když KAŽDÝ Nic je Něco, tak musí být NIC vlastně VŠECHNO... (Myslím...)... *je to krásný. N.

Kovi
28. 09. 2000
Dát tip
A kapky nemilosrdně a tak decentně padají na roztrhané kousíčky Tvých básní... vytváří ty nejnezachytelnější Skvrny... kéž bys "umíral" dlouho a bolestně... Myslela jsem, že víš... ale koukám, že víš akorát, že nevíš... ani nevíš, jak mě to těší :-)

Lasy
07. 09. 2000
Dát tip
Diky, asi mas pravdu - jenze ja uz jednou napsal - Cas neni lekar, ale sarlatan... LASY

Slunce
06. 09. 2000
Dát tip
cau, me minuly tyden zastavila na ulici ciganka a chtela mi vylozit budoucnost....rekla, ze me ceka prekvapeni,kazdeho prece ceka prekvapeni, tak sem se zeptal jestli dobre nebo spatne, a ona mi rekla ze jsem prozil velke zklamani v lasce...byla vedle...vestkyne.....doufam, ze brzy vyresis svoje problemy, asi si uz pochopil ze je to jen otazka casu.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru