Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŘECKÝ VEČER - červen

31. 05. 2004
0
0
1866
Autor
Kamenna_Tvar

Ráda bych vás všechny pozvala na řecky večer, který bývá většinou velmi vypečený... Pokud si chcete připomenout letní dovolenou, máte rádi Řecko nebo se jen tak odreagovat, jste srdečně zváni!!! MKT

Kdy: 12.6. 2004 (od 20 hod.)

 

Kde: Mánes (Masarykovo nábř. 250, PRAHA, tel. 224 931 112)

 

Kdo: Martha a Tena Elefteriadu, Thomas Petsinis (kytara) a Jannis Asarlidis (buzuki)


papouch
31. 05. 2004
Dát tip
Na Martě a Teně je úžasný to, že dyž byly mladý, tak byly vošklivý jak noc a jak zestárly, tak zkrásněly :-))) Tak ať se vám to vydaří :)

Bacil
31. 05. 2004
Dát tip
Taky moc přeju všem, ať se to vydaří. Obě sestry poslouchám z desky moc rád. Bohužel i tentokrát u mě zůstane u té desky. Ale je to fajn, že se takové věci konají.

to papouch: jednim slovem, jsou sqely, mela jsem tu moznost je trochu poznat i osobne a jsem moc rada... maji v sobe takovou tu reckou krasu... co poznas, az kdyz je vidas dyl... to papouch a bacil: myslim, ze se urcite vydari... jako vsechny ostatni pred tim... nejvetsi legrace byla, kdyz nejaky novy clovek, co se minule prisel podivat prohlasil: "Jak se ti Rekove ale umi bavit, co?" bylo to moc hezky prohlaseni, az na to, ze na parkete, kam se pri techto slovek dival, nebyl ani jeden Rek, ale sami Cesi... :o))))) ... sice radne nacuchli Reckem... ale porad jen Cesi... :o)

papouch
31. 05. 2004
Dát tip
vony holky Elefteriadu jsou a dycky byly skvělý, já je taky majinko poznal, ještě v dobách, kdy jsem se motal kolem brněnskýho bigbýtu (jěžýš, to už je let!!! :) .. to bude tím, že (ač Řekyně) jsou z Brna ;-)))) (no MUSEL jsem popíchnout, prrromiň :-))

Tak to pozoooooooooorrrrrrrrrrrrrrr, papouchu, to pozooooooooorrrrrrrrr!!! :o))))))) no jo, Rekyne z Brna... a proc vlastne ne... ja jsem taky kamuflovana Rekyne z Prahy... jenze mezi mnou a holkama je trochu rozdil... ja se tak jen citim.... a jsem bohuzel Ceska!!! :o)))))))))))))

papouch
31. 05. 2004
Dát tip
:-)))))

to papouch: to neni k smichu, to je spis k placi!!! :o))))) Fnuk, fnuk, buaaaaaaaaaa!!! :o)))))

Bebitka
31. 05. 2004
Dát tip
Kamenko ajta krajta, uz zas? retsina a syrovy kulicky az do rana? ojojoj, my tanecni kreace v dlouhym hadu mezi stolkama ruku v ruce s modrou krvi? :)))) nezapomen uvest, jestli prinde i Davidek R., ten je taky skoroRek :)) kazdopadne tentokrat tam nebudu, uz neco mam... :) ale budu na tebe/vas myslet... ΕΛΛΑΣ orea :)))

Beb, no jasne, pro nas porad jeste malo... nerad... :o))))) retsina neeeee, po ty se mi krouti palce u nohou... :o)))) Ouzo... jedine Ouzo... a pak az do ranka bileho v nasem oblibenem reckem klubiku... :o) jasne Davidek R. prinde urcite, neb lektori... :o)))) doufam, ze se bude chovat ukazneneji nez minule... a nebude na me v Sirtu zkouset nejake nove kreace... :o)))) tak jo, dame i taky Ouzo na Tebe, Beb... JAMAS!!! :o)

af jo, avi... Beb

Bebitka
31. 05. 2004
Dát tip
KT: efcharisto za to ouzo, ty draku :)))

Beb: tipota!!! :o)))) ja a drak, tak maximalne dracek... :o) jenom mikro mikro mikro dracek!!! :o))))) ja jsem takova hodna holka... i kdyz kamenna... :o))) nekdy Te stejne vytahnu aspon na to Chassaposerviko... tomu stejne neuteces... jo a tentokrat... to mam z tajnych zdroju.... to bude (tedy pokud bude hezke pocasko...) na terase venku, takze iluze vskutku a temer dokonala!!! :o))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru