Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lásce s poslední květinou léta

07. 09. 2000
3
0
4531
Autor
Stevenson

On je to vlastne take SONET, ale pro víc najednou, šmrncnutý rebusem..a jako Blbustka, s tím názvem.. by Vás to třeba nenapadlo si alespon kliknout.. Tak které že to jsou.. děvcatka, popatka._?_. uhodnete__? a ona, jak nerad to slovo říkám.. znate mi už.. ale sranda muší bejt.. S tou květinou.. a omluvou.. sincerely yours..

Lásce s poslední květinou léta… Přišla ke mně v „ letním žáru“, jemná jako „jeho vánek,“ sny jsem zapřáh do kočáru, zanevřel na každý spánek, ve kterém by jako VÍLA v noci se mi nezjevila.. City rostly, v něžném láku a i s chutí po BURČÁKU, býval jsem s ní na měko s NOCÍ JEŠTĚ DALEKO Těšil jsem ji v jejim bolu, smutně slušně vychovanou i v tom MODRÉM STANIOLU a po POLU ufnˇukanou… K nohám jsem ji hvězdy snášel A když lampář světla zhášel, a třeba ZAS PRŠELO bylo mi s ní veselo… V noci ale také ve dne, i na flámu, zpit jak dělo jako BŘEHY ŘEKY JEDNÉ ..zkrátka , FURT SE NĚCO DĚLO… Něžnoučká jsi duše byla, Vzpomínka se teskně vrací Když jsi i mně dovolila zúčastnit se MEDITACÍ Myšlenky jak čas v orloji míjejí se paralelně.. A všechny jsou pod obojí a všechny mě hřejí, jemně.. Škoda, že už zakotvila zatím co jsem musel dál.. Ach jaká to láska byla.. co jen více bych si přál.. CHYBÍŠ MI, mně zašeptala, co bez tebe tedˇ se stane ? pak však přemluvit se dala na VEČÍREK PRO NEPOZVANÉ.. Tak skoncila láska jedna pláčem do milostných listů, než jsem zjistil, že se jedná o večírek FEKALISTŮ
Stevenson
08. 09. 2000
Dát tip
No.. ale ne na tom vecirku, ju?.. co takhle pod rozkvetlou tresni.. kdo to spis VONI..))

Merle
07. 09. 2000
Dát tip
MUHAHAHAHAHAHAHA.....tohle je ovšem DOKONALÝ!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))

suva
07. 09. 2000
Dát tip
A nené, sonet to nebude - o co?

Bambulka
07. 09. 2000
Dát tip
jooooo:-))))))) to proste nema chybu!!! TIPnu Te!:-)

Laďa
07. 09. 2000
Dát tip
Ještě, že si mě z toho vyškrtnul. :-))

Lee
07. 09. 2000
Dát tip
:o) jo-o (*)

3Kolik
07. 09. 2000
Dát tip
chichi

Bibša
07. 09. 2000
Dát tip
:-) No ty jsi teda hračička, to ti povím. Stálo to za to! Pobavila jsem se a hlavně oceňuju originalitu!

Stevenson
07. 09. 2000
Dát tip
))) hlavne, ze pobavilo..))

Lee
07. 09. 2000
Dát tip
stýví: pusinku... MLASK :o)))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru