Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes ne

06. 06. 2004
3
1
1842
Autor
Peggy

Vím ,že toho na tebe bude jednou až moc. Myslím, že nebudeš křičet ani dělat scény, jen si sbalíš věci, budeš se tvářit, jak je ti to líto, a pak tě už třeba nikdy neuvidím. Vím, že to jednou přijde, pohár přeteče, už nebude, co víc si říct, už nezbyde ani pohlazení po vlasech. Ale dnes ještě ne. Dnes ještě neodcházej. Ještě bys tu chyběl. Ještě by to bolelo. A dost. Vím, že to jednou přijde, ale dnes se mi to ještě nehodí.

1 názor

pivnik
08. 04. 2007
Dát tip
skejtrrrgrrrl- kdyz ma nekdo tu potrebu dat svy myslenkovy pochody najevo svetu, je to jeho vec, kdyz mu to pomuze. Kdyz vis, nebo tusis, ze to jsou "jen" myslenkovy pochody, proc se empaticky nestahnout do ustranni a nebo nebyt tak kruta..? Promin, ale Tva reakce mi celkem zvedla tlak.

gabio
11. 06. 2004
Dát tip
*

Peggy
08. 06. 2004
Dát tip
Máš pravdu, že to byly jen moje pocity, ale náhodnost se superstar čistě náhodná!

Dero
06. 06. 2004
Dát tip
"ale dnes se mi to ještě nehodí." -- šišmarja !

A přišlo to! jednou, dvakrát, pětkrát. konec?!? asi rozhodně tip*!

Bolet to bude tak jak tak.

sk8ergirl
06. 06. 2004
Dát tip
Já sem buď slepá, nebo v tom nevidím nic objevnýho...co si nám, čtenářům, tím chtěla dát?Vypadá to spíš na Tvoje myšlenkový pochody a ty, myslím, patří jen Tobě... Mimochodem:Připomnělo mi to jeden díl Superstar, kde Hejma strašil jednu skupinu přesně tímhle způsobem a pak jim řekl něco podobného, co ty máš v závěru...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru