Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mravenci

08. 06. 2004
3
0
1652
Autor
Peggy

Mám strašnou chutˇhrabat se ti v soukromí. A přitom bch si radši usekla obě ruce. Už tak toho vím moc. Víc, než bych chtěla. Nebo něco jinýho, než jsem chtěla? Nevím. Nevím a taky bych to radši nevěděla. Co z toho? Teď je mi fajn. Moc fajn. Mám strach, že když se dozvím ještě víc, tak už to fajn nebude. Na druhou stranu si říkám, že tejně za chvíli odjedu. Docela daleko na to, aby mě za pár dní nevystřídala v tvý posteli jiná. Třeba pro změnu brunetka. Nebo zrzka. Co třeba zrzka? Jsem asi trocu masochistka. Nebo realistka?! Jak kdyby to nebylo jedno. Pozoruju mravence. Asi jsem magor. Štve mě, že nejsou větší, takhle si s nima nemůžu povídat. Ale kdyby byli větší, tak se jich bojím. Takhle je aspoň můžu zašlápnout, když jsou mocvlezlí. Asi tě zašlápnu a bude klid. Amen.
gabio
11. 06. 2004
Dát tip
že tejně Jsem asi trocu masochistka když jsou mocvlezlí tohle si oprav... moc pěkná, tzv.tonoucí *

Peggy
08. 06. 2004
Dát tip
jejda....víš...není to pro tebe, stejně jako většina mých posledních věcí. A z těch slz si nic nedělej, já řvu u tvejch věcí taky!

Markétko! tobě není asi nejlíp když tohle píšeš že? to ty překlepy. co ti mám napsat. ještě hodně dlouho to nebude žádná bruneta ani zrzka která tě nahradí. teda pokud sem to měl bejt já. tak a teď už regulérně brečím. tip****** **

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru