Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ranní milování

09. 09. 2000
4
0
3106
Autor
Berunka

Když po ránu zdviháš svá těžká víčka, chceš nejprv pohlédnout na svého broučka. A když vidíš, jak v náruči ti mlčky vrní, jen z toho pohledu tě touhou rtíky brní. Dotkneš se lehce její tváře a do obličeje jí vstoupí záře. To zamilovaným pohledem tě odmění; ty víš, že city k ní se jen tak nezmění. Pokračuješ dál ve svém počínání smělém, když ji opatrně obrátíš k sobě čelem. Pod nosem tě šimrá její teplý dech a to tělo vnímáš jako hebký mech. Ta hebkost nutí tě všude se dotýkat, s rostoucím chtíčem musíš se potýkat. Vždyť přeci nechceš vzbudit spící krásu, očima hledáš v polštáři svou spásu. Však polštář není schopen zakrýt tu žízeň, co ti hrdlo svírá. Polibky celé tělo pokrýt a milovat. To je tvá víra. Ve chvíli, kdy už rozpřaháš se, že lásku láskou zahltíš, cítíš, jak na rtech rozplývá se, povzbuzení, o němž právě sníš. V očích vám plamen vášně hoří a srdce bijí o život. Tvá zbraň se do ní s chutí noří, jak moc tě chce, bys neuhod. Ospalé něžnosti se tatam vznáší a mezi těly zuří lítý boj, však duše tuhle válku snáší, neboť pro oba je to síly zdroj.
Elánius
03. 01. 2006
Dát tip
tohle je ůžasný dílko, moc krásně napsaný

To je pane srágora. Moc milé.

Prokletí
24. 09. 2002
Dát tip
Ahoj Berunko, smím zařadit do klubu erotické poezie? ;o) Díky m.

Bix
31. 08. 2002
Dát tip
Tvá zbraň :o))) to je strašne smiešne, ale aj také milé - nedá sa to normálne nazvať - a už vôbec nie poeticky :o))) je to také fajn archaické

Mahoney
28. 09. 2000
Dát tip
TIP jen - víčka / broučka se nerýmuje, ale dál už je to skvělé :-))

Mahoney
28. 09. 2000
Dát tip
TIP jen - víčka / broučka se nerýmuje, ale dál už je to skvělé :-))

Olí
22. 09. 2000
Dát tip
Některé části toho popisu se mi líbí, ale výrazy jako "spící krása" už jsem četla móóóckrát. A chtěla bych vidět někoho, kdo umí tiše vrnět! (O tom, jestli a komu brní touhou rtíky, nediskutuju - každý má své erotické zvláštnosti).

Drakkan
10. 09. 2000
Dát tip
Tip !

Rastin
09. 09. 2000
Dát tip
Líbí se mi ten popis. Asi je to vážně fajn, ranní milování. Škoda, že jsem to ráno ještě ne..... . Bez vážné známosti to snad ani nejde.

Saxanka
09. 09. 2000
Dát tip
no nejní to špatný,ale já nějak Ty popisy zamilovaných ran nemusím,halt na to nejsem...

nico_mm
09. 09. 2000
Dát tip
Fakt Vám závidím po ránu tu energii. Mě se osvědčilo vyčistit si zuby a dát si kafe ...

he_man1
09. 09. 2000
Dát tip
Opravdu úchvatné moc se mi to líbí jo a po ránu to musí být také super.Ale vlastně nevím o čem je řeč:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru