Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč umírá vždy jen půlka básníka

11. 09. 2000
6
0
3318
Autor
Kangi

Co by se pro vas zmenilo kdy bych byl masculin nebo feminin? Nemohl bych Vam psat? Nemohl bych Vam varit a vynadavat? Nemohl bych Vam predvadet saty z velkym vystrihem? Nesmel bych jit ve ctvertek do U4 gay club? Nechtel bys te mne potkat v Brne? Mel bych zakas jit na Sequence Festival? Nemohl bych Vas pomazat blatem? Nemohl bych hrat hockey? Mel bys te ze mne vetsi strach? Nechutnalo by vam moje jidlo? Nesmel bych se nahi koupat? Musel bych milovat jen zeni? Musel bych milovat jen muze? Nemohl bych tancit? Mel bych mensi radost? Nesmel bych spat v okrasnem zahonku(kdyz spite v okrasnem zahonku v okrasne trave pripadate si sam krasne) Jedl bych mene cokoladu? Byl bych hezci? Mate nejakou odpoved?

Kdybych tu měla žebřík vylezla bych si na něj načesala Vám pár hrušek Vy byste stál pode mnou a díval se mi zpod sukni Kdybych tu měla káď vody pomalu bych se vysvlékala pečlivě si omývala ohanbí a na své kůži cítila Váš pálivý dotek očí Kdybych tu byla s někým jiným vyspala bych se s ním první noci a druhého dne ho nemohla již vidět Ale jsem tady s tebou zmůžu se jen bezvládně ležet mít hlavu ve tvém klíně a mít už jen jedno přání tady teď a s tebou (zemřít)
morte_Anais
14. 08. 2004
Dát tip
juj!!!!!!! the best! *

Janis
20. 11. 2000
Dát tip
Tak si proplouvám poledními drásničkami(?) a Ty mne vždycky zastavíš..... Mluvíš mi z mé vymetené duše,kde je prach tam už nic nezasadíš!

clovrdik
09. 10. 2000
Dát tip
zvláštní

Kangi
26. 09. 2000
Dát tip
možná taky proto že to bylo moc krásný a už to nelze zopakovat

Olí
22. 09. 2000
Dát tip
Lyrik: možná to není tak hořké - nechce třeba zemřít blahem? Já už chtěla mockrát. I ten prolog stojí za to - mohl by sám být básní

Saxanka
16. 09. 2000
Dát tip
Ten prolog je fantastickej,moc se mi líbil a básnička..hmmm..nutí k zamyšlení...Nevím.... A možná právě kvůli tomu ti dám TIp

Kittie
13. 09. 2000
Dát tip
Hmm..!!!

Lyryk
12. 09. 2000
Dát tip
Hořká emoce, barvitá, šťavnatá, efektní - bez budoucnosti :-))?))

Dědouch
12. 09. 2000
Dát tip
milovat všechn(y,o...)v jednom? Je to tak vždycky? : Je..

Slunce
11. 09. 2000
Dát tip
zvláštní

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru