Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O vztazích a lidech

12. 09. 2000
1
0
3661
Autor
Vojtek

Hmm tak mě to jenom napadlo po příchodu domů...

A teď už je to jedno vždyť byl jenom pátek mléko je rozlito a hmotný statek v dostatku je vlastně nedostatek Obyčejný pátek a absence citů se dostává na povrch jak jen to navléct, jak jen to udělat? aby planá slova nebyla brána za podvrh Romance a romantika pravý smysl uniká na slova máme přesný rozvrh a padnou-li je třeba hledat viníka Továrna na kecy našedlá změť nervů je lidský mozek pro Pána když mám co říct - tak já to řeknu "Pojď se mnou domů!" Mám byteček útulný na posteli leží prachové peřiny nerovný souboj těla s myslí ale tělo - to je vždy bez viny Vinen či nevinen - otázka v ruletu milován či nemilován - v zajetí pocitů dokaž být sám sebou člověče rozmařilý dokaž že umíš být čistý a bez viny
Vojtek
26. 02. 2001
Dát tip
Děkuji...bibšenko...

Bibša
23. 02. 2001
Dát tip
A je zase patek... dlouho jsem podobné pocity nezažila, ale ty jsi mi je rychle připomněl, je to trefné vyjádření. Moc se mi líbí myšlenka, že tělo je vždy bez viny. Obdivuju volné asociace myšlenek zapředené do nepravidelného rýmu. Působí to!

Naja
05. 10. 2000
Dát tip
Vidim to temer stejne jako Merle. Zacatek krasnej ale s kazdym slovem se ta krasa vytraci, az na konci mi prijde, ze jde o tlachani o nicem. Ael pokud by te ta basnicka stala za pretvoreni - urcite se z ni da vyzdimat mnohem vic.

Vojtek
27. 09. 2000
Dát tip
a heleme se opilec se nam probral...dik

chirurg
26. 09. 2000
Dát tip
Tak dobry noooo...Letí tip jako šip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru