Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Žlutý autobus volá nás

01. 07. 2004
1
0
2214
Autor
Marty73

 

    Greg do sebe žíznivě naklopil plechovku piva a jediným pohybem jí rozdrtil ve své silné dlani. Měl za sebou náročný den. Přestože se před chvílí osprchoval, jeho svalnaté tělo bylo zbrocené potem. Čekal trpělivě na svůj okamžik, který věděl, že přijde, ostatně jako každý večer.

     Liz zrovna vyšla ze sprchy s pocitem právě zrozené Venuše. Ukazováčkem poživačně přejela po svých dokonale hladkých nohou a s vlasy zamotanými v osušce přešla do ložnice. Už chtěla zvednout telefon, ale v poslední chvíli si to rozmyslela, nalila si drink, zapálila cigaretu a vyšla na terasu. Chladivý vánek od moře se příjemně dotýkal jejího nahého těla. Pohodlně se usadila. Teprve teď bylo vše dokonale připraveno. Ladně vzala telefon do svých dlouhých aristokratických prstů a vytočila číslo.

     Greg zvedl sluchátko při prvním zazvonění. Z druhé strany se ozvalo: „Už můžeš lásko.“ Beze slova zavěsil, odhodil plechovku a vyrazil. Přes hladce posekaný trávník přeběhl rychle a téměř neslyšně plavnými skoky šelmy. Rozrazil dveře, lačně se rozhlédl a zavětřil. Vrazil do ložnice, ale k jeho velkému zklamání byla prázdná. Zoufale zavyl. V jeho tváři se zračila čirá beznaděj. Mohutná hruď prudce stoupala a opět klesala v tempu divokého techna. Jeho spánky bušily ještě zběsileji. Vše ustrnulo v nehybnosti a napjatém tichu přerušovaném jen bušením jeho srdce. Tepnami jeho dokonalého těla proudilo stále rychleji šest litrů dobře okysličené krve. Ze všeho nejvíce připomínal tětivu luku před výstřelem, když tu se zpoza záclony ozvalo: „Tady jsem lásko.“

     Liz se zalíbením pozorovala jeho mohutnou siluetu ve dveřích do ložnice. I na tu vzdálenost cítila vůni jeho těla. Pomalu zvedla své štíhlé nohy do výše a lehce pokynula Gregovi, který se k ní vzápětí vrhnul s nedočkavostí hladového predátora.

     Ejakuloval téměř hned poté co jejich těla splynula ve vášnivém objetí. Bez ohledu na to dál divoce přirážel a po chvíli přišlo i druhé vyvrcholení. Liz vděčně přijímala jeho semeno. Sama dosáhla orgasmu až v okamžiku, kdy ji Greg obdařil do třetice svou dávkou. Nehybně spočinul na jejích prsou a prudce oddychoval. Po chvíli ho Liz jemně odstrčila a on pochopil, že audience je pro dnešek u konce. Poslušně se vrátil do zahradního domku a tvrdě usnul. Ve svých snech stříhal pořád dokola nádherně zelený trávník v dokonale přesných řádcích. Sekačka spokojeně předla.

     Ještě chvíli zůstala jak jí Greg opustil. Když si uvědomila chlad noci i ona se zvedla a unavená ale šťastná ulehla do postele.

     Vstala brzy ráno právě včas aby spatřila přijíždět kanárkově žlutý školní autobus. Děti odnaproti vyběhly z domu a nastoupily. Ostatní děti je zřejmě halasně zdravily a mávaly na ně. Zasněně je pozorovala. Už brzy. Uvědomila si, že se usmívá. Všechno už bude krásné. Nikomu už nedovolí, aby jí ubližoval. Už nikdy nedopustí, aby byla nešťastná.


Zbyhoň
11. 07. 2004
Dát tip
No, taková bomba to teda není, jsem z toho docela rozpačitej. Ale když se to někomu líbí, nebudu uvažovat o smyslu zdejšího umístění tohohle pokusu… C_ensinka: Jelikož to do mě velice nedávno ve škole nahustili, můžu Ti s neskrývanou samolibostí sdělit, že se té blbosti říká anakolut :-)))

Vecernice
02. 07. 2004
Dát tip
tady souhlasim, taky mi to pripada dobre. Pricka jse nastavena opravdu vysoko, a tempo je tak rychle, ze pokud se opravdu zactes, dostanes se rychle na konec a ches porad vic a vic.........

Lasy
01. 07. 2004
Dát tip
no, jo, ale kde je pointa, myslím opravdovou pointu . . . Lasy PF: Nebo je to o tom, ze bude mit dite a tim ji nikdo uz neublizi?

C_ensinka
01. 07. 2004
Dát tip
Čekal trpělivě na svůj okamžik, který věděl, že přijde, ostatně jako každý večer. - okamžik, který věděl? Chápu, cos chtěl říct, ale slohově nebo jak se tomu říká špatně napsaný Nějak jsem to taky nepochopila... Promiň, ale mě se to nelíbilo, ty slovní spojení jako například: Ukazováčkem poživačně přejela, šest litrů dobře okysličené krve, dlouhých aristokratických prstů... Některé jsou dost originální, ale nelíbí se mi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru