Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Herec

12. 07. 2004
0
1
1962
Autor
Peggy

Ještě úplně nedozněl první polibek a už se zas pomalu loučím. Snad ještě trochu mrazí v zádech z nesměle lechtivého pohlazení rádoby bez nostalgie, bez emocí, co ale zrazují vodou v očích a roztřesenýma rukama. Ale ty jsi herec, co v neupřímnosti vidí smysl života. Já si teď přopadám jak nevkusně nahá kniha v rukou literárního kritika, co ale sám svá díla nikomu přečíst nedá. A já nevím. vážně ti nechybím? Jsou i lepší knihy. A nebo to na mě jen hraješ? Hraješ. Celý svůj život jen hraješ. Ale co je skutečnost?! A co pro tebe znamenám já?

1 názor

PecKer
26. 09. 2007
Dát tip
jako bych četl o sobě, stydím se za něj.

kallista
20. 08. 2004
Dát tip
Jeden zklame, hned další nadchne... Peggy, napiš mu to do mejlu-sviňákovi-víš koho myslím? A víš co by se ještě hodilo?: "Už bez tebe nemůžu dál žít! Něco si udělám....................................................................................................... .........................................................................................asi kafe! Be happy zlato!

já prostě nevím jak mám takovýhle tvoje díla ze života kritizovat. tohle není pro mě! aspoň doufám. je to strašně pocitový. a máš pravdu, odromantičněný ( čí jak to napsat) a moc pro radost mi to taky nepřipadá :) sem hroznej kritik co? ale jsou tam pasáže který se mi líbí třeba s tou knihou.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru